1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Az ínygyulladás kezelése és a vérzés csökkentése

  Szívesen tenné napi rutinja részévé a lepedék eltávolítását a fogak közül? Ismerje meg a Philips Sonicare AirFloss Ultrát.
  Szívesen tenné napi rutinja részévé a lepedék eltávolítását a fogak közül? Ismerje meg a Philips Sonicare AirFloss Ultrát.
  Az ínyvérzést könnyű figyelmen kívül hagyni. De ha a kiköpött fogkrémben vér nyomait látja, vagy fogmosás után duzzadt a fogínye, ideje cselekedni: ezek ugyanis az ínybetegség korai jelei lehetnek. Mielőtt megnéznénk, hogyan kezelhető az ínygyulladás, tekintsük át az okokat.

  Mi okozza az ínyvérzést?


  A fő kiváltó ok az ínyvonal mentén és a fogak között lerakódott lepedék.

   

  Ha kezeletlenül hagyják, az alkalmi ínyvérzés ínygyulladáshoz vezethet, az pedig később ínysorvadássá alakulhat. A jó hír viszont az, hogy az időben felismert ínygyulladás otthon is egyszerűen kezelhető.

  Az ínygyulladás kezelése

   

  A fogközök az elsődleges táptalaja a lepedéket okozó baktériumoknak, így a fogak tisztítása alapvető része az ínygyulladás kezelésének.

   

  Az ínyvérzést okozó lepedék eltávolításának a leghatékonyabb módja a fogselyem használata. Sokunknak nehezére esik naponta fogselymeznie. A száj nehezen elérhető részei még inkább elveszik a kedvünket a fogselyemhasználat jó szokásának megtartásától.

   

  Komolyan kezelésbe veszi az ínygyulladását? Kezdje tisztítani a fogközeit!

  Komolyan gondolja az ínygyulladás kezelését?

  A Philips Sonicare AirFloss Ultra elősegítheti, hogy a fogköztisztítás beépüljön a napi rutinba. Az AirFloss Ultra klinikailag igazoltan* éppolyan hatékony a fogközökben lévő lepedék eltávolításában, mint a hagyományos fogselyem. Még a nehezen elérhető helyeken lerakódott lepedéktől is megszabadulhat.

   

  Az eredmények magukért beszélnek:

   

  • Az AirFloss Ultra használóinak 89%-a szerint könnyebb volt a használata, mint a hagyományos fogselyemé**
  • A válaszadók 93%-a szerint az AirFloss Ultrával könnyű volt a száj minden szegletét elérni***
  • A megkérdezettek 99%-ának a szája a használat után frissebb és tisztább volt**

   

  [*Ha enyhébb fogínygyulladásban szenvedő páciensek kézi fogkefével vagy antimikrobiális szájöblítővel használják. Az AirFloss termék a fogselymet nem rendszeresen használók egészséges napi szájápolási rutinjának elősegítésére lett tervezve. További részletekért kattintson ide.]

  [**Egyesült államokbeli páciensek körében végzett felmérés]

  [***Egyszeri felmérés, egyesült államokbeli páciensek bevonásával]

   

  A víz használata mellett az extra frissességért megpróbálhatja feltölteni AirFloss Ultra készülékét antibakteriális szájvízzel, mint amilyen a Philips Sonicare BreathRx. Ha tovább kérdései vannak az ínygyulladással vagy a fogínyvérzéssel kapcsolatban, forduljon fogorvosához.

   

  Az okot a technikában is keresheti

   

  Nem csak az ínygyulladás okozhatja az íny vérzését. A túlságosan erős fogmosás szintén károsíthatja az ínyt.

  Az okot a technikában is keresheti

  A nyomásérzékelővel ez nagyszerűen kordában tartható. A Philips Sonicare FlexCare Platinum fogkefe nyelében beépített nyomásérzékelő van, így ha túl erősen nyomja rá a fogkefét a fogára vagy az ínyére, gyengéd vibrálás figyelmezteti, hogy csökkentse a nyomást, és hagyja, hogy a fogkefe végezze a dolgát. Az érzékelő emlékeztetőinek köszönhetően a fogmosást túl erősen végző 10 ember közül 7 csökkentette a nyomást, sikeresen megkímélve így az ínyét.


  A helyes fogselyemhasználati és fogmosási szokások napi rutinba való beépítése a legegyszerűbb módja az ínygyulladás megelőzésének és az íny egészségének megőrzésének. Emellett persze, ha az íny vérzése nem szűnik meg, ajánlatos felkeresni fogorvosát ínye egészségének ellenőrzésére.

  Öt lépésből álló rutinunk az egészséges mosolyért

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.