E2000

  LCD-monitor

  elérhető árú, helytakarékos megjelenítés

  A Philips 150S5 készülékkel helyet és pénzt takarít meg: pompás, megbízható megjelenítést biztosít a hatékonyság növelése érdekében, SmartManage funkciót a távirányításhoz. A készülék a kedvező ár mellett LAN-alapú monitorkezeléssel és alacsony áramfogyasztással járul hozzá sikeres vállalkozások létrejöttéhez. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

elérhető árú, helytakarékos megjelenítés

 • Gyors válaszidő a mozgó képek nagyszerű megjelenítése érdekében

  Gyors válaszidő a mozgó képek nagyszerű megjelenítése érdekében

  A válaszidő a jelreagálási időt adja meg milliszekundumban. A be- és kikapcsolási válaszidő az az időmennyiség, ami a teljesen fehér képernyőről teljesen feketére (illetve fordítva) váltáshoz szükséges. Gyors be- és kikapcsolási válaszidő esetén a szövegkijelzés minősége jobb. A szürkétől szürkéig válaszidő a véletlenszerű szürkeárnyalatok közötti váltás átlagos időtartamát jelenti - az alacsonyabb érték gyorsabb átmenetet jelent. Minél rövidebb ez az idő, annál jobb, mert a gyors válaszidő kiküszöböli a látható képhibákat, amelyek gyorsan mozgó képek vagy tárgyak nézésekor zavaróak leginkább.

 • Az sRGB gondoskodik a kijelző és a nyomtatás színegyezéséről

  Az sRGB gondoskodik a kijelző és a nyomtatás színegyezéséről

  Az sRGB egy iparági szabvány, amely biztosítja a lehető legmagasabb szintű egyezőséget a képernyőn megjelenő színek és a lenyomatok színei között.

 • A SmartManage kompatibilitás LAN-alapú eszközkezelést biztosít

  A SmartManage a megjelenítő eszközök állapotának megfigyelését, kezelését és ellenőrzését végző rendszer, amely segítségével távoli támogatás is nyújtható a nehézségekbe ütköző felhasználók számára, mindez a helyi hálózaton (LAN) keresztül.

 • Energiafogyasztás az ipari átlag alatt

  Kevesebb áramfelvétel szükséges az eszköz működéséhez.

 • Kensington lopásgátló zár - a fokozott biztonságért

  A keret kialakításának köszönhetően a képernyő fix tárgyakhoz rögzíthető, ami további védelmet jelent a lopás ellen.

 • XGA 1024x768 felbontás az élesebb képekhez

  A grafikus monitorok esetén a felbontást a teljes képernyőn található képpontok száma (pixelek) határozza meg. Az 1024 x 768 pixeles felbontású képernyő például 1024 képpontot jelenít meg a 768 sor mindegyikén, tehát kb. 786 ezer pixelt. Az XGA 640 x 480 vagy 1024 x 768 pixeles felbontású.

 • A beépített áramellátás miatt nem szükséges külső adapter

  A beépített áramellátás a kijelző házába épített adapter, amely kiküszöböli a nagyméretű külső adaptert.

 • VESA szerelő furatok egyszerű falra szerelhetőség érdekében

  A Video Electronics Standards Association által létrehozott egységes szabvány az informatikai eszközök falra szereléséről.

 • Kényelmes beépített tartó jegyzeteknek, kártyáknak vagy fotóknak

  A FlexiHolder egy keskeny vájat a monitor tetején, amelyben szemmagasságban helyezhetők el a tennivalók listái, az emlékeztetők, a telefonszámok és kedvenc fényképeink.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: