3D-s LCD monitor, LED háttérvilágítás

  Fedezze fel a 3D játékok világát a nagy kijelzőn

  Játsszon 3D-s játékokat a Philips 236G LED monitoron. A játék a nagy kijelzőn, a villódzásmentes 3D szemüveggel és a több HDMI bemenettel csak még izgalmasabbá válik! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

3D-s LCD monitor, LED háttérvilágítás

G-sorozat, 23"-es (58, 4 cm), 3D, FPR szemüveg 236G3DHSB/00 Hasonló termékek

Fedezze fel a 3D játékok világát a nagy kijelzőn

 • SmartImage: optimalizált, felhasználóbarát megjelenítés

  SmartImage: optimalizált, felhasználóbarát megjelenítés

  A SmartImage egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, amely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat, és gondoskodik az optimalizált megjelenítésről. Ez a felhasználóbarát kezelőfelület lehetővé teszi a különböző alkalmazásoknak leginkább megfelelő mód kiválasztását: Iroda, Képek, Szórakozás, Gazdaságos stb. A választás alapján a SmartImage dinamikusan optimalizálja a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet a képek és a videók tökéletes megjelenítése érdekében. A Gazdaságos mód jelentős energiamegtakarítást biztosít az Ön számára. Mindez az Ön rendelkezésére áll, azonnal, egyetlen gombnyomásra.

 • 20000000:1 SmartContrast arány az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  20000000:1 SmartContrast arány az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  A síkképernyős LCD-kijelzőktől elvárható, hogy a legnagyobb kontrasztot és a legélénkebb képeket produkálják. A Philips által nyújtott fejlett képfeldolgozás, az egyedülálló elsötétítő és háttérvilágítás-fokozó technológiával együtt élénk képeket hoz létre. A dinamikus kontraszt funkció a kiváló feketeszinttel, és a sötét árnyalatok és színek pontos leképezésével megnöveli a kontrasztot. Ragyogó, élethű képet ad, nagy kontraszt és élénk színek mellett.

 • 2 ms-os SmartResponse technológia a gyors 2D játékért

  2 ms-os SmartResponse technológia a gyors 2D játékért

  A SmartResponse a Philips exkluzív, fejlett technológiája, amely bekapcsoláskor a válaszidőt automatikusan a használt alkalmazás követelményeinek megfelelően állítja be. A játékok és a filmek például gyorsabb válaszidőt igényelnek a torzítás- és szellemképmentes, késleltetés nélküli képek megjelenítéséhez.

 • Easy 3D-vel a villódzásmentes játékélményért

  Az Easy 3D-vel hosszú órákon át, villódzás- és szellemképmentesen, kényelmesen nézhet 3D műsort. A kompatibilis 3D szemüveg könnyű, és nem kell bele elem. Élvezze már ma otthonában a 3D-t!

 • Villódzásmentes 3D szemüveg a nagyobb élményért

  Szórakozzon a kis súlyú, könnyen használható, polarizációs 3D szemüveggel! A villódzásmentes 3D szemüveget nemcsak könnyű karbantartani és cserélni, de az ára is megfizethető, hogy a család minden tagjának lehessen saját szemüvege. Mivel használatához nem szükséges se elem, se kábel, olyan hosszan használhatja, ameddig akarja.

 • Alakítsa a 2D-t 3D-vé a közvetlen hozzáférésű gomb segítségével

  Alakítsa 2D gyűjteményét 3D élménnyé egyetlen gombnyomással! A kereten található, könnyen hozzáférhető gomb segítségével újraértelmezheti 2D játék, film és videogyűjteményét, és végre 3D-ben élvezheti őket.

 • Automatikus 3D a legújabb HDMI csatolófelületű Blu-ray lejátszókkal és játékkonzolokkal

  A Blu-ray játéklehetőséggel és a HDMI 1.4a-val kompatibilis filmlejátszó Philips 3D kijelző automatikusan 3D üzemmódba kapcsol, és azonnal hihetetlen látványban részesíti Önt. Nem kell többet a beállításokkal bajlódnia!

 • SmartControl a kijelző könnyű hangolásáért

  Egy PC szoftver, mellyel teljesen testre szabhatók a megjelenítési beállítások. A Philips két lehetőséget is kínál a beállítások megváltoztatására. Az egyik a képernyőn megjelenő többszintű menü, a másik a Philips SmartControl szoftver, amellyel a megszokott módon változtathatók a különböző beállítások

 • Higanymentes, környezetbarát kijelző

  A LED háttér-világítású Philips monitorok mentesek a higanytól, amely az emberekre és állatokra nézve az egyik legmérgezőbb természetes anyag. A Philips technológiája csökkenti a környezetre gyakorolt káros hatást a termék egész élettartama során, a gyártástól a selejtezésig.

 • Energy Star az energiatakarékos működésért és az alacsony fogyasztásért

  Az Energy Star az Egyesült Államok Környezetvédelmi Hivatala (US EPA) által támogatott energiatakarékossági program, amelyet számos más ország is átvett. Az Energy Star tanúsítvány garantálja, hogy olyan terméket vásárol, amely eleget tesz a legújabb energiatakarékossági szabványoknak, és amely minden üzemeltetési szinten a lehető leginkább energiatakarékos módon működik. Az új Philips monitorok igazoltan megfelelnek az Energy Star 5.0 előírásainak, vagy akár felül is múlják azokat. Alvó üzemmódban például az Energy Star 5.0 1 watt energiafelhasználásnál kevesebbet ír elő, miközben a Philips monitorok 0,5 wattnál is kevesebbet fogyasztanak. További tájékoztatásért látogassa meg a www.energystar.gov oldalt.

 • Full HD LED technológia a ragyogó 2D képekért

  A fehér LED félvezető eszközök rövidebb idő alatt érik el teljes fényüket. A higanymentes LED-ek környezetbarát újrahasznosítást és hulladékkezelést biztosítanak. A LED-ek az LCD háttérvilágításának jobb fényerő-szabályozását teszik lehetővé, ami kiemelkedően magas kontrasztarányt eredményez. Ráadásul kifogástalan színhűséget, valamint a képernyő teljes felületén kiegyenlített fényerőt nyújtanak Önnek.

Összes specifikációt mutat
 • A rossz közérzet - például szédülés, fejfájás vagy tájékozódási zavarok - elkerülése érdekében a 3D hosszabb ideig tartó nézése nem javasolt.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt.
 • Figyelmesen olvassa el az útmutatót, hogy többet tudjon meg a 3D-ről és az egészségről
 • A VGA kártyáról és más, a 3D működtetéshez szükséges kiegészítőkről további információkat talál a www.philips.com/support weboldalon.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: