0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Hogyan szabadulhat meg a kellemetlen lehelettől?
  Napi rutin

  Leheletét szeretné a lehető legfrissebben tartani? Fedezze fel Friss lehelet praktikáinkat.

  Leheletét szeretné a lehető legfrissebben tartani? Fedezze fel Friss lehelet praktikáinkat.

  Rossz lehelet – mindannyian találkoztunk már vele. Ha belegondolunk a kellemetlen szájszag és az ínybetegségek közötti viszonyba, logikus döntésnek tűnik a probléma gyökerét kezelésbe venni.

  Mi okozza a rossz leheletet?

   

  Leheletünket befolyásolhatja az életmódunk, így a diétázás, az alkoholfogyasztás vagy a dohányzás. A betegségek, például a cukorbetegség, az arcüreggyulladás vagy az allergia szintén hozzájárulhat a kellemetlen szájszag kialakulásához. Az ok azonban elképesztően nagy arányban, 80%-ban a szájon belül keresendő.

   

  A fő bűnösök a nyelven, a fogakon és a fogközökben megbújó baktériumok. Éppen ezért a gyorssegélyek, például a rágógumi vagy a mentolos cukorka csak rövid távú megoldást jelentenek, mivel a rossz lehelet megszüntetéséhez a baktériumoktól kell megszabadulnia.


  Kíváncsi, hogyan szabadulhat meg hosszú távon is a rossz lehelettől? A szájápolási rutin javítása nagyszerű kezdet.

  Healthy White

  Hogyan szabadulhat meg a rossz lehelettől napi rutinjával?

   

  A lényeg tehát a következő: az egyszerű fogmosásnál többet kell tennie. Ha naponta megtisztítja a nyelvét, azzal hatékonyan kezelheti a rossz leheletet, mivel így megszabadul a kellemetlen szagokat okozó gázképző baktériumoktól. A legjobb eredmény érdekében pedig használjon speciálisan kialakított nyelvtisztító kefét.


  A Philips TongueCare+ kefe bármilyen Philips Sonicare fogkefére illeszkedik. 240 rugalmas Microbristles mikrosörtéje felemeli a nyelvről a baktériumokat és a lerakódásokat, élénkítő tisztaságot hagyva maga után.

  Hogyan szabadulhat meg a rossz lehelettől napi rutinjával?

  Antibakteriális nyelvtisztító sprayjel, például a Philips Sonicare BreathRx-szel együtt használva nyelve felülete érezhetően és láthatóan is tisztább lesz. A baktériumok eltávolításával lehelete egész napon át friss marad.

   

  Most már láthatja, hogy a napi szájápolási rutin javítása miért jelent hatékony megoldást a kellemetlen szájszag ellen. Az alapos és rendszeres fogmosással, fogselymezéssel, sprayhasználattal és nyelvtisztítással, valamint alkoholmentes szájvízzel való öblögetéssel elpusztítja a baktériumokat, és a friss érzés tovább tart.

  Öt lépésből álló rutinunk az egészséges mosolyért

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.