1
Termékek

Gőzállomások

90 napos pénzvisszafizetési

garancia

lejárt

Philips Gőzállomások

90 napos pénzvisszafizetési garancia    

 

Regisztrálja Philips gőzállomását a www.philips.hu/myphilips oldalon, és próbálja ki most következmények és kockázat nélkül!

 

A promócióban 2018. október 1. és 2019. január 31. között Magyarországon vásárolt és a részvételi szabályzatban szereplő Philips gőzállomások vesznek részt. A promócióban részt vevő termékek részletes listája és a visszaküldéskor kitöltendő űrlap megtekinthető a Részvételi szabályzatban.

 

A vásárló a www.philips.hu honlapon található Részvételi szabályzat letöltésével és a Részvételi szabályzatban található 1. számú melléklet kitöltésével és Lebonyolítóhoz történő postai továbbításával elfogadja az Akció Részvételi szabályzatát, illetve a Részvételi szabályzatban foglalt adatkezelési és adatvédelmi szabályzatot.

 

A termék visszaküldése előtt kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, vagy írjon nekünk a Facebookon!

Pénzvisszafizetési garancia logó
Philips gőzállomás vasaló

Philips PerfectCare Elite gőzállomás Könnyű vasalás a gőz erejével a ruha megégetésének kockázata nélkül. A PerfectCare Elite a Philips legjobb és leghatékonyabb gőzfejlesztős vasalója. Az OptimalTEMP technológiának köszönhetően farmeranyagtól kezdve selyemig bármit vasalhat, anélkül, hogy állítania kellene a hőmérsékleten. Garantáltan nem égeti ki a vasalható ruhaanyagokat.