professzionális LCD TV

  26HFL5850D/10 Hasonló termékek

  Az elégedett vendégekért

  A beépített SmartCard nyílással rendelkező Hospitality TV cégünk legjobb rongálásbiztos, interaktív megoldása a vendégek tájékoztatására, szórakoztatására. Vendégei élvezhetik a digitális televíziózás előnyeit, csatlakoztathatják készülékeiket, és zenét hallgathatnak akár a fürdőszobában is. Összes előny megtekintése

  26HFL5850D/10 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

professzionális LCD TV

26"-es, LCD, integrált digitális 26HFL5850D/10 Hasonló termékek

Az elégedett vendégekért

Philips Digital Hospitality TV SmartCard nyílással

 • Biztonsági záras SmartCard nyílás

  A beépített SmartCard foglalat révén a televízió külső alkalmazáskártyák segítségével új funkciókkal egészíthető ki, anélkül hogy ehhez külön beltéri egységre és további külső csatlakozókra lenne szükség. A TV (az UART és RS232 protokollokat támogató) Serial Xpress™ vezérlőn és a SmartPlug Control csatolón keresztül külső dekóderekhez, és minden nagyobb interaktív szolgáltató beltéri egységeihez csatlakoztatható.

 • USB beállításmásolás a gyors telepítés érdekében

  Ezzel a funkcióval az összes beprogramozott és csatornabeállítás egyszerűen másolható másik TV-re kevesebb mint egy perc alatt. Így a TV-k egyformán lesznek beállítva, és jelentősen csökken a telepítési idő és költség.

 • Távoli szoftverfrissítés

  A hotelspecifikus TV-szoftvereket távolról is frissítheti a jogosult szolgáltató.

 • Beépített órakijelző ébresztővel és üzenetkijelzővel

  A beépített órakijelző, amely egyben ébresztőóra is, feleslegessé teszi más órák használatát a helyiségben kábelekkel és csatlakozókkal. A pontos idő szinkronizálása automatikusan, a teletexten keresztül történik, a kijelzés fényereje és az ébresztés hangereje beállítható, a vendégek kényelmét szolgálva.

 • HD Ready készülék integrált DVB-T tunerrel

  Kápráztassa el vendégeit a High Definition képek kivételes minőségével, és várja felkészülten a HDTV beltéri egység forrásokat. A TV-készülékkel analóg YPbPr-jelek, valamint a legmagasabb minőségű, tömörítetlen digitális jelek fogadására is lehetőség van, DVI- vagy HDMI-kapcsolaton keresztül. A digitális jelek támogatják a HDCP másolásvédelmet. Az integrált DVB-T hangolóegység segítségével a TV-készülék a meglévő analóg csatornák mellett digitális földi sugárzású TV-csatornák vételére is képes. Vendégei kiváló hangminőségben hallgathatnak digitális rádióállomásokat anélkül, hogy külön rádióvevőt kellene beszerezni.

 • USB-csatlakozó az egyszerű, azonnali multimédia-lejátszáshoz

  Ez a Philips TV lehetővé teszi az Ön számára, hogy vendégei egy USB-egység csatlakoztatásával pillanatok alatt és egyszerűen multimédiás tartalmakat oszthassanak meg Önnel. A lejátszási formátumok a következők: MP3, diafájlok (.alb) és JPEG-állóképek.

 • A PC bemenet segítségével TV készülékét PC monitorként is használhatja.

  A PC bemenet segítségével TV készülékét számítógépéhez csatlakoztatva PC monitorként is használhatja.

 • Külső hangszóró-csatlakozó és extra tápellátás

  A TV-készülék erősítéssel ellátott audiocsatlakozója lehetővé teszi a külső hangszóró egyszerű felszerelését (például fürdőszobába); nincs szükség külön befektetésre. Az extra beépített tápegység jóvoltából nincs szükség külön tápellátásra az interaktív rendszer ellátásához. Önálló használat esetén a külön tápegység ki is kapcsolható – ez energiatakarékos megoldás.

 • Kompatibilis a Philips csatlakoztatási panellel, hogy a vendégek használhassák készülékeiket

  Ez a TV-készülék zökkenőmentesen együttműködik a Philips csatlakoztatási panelekkel. A vendégek egyszerűen csatlakoztathatják készülékeiket, és élvezhetik a számítógépen, MP3- vagy DVD-lejátszón, videokamerán, illetve egyéb eszközökön tárolt médiafájlokat. Az automatikus felismerési funkció révén a csatlakoztatási panel és a TV-készülék automatikusan megjeleníti a csatlakoztatott készüléken található tartalmakat.

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményezhet.

 • Környezetbarát kialakítás és lángálló ház

  A fenntarthatóság a Philips üzletvitelének központi eleme. A Philips TV-készülékek tervezése az EcoDesign elvek mentén történik: ezek célja a környezetre gyakorolt káros hatás csökkentése a kisebb áramfogyasztás eszközével, a felhasznált káros anyagok mértékének csökkentése, a kisebb súly, a hatékonyabb csomagolás, illetve a nagyobb mértékű újrafelhasználhatóság. A Philips TV-k háza lángálló anyagból készül. Független tűzvédelmi cégek vizsgálatai azt mutatják, hogy míg a TV-készülékek lángokkal érintkezve általában növelik a háztartásban kialakuló tűz intenzitását, a Philips TV-készülékek nem növelik azt.

Összes specifikációt mutat
 • A DVB-T szabványt alkalmazó országokkal kapcsolatos információért forduljon a Philips vevőszolgálathoz.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: