1
Termékek

Hajvágás otthon és gyorsan

Legyen saját maga fodrásza  

 

Szeret törődni a külsejével? Természetesen. Akkor miért bízza másra a frizuráját? Készítse el tökéletes frizuráját saját fürdőszobája meghitt légkörében! A hajvágás otthon sem ördöngösség, nem nincs szükség másra, mint a következő szakmai trükkök elsajátítására, hogy ne kelljen időt és pénzt pazarolnia a fodrászra!

 

Első lépésként szerezze be a szükséges hajvágó eszközöket! Szüksége van egy hajvágó gépre, mely többféle hosszbeállítással rendelkezik (ideális megoldás a hosszrögzítő kerék, mellyel elkerülheti a különböző hosszúságú kefékkel való bajlódást). Következő lépésként keressen egy kézitükröt: a nagy, rögzített tükörnek háttal állva ebben ellenőrizheti a frizurája hátsó részének állapotát.

 

hajvágó philips 7000

Hajvágás lépésről lépésre  

 

Első lépésként állítsa be a hajvágót a legnagyobb hosszra, majd a tarkótól kezdve felfelé végezzen egyenletes mozdulatokat. Ha már érzi, hogyan kell használnia a készüléket, váltson a kiválasztott hosszra, és ugyanazon a területen többször húzza végig a hajvágót, hogy biztosan mindenhol a kívánt hosszra vágja a hajat. Ha eltér a rögzített hossztól, kis igazítással visszatérhet a kívánt stílushoz.

Elenkező esetben fokozatosan vékonyítania kell a tincseket, hogy egy nagyon rövid hajat kapjon, melyhez hátul rövidebbre kell vágni a hajat úgy, hogy minden húzó mozdulat felfelé a levegőben végződjön, elöl és a fejtetőn pedig használjon hosszabb beállítást.

Végül vágja rövidre a pajeszt és vágja le a tarkó szőrzetét (ehhez bármelyik Philips hajvágó 0,5 mm-es hosszra állítható, és egy praktikus fej 180 fokkal elforgatható a kívánt szög eléréséhez).

 

Elkészült? Nagyszerű!

Ahhoz, hogy megőrizze tetszetős külsejét, egyeztessen rendszeresen időpontot a fürdőszobai tükörrel!

 

Nem mindegy mivel vágjuk hajunkat  

 

A Philips teljesen fém vagy akár titán bevonatos DualCut pengéivel mindez gyerekjáték.

Érdemes olyan hajnyíró eszközt választani, amivel sok hosszbeállítás közül választhatunk, így profin tudjuk megformázni frizuránkat. Sőt azt is érdemes tudni, hogy az elektromos hajvágók megfelelő használat mellett nagyon biztonságosak, és segítenek elkerülni a felesleges vágásokat, így mindig kiváló lesz az eredmény.

Keresd az olyan eszközöket, melyek speciális hajszálemelő technológiával rendelkeznek. Ezek ugyanis, mint a Super Lift & Trim rendszer, segítenek az egységes, és hatékony vágásban azzal, hogy irányba állítják a hajszálakat vágás előtt.

 

Új szerszám a szerszámkészletbe  

 

A fürdőszobai elektromos eszközök forradalmi stílusváltozáson mentek keresztül. A még néhány évvel ezelőtt is használatos terjedelmes, otromba, ronda, nehéz termékek eltűntek. Helyükre az aerodinamikus hatékonyság csodái léptek, például a Philips HC5450.

 

A Philips hajvágók 5000-es sorozatának ez a különleges mesterműve tökéletes formával és teljesítménnyel rendelkezik. Gyönyörködhet precíziós tervezésében, elismerve minden gondosan megtervezett részletét és megcsodálva a forma és funkció tökéletes összhangját. Vagy csak egyszerűen bekapcsolhatja, és elkezdheti a vágást.

 

A legjobb tervezők, mérnökök és szakemberek töltöttek éveket azzal, hogy a HC5450 tökéletes férfi hajvágó készülék legyen. A golyóscsapágyas technológia révén csökken a súrlódás a vágóegység és a védőrács között. A Zoomlock™ kerék 23 hosszbeállítást tesz lehetővé: az ultra rövid 0,5 mm-es vágástól a 23 mm-esig, pontosan 1 mm-es lépésekben. Egy 41 mm széles tiszta fém acél védőrácsot és önélező titán bevonatú pengéket tartalmaz, amelyek hosszabb ideig élesek maradnak. Turbó bekapcsoló gombbal rendelkezik. 1 órás töltés után a készülék teljes 90 percig használható vezeték nélkül.

 

Többre vágysz?  

 

Kicsit elgondolkoztál azon, hogy milyen jó lenne, ha több dologra is képes lenne a hajvágód? Mondjuk a testszőrnyírásban vagy szakállvágásban is tudna segíteni? Esetleg könnyedén karbantarthatnád a szemöldököd, a fül- és orrszőröd? Erre is van megoldás, hiszen a piacon jelenleg számtalan úgynevezett univerzális szőrtelenítő vagy multifunkciós szakállvágóval találkozhatsz, melyeket multigroom eszközként találsz meg leginkább. Ezek az eszközök több eszközt egyesítenek egyben, így nem kell sok különféle "szerszámot" tartanod a fürdőszobában, elég egy. A Philips Series 7000 multigroom többfunkciós szakállvágóval tetőtől talpig a legjobb formádat hozhatod.

 

test, haj, szakállvágó multigroom

További cikkeink