További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/20phh4109_88/20phh4109_88_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Slim LED TV

  Slim LED TV

  Az otthonában mindenki élvezheti a Philips 4100-es sorozatú kis képernyős LED TV éles, tiszta képét. A minimalista dizájn, az élénk képek és a kiváló hangzás ideális választássá teszik otthona bármely helyisége számára. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

4000 series Slim LED TV

51 cm-es (20"-es), LED TV, DVB-T/C 20PHH4109/88 Hasonló termékek

Slim LED TV

Digital Crystal Clear rendszerrel

 • Karcsú méretek egészítik ki a lakás belső terét

  Karcsú méretek egészítik ki a lakás belső terét

  A Philips Slim karcsú vonalvezetésű TV-készüléke sima, kifinomult méretekkel rendelkezik. Végül is, miért ne lehetne a TV-je épp olyan szép, mint amilyen praktikus?

 • LED TV a hihetetlen kontrasztú képekért

  LED TV a hihetetlen kontrasztú képekért

  A LED háttérvilágítással élvezheti az alacsony fogyasztást, és a nagy fényerejű, hihetetlen kontrasztú és élénk színű, gyönyörű kontúrokat.

 • 100 Hz-es PMR a folyamatos mozgóképekért

  100 Hz-es PMR a folyamatos mozgóképekért

  Semmi sem múlhatja felül a játék, a nagy sebességű sportesemények vagy az akciófilmek által kiváltott adrenalinszint-emelkedést. Ezért tartalmazza a Philips TV a 100 Hz-es Perfect Motion Rate funkciót, melynek köszönhetően Ön élvezheti az akadozásmentes mozgóképet. Annak ellenére, hogy az Ön pulzusa ugrálni fog, az Ön által nézett kép soha.

 • Egy HDMI bemenet és easy link funkció az integrált csatlakoztathatóságért

  Egy HDMI bemenet és easy link funkció az integrált csatlakoztathatóságért

  Szüntesse meg a kábelrengeteget: a kép- és hangjeleket továbbítsa egyetlen kábelen a készülékekről a TV-re. A HDMI tömörítetlen jeleket visz át, így a legjobb minőséget biztosítja a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri vevőegység vagy a házimozi-rendszer legtöbb funkcióját egyetlen távvezérlővel működtetheti.

 • USB a multimédia-lejátszáshoz

  USB a multimédia-lejátszáshoz

  Ossza meg élményeit. Csatlakoztasson USB memóriát, digitális kamerát, MP3 lejátszót vagy más multimédiás eszközt a TV-készüléken található USB portra, és élvezze a fényképeket, videókat és zenefájlokat a könnyen használható, képernyőn megjelenő tartalomböngészővel.

 • Kis méretű hordozható TV: úgy tervezték, hogy ott legyen, ahol szórakozni kívánnak

  Stílusos, kis méretű és könnyű. A kis méretű képernyőn akár a konyhában megnézheti kedvenc műsorait, vagy a garázsban barkácsolva a legfrissebb híreket, vagy a kerti partin megtudhatja a legfrissebb sporteredményeket. Ennek a hordozható TV-nek az a dolga, hogy szórakoztasson!

 • Digital Crystal Clear: pontosság, amit másokkal is meg kell osztani

  A Philips által megalkotott Digital Crystal Clear rendszer bármilyen forrásból származó képet természetesen jelenít meg. Ha elmerül kedvenc szappanoperájában, a hírekben, vagy áthívja barátait egy videó megtekintésére, minden műsort optimális kontrasztban, színben és élességben élvezhet.

 • A PC bemenet segítségével TV-jét PC monitorként használhatja

  Használja TV-jét monitorként. Csak csatlakoztasson egy VGA kábelt, és máris működik.

Összes specifikációt mutat
 • A Pause TV és az USB felvétel funkciók használatához szoftverfrissítés szükséges. A szoftverfrissítéssel kapcsolatos további tudnivalók érdekében, kérjük, tekintse meg a www.philips.com/TV weboldalt, és kattintson a támogatás lehetőségre.
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: