Hordozható MP3-CD lejátszó

  Hordozható MP3-CD lejátszó

  Karcsú MP3-CD lejátszó

  Az FM hangolóegységgel felszerelt, sugárzóan sikkes eXp3483 MP3-CD lejátszó 45 órányi non-stop MP3 és WMA zeneélvezetet biztosít. A teljes kényelem érdekében a távirányító LCD kijelzőjén tekintheti meg az előadókra és dalokra vonatkozó információkat, amit a saját töltőegységén tölthet fel.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Karcsú MP3-CD lejátszó

FM hangolóegységgel és töltőegységgel

 • MP3 és WMA lejátszása

  MP3 és WMA lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja GoGear lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • 200 másodperces Magic ESP™

  200 másodperces Magic ESP™

  A Magic Electronic Skip Protection™ (Magic Elektronikus Rázkódásvédelem) egy kényelmi funkció, mely a futás közbeni rázkódás ellenére is megszakítás-mentes MP3-CD lejátszást biztosít. A Magic Electronic Skip Protection™ rendszerrel felszerelt lejátszók különböző formátumú, pl. MP3, WMA, vagy CDDA digitális zene tárolására képes puffert használnak. Ennek tartalma és a letapogatás sebessége folyamatosan változik, hogy megszakítás-mentes lejátszást tudjon biztosítani.

 • Digit. dinam. mélyhangkiemelés - optimális basszus mindig

  Digit. dinam. mélyhangkiemelés - optimális basszus mindig

  A digitális dinamikus mélyhang-kiemelés intelligens mélyhangkiemelő, amely nagy hangerőnél is torzítás mentesen erősíti fel a mélyhangokat, kis hangerő mellett pedig nem veszélyezteti az alsó mélyhangfrekvenciákat. A technológiailag fejlett elektronika állandóan figyeli a hangerő és a mélyhang szinteket, pontosan végzi mindkettő kalibrálását, hogy kivédje a hangtorzulást, és így optimális mélyhangokat nyerjen. A digitális dinamikus mélyhangkiemelés elősegíti a kiváló mélyhangteljesítmény élvezetét – a választott hangerőszinttől függetlenül.

 • CD, CD-R és CD-RW lemezek lejátszása

  A Philips termékei köztudottan a legtöbb kapható lemezformátummal kompatibilisek. Ez az audiorendszer lehetővé teszi, hogy Ön CD, CD-R és CD-RW forrásokból hallgasson zenét. Egyetlen CD lemezen akár 10 órányi zenét is tárolhat. A CD-RW kompatibilitás azt jelenti, hogy mind az írható (CD-R), mind az újraírható (CD-RW) lemezeket lejátszhatja az audiokészülékén. A CD-R lemezekre egyszer lehet felvenni, majd bármely CD lejátszón lejátszhatók, míg a CD-RW lemezekre felvétel készíthető, majd többször újraírható, és a kompatibilis audió-CD lejátszókon lejátszható.

 • Kompakt és kényelmes töltőtartó

  Egyszerűen és kényelmesen újratöltheti a CD-lejátszót a kompakt és hordozható töltőtartó dokkoló segítségével. Bármilyen asztalon elfér, és bárhová állítható. A váltóáram/egyenáram (AC/DD) adapternek a töltőtartóra csatlakoztatásakor a LED-kijelző vörös színnel jelzi, hogy a CD-lejátszó töltés alatt áll. Amikor a lejátszó akkumulátora feltöltött állapotba kerül, a LED színe zöldre vált. A lejátszó most már teljesen feltöltött állapotban van, és Ön ismét élvezheti a zenét.

Összes specifikációt mutat
 • Az akkumulátor élettartama a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • 64 kbps WMA kódolással számolva.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: