széles, síkképernyős LCD TV

  Fokozza a vizuális élményt

  Gyönyörködjön a Philips Pixel Plus 3 HD, Ambilight Full Surround és Clear LCD technológiát felvonultató Cineos síkképernyős TV kínálta látványban! A Digital Media Reader (digitális adathordozó-olvasó) PC csatlakozása révén teljes mértékben hozzáférhet a multimédiás tartalomhoz. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Cineos széles, síkképernyős LCD TV

107 cm-es (42"-es), LCD, Beépített digitális 42PF9831D/10 Hasonló termékek

Fokozza a vizuális élményt

Pixel Plus 3 HD és Ambilight technológiával!

 • HD Ready a HDTV-jelek legjobb minőségű megjelenítése érdekében

  HD Ready a HDTV-jelek legjobb minőségű megjelenítése érdekében

  Élvezze a High Definition képek kivételes minőségét, és várja felkészülten a HDTV beltéri egység vagy Blu-ray Disc HD forrásokat. A HD Ready védett márkajelzés, amely a progresszív pásztázást is meghaladó képminőséget jelöli. Megfelel az EICTA által felállított szigorú szabványoknak, és olyan HD-képernyőt jelent, amely képes megjeleníteni a High Definition jel felbontásának és képminőségének előnyeit. Univerzális csatlakoztatási lehetőségekkel rendelkezik analóg YPbPr, és tömörítetlen, HDCP támogatású DVI vagy HDMI digitális csatlakoztatáshoz. 720p és 1080i jelek megjelenítésére alkalmas 50 és 60 Hz képfrekvencia mellett.

 • Ambilight Full Surround a magával ragadó vizuális élményért

  Ambilight Full Surround a magával ragadó vizuális élményért

  Az Ambilight 4 nagyban hozzájárul a vizuális élményhez és a TV megjelenéséhez. A színeket és fényeket teljes mértékben kiegészítően megvilágítja a képet a TV mind a 4 oldaláról, és az egyedi kialakításnak köszönhetően „lebegő képernyő” hatást ér el. Az Ambilight egy visszatükröződő területre világít, amely a TV kialakításának szerves része és a TV helyzetétől és felszerelésétől független. A környezeti megvilágítás kellemes légkört biztosít, sokkal megnyugtatóbb élményt nyújt, javítja a kép érzékelhető részleteit, a kontrasztot és a színt, így teljesen elmerülhet az élményben.

 • HD LCD WXGA képernyő 1366 x 768p felbontással

  Ez a modern, LCD technológiával készült WXGA megjelenítő 1366 x 768p pixeles szélesképernyős HD felbontásra képes. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű képet produkál. Vibrálóan élénk és éles képe hihetetlen vizuális élményt nyújt.

 • Beépített digitális hangolóegység DVB-T vételhez

  A beépített digitális DVB-T hangolóegység lehetővé teszi a digitális földfelszíni TV-adások külön beltéri egység nélküli vételét. Élvezze a vezetékrengetegtől mentes TV minőségét.

 • Pixel Plus 3 HD a legélesebb és legtisztább képért

  A Pixel Plus 3 HD a képélesség, természetes részletesség, élénk színek és egyenletes, természetes mozgás egyedi kombinációját nyújtja minden HD minőségen, TV jelen és multimédiás eszközön nagyfelbontású képernyőkön. A bejövő képek minden pixele a környező pixelekhez igazodik a jobb képminőség érdekében, még természetesebb hatást biztosítva. A multimédiás eszközökön és a TV-n vagy a tömörített HD-n lévő hibákat és a zajt a rendszer lecsökkenti, így biztosítva a tiszta és éles képet.

 • 3 ms válaszidejű Clear LCD a mozgás rendívül éles megjelenítéséhez

  A Clear LCD rendívül élesen jeleníti meg a mozgást, és még gyors képernyőmozgás mellett is tiszta és élénk képet ad. A letapogatásos háttérvilágítási technológia nagy frissítési sebessége révén a hatékony válaszidő 3 milliszekundumra csökken (észlelt élelmosódás-szélességben mérve, BEW). Mindezeken túlmenően nagyobb kontrasztot és nagyobb megtekintési szögtartományt biztosít. Az egyedülálló Philips technológia az LCD kijelzők éles megjelenítését páratlan szintre emeli, bármely síkképernyős technológiánál jobb eredményt nyújt.

 • Kompakt lambda/4 mélynyomó technológia az erőteljes mély hangzásért

  Mélyebb hangélményre vágyik, ha filmet néz vagy zenét hallgat. Az integrált mélynyomó a lambda/4 technológiának köszönhetően rendkívül mély és erőteljes basszust hoz létre egy meglepően kisméretű házban; a TV így vékony és lapos marad. A lambda/4 mélynyomó egység egy csőrendszerben rezgésbe hozza a levegőt, az eredmény: kisebb torzítás és erőteljes basszus. A lambda/4 hangrendszer közép- és magassugárzóval kombinálva rendkívüli térhatású élményt biztosít.

 • Fényképek, zene és filmek elérése PC-kapcsolattal

  A PC-kapcsolat kellemes kikapcsolódást nyújt, egyben könnyen elérhetővé teszi a saját digitális médiafájlokat és multimédiás anyagokat*. A széles körben elterjedt Ethernet (LAN) és WiFi nyitott szabvány vezetékes és (opcionális) vezeték nélküli csatlakozáshoz is használhatók, és biztosítják a kompatibilitást. Az otthoni hálózaton keresztül böngészheti saját számítógépén tárolt digitális fényképgyűjteményét, multimédiás videó- és zenefájljait. A TV felhasználóbarát kezelői felületén és a számítógépre telepített Philips Multimedia Manager programban mindehhez elegendő csupán egyetlen gombnyomás (*a támogatott formátumokat lásd a terméknél, PC-LAN funkció szükséges **További Ethernet-híd szükséges)

 • Vezeték nélküli számítógépes csatlakozásra előkészített

  A Wi-Fi a vezeték nélküli szélessávú hálózatok vezető szabványa. A Philips TV vezeték nélküli csatlakozásra előkészített funkciójával* lakáson belül megoszthatja a számítógépen lévő multimédiás tartalmat, nem kell többé bajlódnia a kábelekkel. A széles sáv azt jelenti, hogy 100 méteres** távolságon belül bárhol élvezheti a kiváló minőségű multimédiás képeket, zenét vagy videót. Hozzáférhet a WiFi-s számítógépéhez vagy az otthoni WiFi hálózatához (router). (*opcionális, WiFi Ethernet-bridge-hez kötött. **a helyi viszonyoktól függően eltérő lehet)

 • USB és memóriakártya-aljzat az azonnali multimédia-lejátszáshoz

  Tekintse meg és ossza meg filmjeit, fényképeit és zenéit azonnal! A memóriakártya-aljzat a következő kártyatípusokat támogatja: Compact Flash I és II, Memory Stick, SD Card / Mini SD Card, Smart Media, Micro Drive (legfeljebb 2 GB), valamint Multi Media Card. Mindössze helyezze be a memóriakártyát a TV-készülék oldalán lévő nyílásba, és máris hozzáférhet a kártyán tárolt multimédiafájlokhoz. Az USB-csatlakozó segítségével rendelkezésére áll a legtöbb USB-kártyán és digitális fényképezőgépen (USB memóriaosztályú eszköz) tárolt multimédiafájlhoz.

 • 2 HDMI bemenet a teljes digitális nagyfelbontású kapcsolathoz egyetlen kábelen

  A HDMI tömörítetlen digitális RGB csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. Az analóg jelek konvertálásának elkerülésével hibátlan képminőséget biztosít. A jel nem gyengébb, csökken a villogás és tisztább a kép. A HDMI intelligens technológiája képes megállapítani a forrás eszköz lehetséges legnagyobb felbontását. A HDMI bemenet visszafele maximálisan kompatibilis a DVI jelforrásokkal, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI HDCP másolásvédelmet alkalmaz. 2 HDMI bemenettel több HD forrást is csatlakoztathat, mint például egy HD settop boxot és egy Blu-ray lejátszót. Az Ön TV-je készen áll a HD-jövőre.

Összes specifikációt mutat
 • DVB-T, csak bizonyos országokban támogatott

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: