Digitális PhotoFrame

  Digitális PhotoFrame

  „...ez volt a legjobb nyaralás!”

  A jó idők hamar elszállnak. Tartsa boldog pillanatait a Philips PhotoFrame képkeretnek köszönhetően elérhető közelségben az év minden napján. Ez az elegáns kivitelezésű, érintésvezérléssel ellátott PhotoFrame hihetetlenül könnyen hozzáférhető vizuális élményt garantál az Ön számára. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Digitális PhotoFrame

20, 3 cm-es (8"-es), Multimédiás, 4:3 képformátumú SPF5008/10 Hasonló termékek

„...ez volt a legjobb nyaralás!”

PhotoFrame képkeret érintésvezérléssel

 • imagen Pro az éles, élénk színű képekért és a természetes bőrszínért

  Az egyedülálló Philips imagen képjavító technológia automatikusan elemzi a képeket, javítja a színeket és beállítja az optimális kontrasztot. A továbbfejlesztett imagen Pro a nagyobb színhűség, színmélység és az intelligens kontraszt érdekében az imagen 3 alapvető elemeit tartalmazza. Ezen felül az imagen Pro javított bőrszínt, élesebb képet és a fényképeknél nagyon fontos villódzásmentes élményt kínál.

 • 4:3-as képformátum az optimális, torzításmentes megjelenítéshez

  A Philips digitális PhotoFrame az ideális látványt biztosító 4:3-as képformátumot alkalmazza a fényképek megjelenítéséhez.

 • Pihentető időkijelzés az animációs óra segítségével

  Amikor nem nézeget fényképeket, kapcsoljon át erre a pihentető és színes órára. A PhotoFrame képkeret azonnal órává változik. Az animációs óra ideális gyermekek számára, és egyben nagyszerű eszköz arra, hogy segítségével elsajátíthassák az idő leolvasását.

 • Automatikus diavetítés USB eszközről vagy memóriakártyáról

  A diavetítés bármely USB meghajtóról vagy memóriakártyáról automatikusan elindul, így megtakaríthatja a PhotoFrame képkeretre való fényképmásolással töltött időt.

 • Érintésérzékeny kezelőszervek a PhotoFrame képkeret peremén

  A PhotoFrame képkeret érintésérzékeny kezelőszerveinek világítása a működtetés alatt azonnal bekapcsol, így könnyen áttekintheti fényképeit, videoklipjeit és zeneszámait. Fényképnézegetés módban csúsztassa végig ujját a vízszintes érintősávon, és válassza ki egyszerűen az új fényképet a képernyőn látható indexképek közül.

 • Állítsa új fénybe a régi emlékeit a RadiantColor technológiával

  A RadiantColor a Philips exkluzív technológiája, mely optimális 4:3 képformátumban jeleníti meg a kisebb méretű képeket; ehhez kiterjeszti a nem teljes képernyő méretű képek szélének színét a képernyő oldaláig; így megszünteti a fekete sávokat és a képaránytorzítást.

 • Környezetbarát fényképkeret

  A Philips PhotoFrame fényképkeret tervezése az EcoDesign elvek szerint történt: ezek célja a környezetre gyakorolt káros hatás csökkentése a kisebb áramfogyasztás, a káros anyagok elhagyása, a kisebb súly, a hatékonyabb csomagolás, illetve a nagyobb mértékű újrahasznosítás révén.

 • Energiatakarékos automatikus elhalványítás a környezeti megvilágításnak megfelelően

  A Smart Power Pro érzékelő az energiafogyasztás csökkentésének érdekében a környezeti megvilágítást érzékelve kapcsolja be, illetve ki a PhotoFrame-et. Ezzel a PhotoFrame fogyasztásának akár egyharmadát megtakaríthatja, és mindezt automatikusan!

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: