szélesképernyős LCD-monitor

  16:9-es natív képarányú HD-monitor csillogó kivitelezéssel

  Vista-kompatibilis 191EW9 modell 16:9 képarányú, szélesképernyős, ragyogó kivitelezésű HD-kijelző borsos árú extrák nélkül, de nem engedve a minőségből. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

szélesképernyős LCD-monitor

19"-es, széles, 18, 5"-os kijelző, WXGA 191EW9FB/00 Hasonló termékek

16:9-es natív képarányú HD-monitor csillogó kivitelezéssel

 • SmartContrast 8000:1 a gazdag fekete árnyalatokhoz

  SmartContrast 8000:1 a gazdag fekete árnyalatokhoz

  Az LCD-kijelzőktől elvárható, hogy a legerősebb kontrasztot és a legélénkebb képeket produkálják. A Philips által nyújtott fejlett képfeldolgozás, az egyedülálló elsötétítő és háttérvilágítás-növelő technológiával együtt élénk képeket hoz létre. A SmartContrast opció a kiváló feketeszinttel és a sötét árnyalatok és színek pontos leképezésével megnöveli a kontrasztot. Ragyogó, élethű képet ad, nagy kontraszt és élénk színek mellett.

 • Egyszerű képformátum-szabályozás: váltás a széles képernyős és a 4:3-as formátum között

  Egyszerű képformátum-szabályozás: váltás a széles képernyős és a 4:3-as formátum között

  A képernyőn megjelenő Philips automatikus képformátum-szabályozó a 4:3 formátum és a széles képernyős formátum közötti váltásra szolgál. A cél a megjelenített tartalomhoz illő képoldalarány megválasztása: így görgetés nélkül dolgozhat széles dokumentumokkal, vagy torzulásmentesen nézheti a széles képernyős formátumra tervezett médiatartalmat, illetve natív módú megjelenítésben élvezheti a 4:3 arányú tartalmat.

 • Energy Star az energiatakarékos működésért és az alacsony fogyasztásért

  Energy Star az energiatakarékos működésért és az alacsony fogyasztásért

  Az Energy Star feliratú háztartási elektronikai termékeket a kisebb energiafelhasználás jellemzi; megtakarítást tesznek lehetővé és csökkentik a környezetszennyezést. Az Energy Star kompatibilitású termékek ténylegesen 1 wattnál is kevesebb energiát használnak fel készenléti üzemmódban. Energy Star partnerként, a Philips által gyártott termékek megfelelnek az Energy Star energiatakarékossági követelményeinek. Mindezt az újszerű készenléti áramkörök és a hatékony alapanyagokból készülő alkatrészek szigorú kiválasztása szavatolja.

 • Készen áll a standard és a nagyfelbontású jelek megjelenítésére

  A nagyfelbontású monitorok olyan HD-források formátumainak minőségét biztosító, speciális HD beltéri egységek kijelzői, amelyek teljes mértékben garantálják a nagyfelbontású képek kivételes minőségét. Egy HD-monitor a progresszív pásztázás képminőségénél is képes jobbat nyújtani, alkalmazkodva a nagyfelbontású képernyőkre vonatkozó szigorú szabványokhoz. A készülék HDCP-kompatibilitása mellett csúcsminőségű képeket garantál mind az analóg VGA, mind a tömörítetlen DVI digitális csatlakozások esetében egy univerzális kapcsolaton keresztül. A készülék a következő jelek megjelenítéséről gondoskodik: 720p (1280x720p - 50/60 Hz progresszív) és 1080i (1920x1080i - 50/60 Hz váltott soros).

 • 16:9-es kijelző a legjobb szélesképernyős játék- és videóélményért

  A képoldalarány a videokép szélességének a magassághoz viszonyított aránya. A 16:9 szélesképernyős képoldalarány egy univerzális szabvány a nagyfelbontású televíziók és az európai digitális televíziók számára. Az eredeti 16:9 képoldalarány kiváló játék- és videomegjelenítést kínál a képernyő alján és tetején lévő fekete csíkok, valamint a kép különböző képernyőméretekhez illeszkedő átméretezéséből adódó minőségveszteség nélkül.

 • 5 ms gyors válaszidő

  A be- és kikapcsolási válaszidő a folyadékkristályos cella számára szükséges idő, hogy az aktív (fekete) állapotból inaktív (fehér), majd ismét vissza aktív (fekete) állapotba váltson. Egysége a milliszekundum. Minél gyorsabb, annál jobb: az alacsonyabb válaszidő-érték gyorsabb átmenetet jelent, ezért kevesebb látható képhibával jár a szöveges és a grafikus átmenetek kijelzésekor. A be- és kikapcsolási válaszidő fontosabb érték az üzleti tartalmak kijelzésekor, mint a dokumentumok, grafikonok és fotók esetében.

 • Megfelel a környezetvédelmi RoHS szabványoknak

  A Philips képernyőtermékeit a veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírások (RoHS) figyelembevételével fejleszti és gyártja, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

 • Fényes kivitel a hangulat fokozásához

  Vonzó, elegáns, fényes kivitel, amely kiválóan illeszkedik környezetébe, és kiegészíti azt

 • Fel van készítve a Windows Vistára

  A Philips a Vistára felkészített monitorjainak hála, a Windows új, kifinomult képvilágú és igényes operációs rendszere élénk színű, izgalmas képernyőkön jelenhet meg. A szórakozás élménye még átütőbb, az Ön termelékenysége pedig még nagyobb lesz. Hozzájárul számítógépes tevékenységének hatékonyabb vezérléséhez otthonában és az irodában, hiszen a munkához vagy a játékhoz szükséges adatokat gyorsan, hatékonyan és könnyedén megtekintheti, megtalálhatja és szervezheti.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: