5K LCD monitor PerfectKolor technológiával

  275P4VYKEB/00 Hasonló termékek

  Pontos részletek és tisztaság

  Az új Philips 5K UHD monitorral úgy láthatja a részleteket, ahogy korábban még soha. A 14,7 millió pixel borotvaéles látványban részesíti a legrészletesebb munkái során. A PerfectKolor technológia minden alkalommal pontos és konzisztens színeket eredményez. Összes előny megtekintése

  275P4VYKEB/00 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Brilliance 5K LCD monitor PerfectKolor technológiával

P-sorozatú, 27”-es (68, 6 cm-es), 5K UHD (5120 x 2880) 275P4VYKEB/00 Hasonló termékek

Pontos részletek és tisztaság

az UltraClear 5K UHD felbontásnak köszönhetően

 • 5K Ultra HD (5120 x 2880) felbontás a rendkívül éles látványért

  5K Ultra HD (5120 x 2880) felbontás a rendkívül éles látványért

  14,7 millió pixel a pontos részletekért és tisztaságért. Az 5K Ultra HD felbontással és a négyszeres Quad HD által eddig soha nem látott módon tekintheti meg a részleteket a tökéletes eredményekért.

 • PLS LED széles nézési szögű technológia a kép és a szín pontossága érdekében

  PLS LED széles nézési szögű technológia a kép és a szín pontossága érdekében

  A PLS képernyők olyan továbbfejlesztett technológiát alkalmaznak, amely rendkívül széles, 178/178 fokos nézési szöget nyújt. Így a képernyőt szinte bármilyen szögből nézheti - akár 90 fokban elforgatott módban is! A normál TN panelekkel ellentétben a PLS képernyő kifejezetten éles képet és élénk színeket biztosít, tehát nem csak fotók, filmek megtekintéséhez vagy internetezéshez használhatja, hanem olyan professzionális alkalmazásokhoz is, amelyek esetében fontos a színhűség és az állandó fényerő.

 • Kevésbé fárasztja a szemet a villódzásmentes technológiának köszönhetően

  Kevésbé fárasztja a szemet a villódzásmentes technológiának köszönhetően

  A LED háttér-világítású képernyők fényerő-szabályozásának módja miatt egyes felhasználók villódzást tapasztalnak a képernyőn, ami fárasztja a szemet. A Philips villódzásmentes technológia egy új megoldást alkalmaz a fényerő szabályozására, amellyel csökkenti a villódzást a kényelmesebb megtekintés érdekében.

 • Pro color szabványok, 99% AdobeRGB, 100% sRGB

  Pro color szabványok, 99% AdobeRGB, 100% sRGB

  Tökéletes szín – azonnal felismeri majd. Ezek az új monitorok kiváló minőségű ragyogó paneleket tartalmaznak a minden szögből gazdag és pontos színek érdekében. Biztos lehet benne, hogy a szín megfelel a professzionális iparági színszabványoknak - 99% Adobe RGB és 100% sRGB. A készülék a dobozból kivéve pontosan adja vissza a színeket a gyári színkalibráció révén, így kezdettől fogva az Ön segítségére van. A színt a saját belátása szerint állíthatja be a hattengelyes egyedi színszabályozás segítségével. Takarítson meg időt és pénzt a PerfectKolor technológiát kínáló Philips monitorokkal.

 • 1,074 milliárd szín a lágy színátmenetek és a részletgazdagság érdekében

  1,074 milliárd szín a lágy színátmenetek és a részletgazdagság érdekében

  A 10-bites kijelző gazdag színmélységet kínál az 1,074 milliárd színnel és 12-bites belső képfeldolgozással, hogy lágy, természetes színeket hozzon létre, átmenetek és színsávok nélkül.

 • SmartUniformity az egyenletes képek érdekében

  SmartUniformity az egyenletes képek érdekében

  Az LCD képernyőkön megszokott a fényerő és a szín ingadozása. A Philips SmartUniformity üzemmód a fényerő szempontjából pontos képeket szolgáltat, ami létfontosságú a fényképezés, a tervezés és a nyomtatás szempontjából. A színpontosság értékelésére szolgáló színmérővel ez az üzemmód úgy van kalibrálva, hogy 95%-nál jobb átlagos fényerő-egyenletességet biztosítson. Ezen üzemmód kiválasztása egyenletes és pontos képeket nyújt.

 • A SmartErgoBase felhasználóbarát, ergonomikus beállításokat tesz lehetővé

  A SmartErgoBase felhasználóbarát, ergonomikus beállításokat tesz lehetővé

  A SmartErgoBase olyan monitortalp, amely ergonomikus és kényelmes kijelzést, valamint kábelelvezetést tesz lehetővé. A talp emberre szabott magassága, billenthetősége, elforgathatósága és annak szöge, illetve mindezek beállíthatósága maximális kényelmet biztosít, és enyhíti egy hosszú munkanap fáradalmait. A kábelelvezetés megszünteti a kábelrengeteget, és rendben tartja a munkaterületet, profi megjelenést kölcsönözve annak.

 • Mikrofonos webkamera a csatlakozáshoz és együttműködéshez

  A beépített webkamera és mikrofon segítségével láthatja munkatársait és ügyfeleit, és kommunikálhat velük. Ez az egyszerű megoldás lehetővé teszi az együttműködést és megosztást, így értékes időt takaríthat meg, az utazás költségeiről nem is beszélve.

 • Beépített sztereó hangszórók multimédiához

  Egy pár kiváló minőségű sztereó hangszóró a kijelzőbe építve. A típustól és kivitelezéstől függően a kialakítás lehet látható és elölről sugárzó, rejtett és alulról, felülről, vagy hátulról sugárzó.

 • Az USB 3.0 gyors adatátvitelt és intelligens telefontöltést tesz lehetővé

  A szupergyors USB 3.0 eszköz 5,0 Gbit/s átviteli sebességet biztosít, ami kb. 10-szer gyorsabb az USB 2.0 szabványnál, ezáltal jelentősen csökkenti az adatátvitel idejét, vagyis Ön időt és pénzt takaríthat meg. A nagyobb sávszélességgel, a szupergyors adatátvitellel, a jobb energiagazdálkodással és a kiemelkedő általános teljesítménnyel az USB 3.0 a legújabb globális szabvány, amely lehetővé teszi a nagy kapacitású tárolóeszközök használatát. A Sync-N-Go technológiával soha többé nem kell a felszabaduló sávszélességre várnia. A rendszer visszafelé is kompatibilis, így USB 2.0-s eszközei is megtartják a korábbi befektetés értékét.

Összes specifikációt mutat
 • Az intelligens válaszidő a GtG vagy GtG (BW) vizsgálatokból származó optimális érték.
 • Gyors töltés a BC 1.2 szabvány szerint
 • Az 5120 x 2880-as felbontás támogatásához két darab DisplayPort kábel szükséges a támogatott videokártyától a monitorhoz.
 • Kizárólag a következő NVIDIA videokártyák támogatják a monitor 5120 x 2880-as felbontását: GeForce: GTX980, Quadro: K2200, K4200, K5200.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: