LED háttérvilágítású LCD monitor

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/275c5qhaw_01/275c5qhaw_01_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LED háttérvilágítású LCD monitor

  IPS monitor és Bluetooth hangsugárzó egyben

  A Philips Moda 2 a lenyűgöző képet a Bluetooth hangsugárzó-rendszer által kínált kényelemmel kombinálja, egyetlen kifinomult csomagban. Könnyedén továbbíthatja zeneszámait és fogadhatja hívásait a nagy teljesítményű Bluetooth hangsugárzó-rendszeren, még fantasztikusabbá téve az élményt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Brilliance LED háttérvilágítású LCD monitor

C-sorozatú, 27”-es (68, 6 cm-es), Full HD (1920 x 1080) 275C5QHAW/01 Hasonló termékek

IPS monitor és Bluetooth hangsugárzó egyben

zenehallgatás és beszéd munka közben

 • Az AH-IPS képernyő fantasztikus képeket nyújt széles nézési szögtartománnyal

  Az AH-IPS képernyő fantasztikus képeket nyújt széles nézési szögtartománnyal

  Az AH-IPS képernyők olyan továbbfejlesztett technológiát alkalmaznak, amely rendkívül széles, 178/178 fokos nézési szöget nyújt. Így a képernyőt szinte bármilyen szögből nézheti. A normál TN panelekkel ellentétben az AH-IPS képernyő kifejezetten éles képet és élénk színeket biztosít, ezért nemcsak fotók, filmek megtekintéséhez vagy web-böngészéshez ideális, hanem olyan professzionális alkalmazásokhoz is, amelyek esetében fontos a színhűség és az állandó fényerő.

 • Full HD a kristálytiszta, éles képekért

  Full HD a kristálytiszta, éles képekért

  A Full HD képernyő széles képernyős felbontása 1920 x 1080p. Ez a HD források esetén elérhető legnagyobb felbontás a legjobb képminőséget eredményezi. A bármilyen forrásról érkező 1080p jeleket támogató rendszer a jövőben is megállja a helyét; együttműködik a Blu-ray forrással és a HD játékkonzolokkal is. A továbbfejlesztett jelfeldolgozás jóvoltából a korábbinál jobb jelminőség és felbontás használata támogatott. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű képet ad.

 • Kevésbé fárasztja a szemet a villódzásmentes technológiának köszönhetően

  Kevésbé fárasztja a szemet a villódzásmentes technológiának köszönhetően

  A LED háttérvilágítású képernyők fényerő-szabályozásának módja miatt egyes felhasználók villódzást tapasztalnak a képernyőn, ami fárasztja a szemet. A Philips villódzásmentes technológia egy új megoldást alkalmaz a fényerő szabályozására, amellyel csökkenti a villódzást a kényelmesebb megtekintés érdekében.

 • Bluetooth a vezeték nélküli zenestreaming és hívások érdekében

  Bluetooth a vezeték nélküli zenestreaming és hívások érdekében

  Tapasztalja meg a Bluetooth technológia által kínált vezeték nélküli szabadságot. Mindössze gyorsan párosítania kell a mobilkészülékét és a monitor Bluetooth hangsugárzóját, és máris könnyedén lejátszhatja a kedvenc zeneszámát, vagy akár kéz nélküli, kihangosított telefonhívásokat is intézhet.

 • Zene és videostreaming az MHL segítségével, töltés közben

  Zene és videostreaming az MHL segítségével, töltés közben

  A Mobile High Definition Link (MHL) egy mobil audio/video interfész a mobiltelefonok és egyéb hordozható készülékek közvetlen csatlakoztatásához nagy felbontású képernyőkhöz. Az opcionális MHL kábel lehetővé teszi az MHL-képes mobilkészülék csatlakoztatását a nagy Philips MHL kijelzőhöz, hogy a HD videóit teljes digitális hanggal élvezhesse. Mostantól nem csupán a mobiljátékok, fényképek, filmek vagy egyéb alkalmazások nagy képernyőn történő használatára van lehetősége, de eközben töltheti is a mobilkészülékét, hogy az soha ne merüljön le használat közben.

