professzionális LCD TV

  Továbbfejlesztett kialakítás, kiemelkedő tulajdonságok

  A korszerű és energiatakarékos Hospitality TV-készülékkel kihasználhatja a digitális televíziózás előnyeit, vagyis készen áll a jövő kihívásaira. Vendégei szívélyes fogadtatásban és kiváló látványélményben részesülhetnek. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

professzionális LCD TV

20"-es, LCD, Beépített digitális 20HF5335D/12 Hasonló termékek

Továbbfejlesztett kialakítás, kiemelkedő tulajdonságok

Philips Digital Hospitality LCD TV

 • Üdvözlő üzenet a képernyőn

  A TV-készülék bekapcsolásakor a képernyőn üdvözlő üzenet jelenik meg

 • Integrált DVB-T hangolóegység a digitális TV- és rádiókészülékhez

  Az integrált DVB-T hangolóegység segítségével a meglévő analóg csatornák mellett vehet digitális földi sugárzású TV-csatornákat is. Vendégei kiváló hangminőségben hallgathatnak digitális rádióállomásokat anélkül, hogy külön rádióvevőt kellene beszerezni.

 • HDCP tartalomvédelem

  A HDCP-vel védett tartalom lejátszása - SD- és HD-tartalom esetében is - támogatott. A nagy sávszélességű digitális tartalomvédelem (HDCP) olyan szerzőijog-védelmi rendszer, mely megakadályozza az ily módon védett tartalmak (például filmek vagy koncertfelvételek) jogosulatlan másolását.

 • SmartLoader a gyors másoláshoz

  Ezzel a funkcióval az összes TV-beállítás és analóg csatornaprogramozás egyszerűen, alig egy perc alatt átmásolható egy másik TV-re. Így a TV-k egyformán lesznek beállítva, és jelentősen csökken a telepítési idő és költség.

 • Csatornabeállító menü zárolása

  Megakadályozza az illetéktelen hozzáférést a csatorna- és konfigurációs beállításokhoz, ezzel a legnagyobb kényelmet biztosítja a vendégeknek, és kiküszöböli az újraprogramozási költségeket.

 • VESA-szerelésre alkalmas

  A Video Electronics Standards Association által kiadott egységes ipari szabvány fali és mennyezeti szereléshez. Rugalmas szerelési lehetőségeket biztosít, és a rögzítőelemek széles választékát kínálja.

 • Digital Crystal Clear az élénk, filmszerű képekhez

  A Digital Crystal Clear képfeldolgozó technológia digitálisan beállítja és javítja a képminőséget: optimális kontraszt-, szín- és élességszintet állít be, ezzel filmszerű képeket produkál.

 • Incredible Surround™ bővített hangdimenzió a hangok nagyobb élvezetéhez

  Az Incredible Surround™ hangfeldolgozó technológia megnöveli a két hangszóró közti virtuális távolságot, ezzel még erőteljesebb élményt produkál. Az Incredible Surround™ jóvoltából a vendégek nagyobb hangmélység és -szélesség mellett élvezhetik a teljes térhangzást, további hangszórók felszerelése nélkül.

 • Alacsony áramfogyasztás

  A Philips TV-ket úgy tervezték, hogy fogyasztásuk minimális legyen. Ez nem csak a környezetre gyakorolt káros hatás mértékét csökkenti, de az üzemeltetési költséget is.

 • Környezetbarát kialakítás és lángálló ház

  A fenntarthatóság a Philips üzletvitelének központi eleme. A Philips TV-készülékek tervezése az EcoDesign elvek mentén történik: ezek célja a környezetre gyakorolt káros hatás csökkentése a kisebb áramfogyasztás eszközével, a felhasznált káros anyagok mértékének csökkentése, a kisebb súly, a hatékonyabb csomagolás, illetve a nagyobb mértékű újrafelhasználhatóság. A Philips TV-k háza lángálló anyagból készül. Független tűzvédelmi cégek vizsgálatai azt mutatják, hogy míg a TV-készülékek lángokkal érintkezve általában növelik a háztartásban kialakuló tűz intenzitását, a Philips TV-készülékek nem növelik azt.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: