1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  • Ingyenes kiszállítás

  • 14 napos visszaküldési garancia

  • 2 év garancia

  Cikk

  Az Ön számára legjobb
  elektromos fogkefe kiválasztása

  Fedezzen fel még több tudnivalót a költségvetésének és a szájápolási céljainak megfelelő legjobb Philips Sonicare fogkeféről.

  Fedezzen fel még több tudnivalót a költségvetésének és a szájápolási céljainak megfelelő legjobb Philips Sonicare fogkeféről.

  Tehát elektromos fogkefét keres. Olyan sok lehetőség van, hogy nehéz lehet kiválasztani, melyik az igényeinek megfelelő legjobb elektromos fogkefe.

   

  A Philips Sonicare szeret afféle szakértőként tekinteni önmagára. Körülbelül 25 éve gyártunk elektromos fogkeféket, ezért engedje, hogy megosszunk pár bölcsességet az Ön számára legjobb elektromos fogkefe megtalálásával kapcsolatban.

   

  Bevezetés...

   

  Amikor a jó szájhigiéniáról van szó, az elektromos fogkefék általában három dologra összpontosítanak: a lepedékeltávolítás, az egészséges íny és a fogfehérítés. A választáshoz jó kiindulópontot adhat, ha eldönti, melyik terület fontos Ön számára – és ebben lentebb a segítségére leszünk.

   

  Amint ezt eldöntötte, végigvezetjük azon, hogyan válassza ki az Ön számára legjobb Philips Sonicare fogkefét a költségvetését is figyelembe véve.

   

  Tanács: A szájápolás semmilyen területén nem szeretne kompromisszumot kötni? A jó hír az, hogy nem is kell. Most már rendelkezünk olyan fogkefével, mely elvégzi a munkát.

  A legjobb elektromos fogkefét szeretném... a lepedék eltávolításához

  Miért fontos a lepedék eltávolítása?

   

  Valószínűleg mondanunk sem kell, de a lepedék a szájhigiénia legfőbb ellensége. Napközben felhalmozódik a fogakon és azok között. Fogkőhöz, szuvasodáshoz és ínybetegséghez vezet, ezért az egészséges fogsor megőrzése érdekében naponta el kell távolítani.

   

  A lepedék eltávolítására érdemes összpontosítania, amennyiben a következőkre lesz figyelmes:

   

  • Lepedék halmozódik fel az íny széle mentén
  • Durvának érzi a fogak felszínét
  • A fogorvosa szuvasodás nyomaira bukkan


  Ha fel kell vennie a harcot a lepedékkel, a Philips Sonicare elektromos fogkefék forradalmi megoldást jelentenek. Fogkeféink percenként 31 000 mozdulatot végeznek, ami azt jelenti, hogy két perc alatt egy hónapnak megfelelő kézi fogmosási mozdulatot hajtanak végre.

   

  Az erőteljes szónikus mozdulatok mikrobuborékokat képeznek a fogkrémből, amely a gyengéd és hatékony tisztítás érdekében mélyen behatol a fogak közé, és szétoszlik az íny mentén.

  A legjobb elektromos fogkefénk a lepedék eltávolításához és az íny gondozásához:

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

  Indoklás: Akár 10-szer több lepedéket távolít el, mint egy kézi fogkefe, emellett a nyomásérzékelő figyelmezteti, ha túl erősen dörzsöli az ínyét.
  A legjobb elektromos fogkefénk, ha kordában akarja tartani a lepedéket:

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

  Indoklás: Akár 6-szor több lepedéket távolít el, mint egy kézi fogkefe.

  A legjobb elektromos fogkefét szeretném... az ínyem megóvásához

  Miért fontos az egészséges íny?


  A jó szájhigiénia nem csak a tiszta fogakról szól. Az egészséges száj alapja az egészséges íny.

   

  Ha fogmosás után véres a fogkrém, ez az ínygyulladás korai tünete lehet. Ez kezelés nélkül ínybetegséghez vezet, és még egyéb egészségügyi következményekkel is járhat. Korai felismerés esetén egyszerű az ínygyulladás kezelése és a napi rutin által történő megelőzése.

   

  Az egészséges ínyre érdemes összpontosítania, amennyiben a következőkre lesz figyelmes:

   

  • Vérző íny
  • Duzzadás és irritáció fogselyem használata után
  • Véres fogkrém fogmosás után

   

  Ha a fogorvosa szerint ez olyasmi, amivel foglalkoznia kell, akkor az ínybarát fogkeféink segíthetnek formába hozni az ínyét.

   

  Ha az egészséges íny megőrzéséről van szó, a fogselyem csak a egy része a történetnek. Az íny gyengéd tisztítása a vérkeringés fokozása által stimulálja és fiatalítja az ínyt. A Philips Sonicare segítségével mindössze két hét alatt egészségesebbé teheti az ínyét¹. Párosítsa ínybarát fogkeféjét az AdaptiveClean kefefejjel, mely az ínye és a fogai körvonalaihoz igazodik a mély, de gyengéd tisztítás érdekében.

  A legjobb elektromos fogkefénk, ha gyengéden, de hatékonyan szeretné tisztítani az ínyét:

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

  Indok: Massage (Masszázs) és Gum Care (fogínyápolás) üzemmódokkal, melyek stimulálják az ínyt, és akár 6-szor több lepedéket távolítanak el az íny széléről*.
  A legjobb elektromos fogkefénk, ha egyszerű megoldást szeretne az egészséges ínyért:

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

  Indok: Egyszerűen használható fogkefe a kényelmes tisztításért páratlan lepedékeltávolítással és ínyápolással.

  A legjobb elektromos fogkefét szeretném... a fehérítéshez

  Miért fontos a fehérítés?

   

  A fehérebb fog nem csak esztétikai szempontból fontos, mert az önbizalmát is megerősítheti. Nap mint nap rárakódnak a fogaira az ételek és a teához, kávéhoz és vörösborhoz hasonló italok lerakódásai, melyeket az elszíneződés érdekében el kell távolítani.

   

  A fehérítésre érdemes összpontosítania, amennyiben:

   

  • Elszíneződést tapasztal a fogán
  • Sok teát, kávét és/vagy vörösbort iszik
  • Magabiztosabban szeretne mosolyogni

   

  Ha egészségesebb mosolyt szeretne villantani, egy Philips Sonicare fogkefe és egy fehérítő kefefej segíthet eltávolítani a felületi lerakódásokat.

   

  A DiamondClean kefefej közepén szorosan egymás mellett álló, gyémánt alakú sörték találhatók, melyek akár a fehérítő kezelések eredményét is segíthetnek fenntartani.

  A legjobb elektromos fogkefénk, ha mindössze egy hét alatt szeretne fehérebb fogakat:

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

  Indok: Mindössze 1 hét alatt eltávolítja a kávé, tea, vörösbor, cigaretta és dohány nyomán képződött lerakódásokat. 5 üzemmód, egy USB-töltős utazótok és egy stílusos töltőüveg tartozik hozzá.
  A legjobb elektromos fogkefénk, ha gyengéd, de hatékony fehérítést szeretne:

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

  Indok: Fehérebb fogakat biztosít 1 hét** alatt a DiamondClean kefefejjel.
  Esetleg mindet szeretné?
  A jó hír az, hogy nem kell úgy döntenie, hogy csak egyetlen szájhigiéniai előnyre összpontosít, mindhárommal törődhet egyetlen elektromos fogkefével is.
  Philips Sonicare DiamondClean Smart Silver HX99 Product in Use Photo

  A DiamondClean Smart a legjobb fogkefénk a teljes körű szájápoláshoz.

   

  • Pattintsa fel a Premium Clean kefefejet, hogy akár 10-szer több lepedéket tudjon eltávolítani a nehezen elérhető területekről* a látható és érezhető tisztaság érdekében.
  • Ha a mindennapi fehérítésről van szó, ez a fogkefe a legjobb eredményt nyújtja, a Premium White fogkefefejjel akár 100%-kal több lerakódást távolít el mindössze 3 nap alatt.**
  • Emellett a legjobb ínyápolásra számíthat. Klinikailag bizonyított, hogy a DiamondClean Smart akár 100%-kal kevesebb ínygyulladást okoz* – csak pattintsa fel a Premium Gum Care kefefejet, hogy gyengéden és célzottan tisztítsa meg az ínye vonalát.

   

  Mindezek mellett a fogkefe kapcsolatban áll az alkalmazásunkkal, így személyre szabott támogatással érheti el szájhigiéniai céljait. Ez a teljes körű szájhigiéniai megoldás.

  A legjobb elektromos fogkefénk, ha maximális tisztaságot szeretne: 
  Philips shop ár
  Indok: A DiamondClean Smart rendelkezik pár hasznos vonással – a hozzá kapcsolódó alkalmazással és az intelligens érzékelőcsomaggal. Nyomon követi, hol mossa a fogát, milyen területeket hagy ki, és hova kell jobban figyelnie. Akár 100%-kal több lerakódást távolít el 3 nap alatt**, akár 10-szer több lepedéktől szabadítja meg, és akár 7-szer egészségesebbé teszi az ínyét 2 hét alatt*.

  ¹ A Philips Sonicare Flexcare Platinum 2 hét alatt akár 200%-kal egészségesebb fogínyt eredményez, mint egy kézi fogkefe

  * A kézi fogkefékhez képest

  ** egy kézi fogkefe és egy piacvezető fehérítő fogkrém együttes használatához képest

  Öt lépésből álló rutinunk az egészséges mosolyért