 • Széltől-szélig tartó üveg és keskeny keret az egységes megjelenítés érdekében

  Széltől-szélig tartó üveg és keskeny keret az egységes megjelenítés érdekében

  A legújabb paneltechnológiát alkalmazó új Philips kijelzőket minimalista formatervezés jellemzi, mivel a külső keretük vastagsága csupán 2,5 mm. A panelen belüli mindössze 3,5 mm-es fekete mátrixsávval együtt lényegesen lecsökken a teljes keretméret, így minimális a figyelmet elterelő rész, és maximális méretű a megtekintési méret. Különösen alkalmas a több kijelzős vagy mozaikos összeállításhoz, például játékok, grafikai tervezés és professzionális alkalmazások esetében, ahol az ultrakeskeny keretű kijelző használatával olyan hatást érhet el, mintha egyetlen nagy kijelzőt használna.

 • SmartImage gyári beállítások a könnyű optimális képbeállításokért

  SmartImage gyári beállítások a könnyű optimális képbeállításokért

  A SmartImage egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, amely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat, és gondoskodik az optimalizált megjelenítésről. Ez a felhasználóbarát kezelőfelület lehetővé teszi a különböző alkalmazásoknak leginkább megfelelő mód kiválasztását: Iroda, Fotó, Film, Játék, Gazdaságos stb. A választás alapján a SmartImage dinamikusan optimalizálja a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet a fotók és videók tökéletes megjelenítése érdekében. A Gazdaságos mód jelentős energiamegtakarítást biztosít az Ön számára. Mindez az Ön rendelkezésére áll, azonnal, egyetlen gombnyomásra!

 • SmartContrast a mélyfekete részletekért

  SmartContrast a mélyfekete részletekért

  A SmartContrast egy olyan Philips által kifejlesztett technológia, amely elemzi a megjelenített tartalmakat, automatikusan beállítja a színeket, és vezérli a háttérvilágítást a kontraszt dinamikus javításához a legjobb digitális álló- és mozgóképek megjelenítése érdekében, vagy játék közben a sötét színárnyalatok megjelenítésekor. Gazdaságos üzemmód választásakor beállítja a kontrasztot és finomhangolja a háttérvilágítást a mindennap használt irodai alkalmazások megfelelő megjelenítése és az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében.

 • Nagy teljesítményű 7 W-os hangsugárzók a szabadon szárnyaló hangért

  Egy pár kiváló minőségű sztereó hangszóró a kijelzőbe építve. A típustól és kivitelezéstől függően a kialakítás lehet látható és elölről sugárzó, rejtett és alulról, felülről, vagy hátulról sugárzó.

 • SRS WOW HD™ az izgalmas, magával ragadó hanghatáshoz

  A kis méretű hangsugárzók a legtöbb monitoron „dobozszerű” hanghatást eredményeznek. Az SRS WOW HD™ technológiával speciálisan hangolt Philips monitorok magával ragadó, izgalmas hangzásélményt biztosítanak. Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is meglepődik, ha meghallja a különbséget.

 • Incredible Surround megoldás a virtuális 5.1 csatornás mozihangzáshoz

  Az Incredible Surround Sound technológia körülölelő többcsatornás surround hangot biztosít a sztereó hangsugárzókkal, a helyiség méretétől függetlenül, és vezetékrengeteg nélkül. Kiemelkedő virtuális 5.1 csatornás hangot biztosít a magával ragadó moziélmény és zenehallgatás érdekében.

Összes specifikációt mutat
 • Ez a Philips kijelző rendelkezik MHL-tanúsítvánnyal. De ha az Ön MHL eszköze nem csatlakozik vagy működik megfelelően, olvassa el az eszközre vonatkozó gyakran ismételt kérdéseket, vagy forduljon közvetlenül az értékesítőhöz. Az eszköz gyártójának üzletpolitikája esetlegesen szükségessé teheti az azonos márkájú, speciális MHL kábel/adapter megvásárlását a készülék működéséhez.
 • Opcionális MHL tanúsítványú mobileszköz és MHL kábel szükséges (nem tartozék). A kompatibilitással kapcsolatban érdeklődjön az MHL eszköz értékesítőjénél.
 • Az ErP készenlét/ki állapotbani energiatakarékossága nem vonatkozik az MHL töltési funkcióra
 • Az MHL összeköttetésre alkalmas termékek teljes listáját lásd a www.mhlconsortium.org címen
 • Az „AH-IPS” márkanév/védjegy és a kapcsolódó technológiai szabadalmak a megfelelő tulajdonosokhoz tartoznak.
 • Az intelligens válaszidő a GtG vagy GtG (BW) vizsgálatokból származó optimális érték.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: