Digitális PhotoFrame+Bluetooth

  Bluetooth

  Digitális PhotoFrame+Bluetooth

  „..jobban szeretlek, mint valaha.”

  Készen áll arra, hogy újból és újból szerelembe essen? Ez az ellenállhatatlan PhotoFrame képkeret elegáns kialakítása mellett érintésvezérléssel és Bluetooth-funkcióval is rendelkezik. Nélkülözhetetlen társ élete fontos pillanatainak életben tartásában! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Digitális PhotoFrame+Bluetooth

20, 3 cm-es (8"-es), Multimédiás, 4:3 képformátumú SPF7208/10 Hasonló termékek

„..jobban szeretlek, mint valaha.”

PhotoFrame képkeret Bluetooth-kapcsolattal

 • imagen Pro az éles, élénk színű képekért és a természetes bőrszínért

  Az egyedülálló Philips imagen képjavító technológia automatikusan elemzi a képeket, javítja a színeket és beállítja az optimális kontrasztot. A továbbfejlesztett imagen Pro a nagyobb színhűség, színmélység és az intelligens kontraszt érdekében az imagen 3 alapvető elemeit tartalmazza. Ezen felül az imagen Pro javított bőrszínt, élesebb képet és a fényképeknél nagyon fontos villódzásmentes élményt kínál.

 • 4:3-as képformátum az optimális, torzításmentes megjelenítéshez

  A Philips digitális PhotoFrame az ideális látványt biztosító 4:3-as képformátumot alkalmazza a fényképek megjelenítéséhez.

 • Automatikus diavetítés USB eszközről vagy memóriakártyáról

  A diavetítés bármely USB meghajtóról vagy memóriakártyáról automatikusan elindul, így megtakaríthatja a PhotoFrame képkeretre való fényképmásolással töltött időt.

 • Érintésérzékeny kezelőszervek a PhotoFrame képkeret peremén

  A PhotoFrame képkeret érintésérzékeny kezelőszerveinek világítása a működtetés alatt azonnal bekapcsol, így könnyen áttekintheti fényképeit, videoklipjeit és zeneszámait. Fényképnézegetés módban csúsztassa végig ujját a vízszintes érintősávon, és válassza ki egyszerűen az új fényképet a képernyőn látható indexképek közül.

 • Töltse át fényképeit mobiltelefonjáról Bluetooth-kapcsolaton keresztül

  Tudjuk, hogy szeret mobiltelefonjával fotózni. Most ezeket a fényképeket áttöltheti Philips digitális PhotoFrame képkeretére Bluetooth-kapcsolaton keresztül, bármely további dongle eszköz vagy kábel használata nélkül.

 • Állítsa új fénybe a régi emlékeit a RadiantColor technológiával

  A RadiantColor a Philips exkluzív technológiája, mely optimális 4:3 képformátumban jeleníti meg a kisebb méretű képeket; ehhez kiterjeszti a nem teljes képernyő méretű képek szélének színét a képernyő oldaláig; így megszünteti a fekete sávokat és a képaránytorzítást.

 • Energiatakarékos automatikus elhalványítás a környezeti megvilágításnak megfelelően

  A Smart Power Pro érzékelő az energiafogyasztás csökkentésének érdekében a környezeti megvilágítást érzékelve kapcsolja be, illetve ki a PhotoFrame-et. Ezzel a PhotoFrame fogyasztásának akár egyharmadát megtakaríthatja, és mindezt automatikusan!

 • Környezetbarát fényképkeret

  A Philips PhotoFrame fényképkeret tervezése az EcoDesign elvek szerint történt: ezek célja a környezetre gyakorolt káros hatás csökkentése a kisebb áramfogyasztás, a káros anyagok elhagyása, a kisebb súly, a hatékonyabb csomagolás, illetve a nagyobb mértékű újrahasznosítás révén.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: