BBE

  Síkképernyős TV

  32PFL7782D/12 Hasonló termékek

  Centiméterekkel vékonyabb. Jelentősen tisztább kép és hang.

  Kínálatunk legvékonyabb darabja. Elegáns, rendkívül keskeny kialakítása HD Ready technológiával párosul. A Pixel Plus 2HD technológia és az erőteljes mély hangzásért felelős mélynyomó jelentősen tisztább hangélményt nyújt, centiméterekkel vékonyabb kivitelben. Összes előny megtekintése

  32PFL7782D/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Centiméterekkel vékonyabb. Jelentősen tisztább kép és hang.

 • HD Ready a HDTV jelek legjobb minőségű megjelenítése érdekében

  HD Ready a HDTV jelek legjobb minőségű megjelenítése érdekében

  Élvezze az igazi High Definition TV jelek kínálta kivételes képminőséget, és várja felkészülten a HDTV broadcast, Blu-ray Disc vagy HDVD HD forrásokat. A HD Ready védett felirat, amely a progresszív pásztázást is meghaladó képminőséget jelöli. Megfelel az EICTA által felállított szigorú szabványoknak, és olyan HD képernyőt takar, amely megjeleníti a High Definiton TV jelek felbontásának és képminőségének előnyeit. Univerzális csatlakozóval rendelkezik DVI vagy HDMI analóg YPbPr és tömörítés nélküli digitális csatlakoztatásához; támogatja a HDCP-t. 720p és 1080i jelek megjelenítésére alkalmas 50 és 60Hz frekvencia mellett.

 • Pixel Plus 2 HD a különösen pontos részletekért és a tiszta HDTV képért

  Pixel Plus 2 HD a különösen pontos részletekért és a tiszta HDTV képért

  A Pixel Plus 2 HD technológia borotvaéles, természetes részletekben bővelkedő, fokozott térhatású, ragyogó és élénk színű képek, illetve egyenletes és természetes mozgás egyedi kombinációját biztosítja, érkezzen a jel akár hagyományos, nagyfelbontású TV-készülékről, akár multimédiás forrásból. A bejövő kép valamennyi képpontját úgy növeli meg a technológia, hogy jobban megfeleljen a többinek, így természetesebb kép jön létre. A technológia észleli és csökkenti a tömörített multimédiás tartalom képhibáit, tiszta és borotvaéles képminőséget eredményezve. A digitális zajcsökkentésnek köszönhetően a kép teljesen egyenletes, mégis borotvaéles.

 • 1366 x 768p felbontású HD LCD WXGA kijelző

  Ez a modern, plazma technológiával készült WXGA képernyő 1366 x 768p pixel szélesképernyős HD felbontásra képes. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű képet produkál. Vibrálóan élénk és éles képe hihetetlen vizuális élményt nyújt.

 • Integrált digitális hangolóegység DVB-T vételhez

  Az integrált DVB-T hangolóegységgel digitális földi TV adókat foghat és nézhet, illetve felvételt készíthet róluk. Ez azt jelenti, hogy nem kell további beltéri egységet felállítania, és nincs szükség újabb kábelekre sem.

 • 8 ms-os válaszidő mellett tisztán látszanak a gyorsan pergő események

  A válaszidő a jelreagálási időt adja meg milliszekundumban. Minél rövidebb ez az időtartam, annál jobb, mert a gyors válaszidő kiküszöböli a gyorsan mozgó képek és tárgyak nézésekor megjelenő képhibákat. Ez az LCD-panel 8 ms-os válaszidővel rendelkezik, így az LCD TV-n tisztán látszanak a gyorsan pergő események.

 • Digital Natural Motion funkció az egyenletes mozgóképekért

  A Philips feltalálta a Digital Natural Motion (digitális természetes mozgás) technikát, amely megszünteti a mozgó képtartalom észrevehető torzulását. A Digital Natural Motion mozgásbecslést végez, és korrigálja az akadozó mozgást a sugárzott és a rögzített anyagoknál (pl. DVD) egyaránt. Az eredmény gördülékeny mozgásvisszaadás és tűéles kép, mely magasabb szintre emeli a képi élményt.

 • 28,9 milliárd szín és akár 7500:1 kontrasztarány

  A legfejlettebb képfeldolgozással előállított élénk és valósághű képek. A 3 színcsatorna (RGB) 10 bites RGB-feldolgozási technológiával való optimalizálásakor 28,9 milliárd szín jön létre. Az élénk színhatás mellett a kiváló élesség és feketeszint, valamint a sötét árnyalatok és színek leképezése is megtartott, így nagy kontrasztú és élénk színű, élethű kép keletkezik.

 • Incredible Surround mélynyomó a mély hangzásért

  Az Incredible Surround a Philips jelentősen felnagyítja a hangteret, hogy a hallgató szinte elmerüljön a hangzásban. A legfejlettebb elektronikus fáziseltolás felhasználásával az Incredible Surround úgy keveri a jobbról és balról érkező hangokat, hogy a két hangszóró között megnőjön a virtuális távolság. Ez a nagyobb távolság jelentősen javítja a sztereó hatást, és valósághűbb hangdimenziót hoz létre. Az Incredible Surround technológiának és a beépített mélynyomónak köszönhetően teljes térhatás érzékelhető, amelyben nagyobb a tér mélysége és a mélyhangok tartománya.

 • BBE a kimagaslóan tiszta hangzásért

  A BBE nagyfelbontású hang jelenti a kulcsát annak (a BBE Sound Inc. engedélyével felhasznált) a hangkiemelési technológiának, amely élethűvé teszi a zenét, valamint gazdag hangzással és tiszta csengéssel fokozza a beszéd érthetőségét.

 • Forgóállvány az optimális nézési szögtartományhoz

  A TV-készülék tartozéka a forgóállvány; így tetszőleges szögből, kedvenc helyéről élvezheti a látványt.

 • 4 HDMI bemenet a teljes digitális nagyfelbontáshoz egy vezetéken át

  A HDMI a legjobb képminőség érdekében tömörítetlen digitális RGB-csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. A HDMI intelligens technológiája a legnagyobb kimeneti felbontást kommunikálja a forráseszköznek. A HDMI-bemenet visszafelé maximálisan kompatibilis a DVI-jelforrásokkal, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI HDCP-másolásvédelmet alkalmaz. A TV hátoldalán található 3, és az oldalán található 1 HDMI-bemenethez több HD-forrást is csatlakoztathat, például HD beltéri egységet, Blu-ray lejátszót és játékkonzolt vagy digitális videokamerát. Így TV-je teljesen készen áll a HD-jövőre.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: