BBE

  Síkképernyős TV

  42PFL7782D/12 Hasonló termékek

  Centiméterekkel vékonyabb. Jelentősen tisztább kép és hang.

  Kínálatunk legvékonyabb darabja. Elegáns, rendkívül keskeny kialakítása 1080p teljes nagyfelbontással párosul. A Pixel Plus 2HD technológia és az erőteljes mély hangzásért felelős mélynyomó jelentősen tisztább hangélményt nyújt, centiméterekkel vékonyabb kivitelben. Összes előny megtekintése

  42PFL7782D/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Síkképernyős TV

107 cm-es (42"-es), LCD, Full HD 1080p 42PFL7782D/12 Hasonló termékek

Centiméterekkel vékonyabb. Jelentősen tisztább kép és hang.

 • 1920x1080p felbontású Full HD LCD-kijelző

  1920x1080p felbontású Full HD LCD-kijelző

  A Full HD képernyő széles képernyős felbontása 1920 x 1080p. Ez a HD források esetén elérhető legnagyobb felbontás a legjobb képminőséget eredményezi. A bármilyen forrásról érkező 1080p jeleket támogató rendszer a jövőben is megállja a helyét; együttműködik a Blu-ray forrással és a HD játékkonzolokkal is. A továbbfejlesztett jelfeldolgozás jóvoltából a korábbinál jobb jelminőség és felbontás használata támogatott. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű képet ad.

 • HD Ready a HDTV-jelek legjobb minőségű megjelenítése érdekében

  HD Ready a HDTV-jelek legjobb minőségű megjelenítése érdekében

  Élvezze a High Definition képek kivételes minőségét, és várja felkészülten a HDTV beltéri egység vagy Blu-ray Disc HD forrásokat. A HD Ready védett márkajelzés, amely a progresszív pásztázást is meghaladó képminőséget jelöli. Megfelel az EICTA által felállított szigorú szabványoknak, és olyan HD-képernyőt jelent, amely képes megjeleníteni a High Definition jel felbontásának és képminőségének előnyeit. Univerzális csatlakoztatási lehetőségekkel rendelkezik analóg YPbPr, és tömörítetlen, HDCP támogatású DVI vagy HDMI digitális csatlakoztatáshoz. 720p és 1080i jelek megjelenítésére alkalmas 50 és 60 Hz képfrekvencia mellett.

 • Pixel Plus 2 HD a különösen pontos részletekért és a tiszta képért

  Pixel Plus 2 HD a különösen pontos részletekért és a tiszta képért

  A Pixel Plus 2 HD technológia borotvaéles, természetes részletekben bővelkedő, fokozott térhatású, ragyogó és élénk színű képek, illetve egyenletes és természetes mozgás egyedi kombinációját biztosítja, érkezzen a jel akár hagyományos, nagyfelbontású TV-készülékről, akár multimédiás forrásból. A bejövő kép valamennyi képpontját úgy növeli meg a technológia, hogy jobban megfeleljen a többinek, így természetesebb kép jön létre. A technológia észleli és csökkenti a tömörített multimédiás tartalom képhibáit, tiszta és borotvaéles képminőséget eredményezve. A digitális zajcsökkentésnek köszönhetően a kép teljesen egyenletes, mégis borotvaéles.

 • Beépített digitális hangolóegység DVB-T vételhez

  A beépített digitális DVB-T hangolóegység lehetővé teszi a digitális földfelszíni TV-adások külön beltéri egység nélküli vételét. Élvezze a vezetékrengetegtől mentes TV minőségét.

 • 5 ms-os válaszidő mellett tisztán látszanak a gyorsan pergő események

  A válaszidő a jelreagálási időt adja meg milliszekundumban. Minél rövidebb ez az időtartam, annál jobb, mert a gyors válaszidő kiküszöböli a gyorsan mozgó képek és tárgyak nézésekor megjelenő képhibákat. Ez az LCD-panel 5 ms-os válaszidővel rendelkezik, így az LCD TV-n tisztán látszanak a gyorsan pergő események.

 • Digital Natural Motion funkció az egyenletes mozgóképekért

  A Philips feltalálta a Digital Natural Motion (Digitális természetes mozgás) rendszert, amely megszünteti a mozgó alakoknál észrevehető képtorzulást. A Digitális természetes mozgás kiszámítja az alak elmozdulását, és korrigálja a torzulást a sugárzott és a rögzített anyagoknál (pl. DVD) egyaránt. Az eredmény gördülékeny mozgás megjelenítés és tűéles kép, mely magasabb szintre emeli a képi élményt.

 • 28,9 milliárd szín és akár 7500:1 kontrasztarány

  A legfejlettebb képfeldolgozással előállított élénk és valósághű képek. A 3 színcsatorna (RGB) 10 bites RGB-feldolgozási technológiával való optimalizálásakor 28,9 milliárd szín jön létre. Az élénk színhatás mellett a kiváló élesség és feketeszint, valamint a sötét árnyalatok és színek leképezése is megtartott, így nagy kontrasztú és élénk színű, élethű kép keletkezik.

 • Incredible Surround mélynyomó a mély hangzásért

  Az Incredible Surround a Philips jelentősen felnagyítja a hangteret, hogy a hallgató szinte elmerüljön a hangzásban. A legfejlettebb elektronikus fáziseltolás felhasználásával az Incredible Surround úgy keveri a jobbról és balról érkező hangokat, hogy a két hangszóró között megnőjön a virtuális távolság. Ez a nagyobb távolság jelentősen javítja a sztereó hatást, és valósághűbb hangdimenziót hoz létre. Az Incredible Surround technológiának és a beépített mélynyomónak köszönhetően teljes térhatás érzékelhető, amelyben nagyobb a tér mélysége és a mélyhangok tartománya.

 • BBE a kimagaslóan tiszta hangzásért

  A BBE nagyfelbontású hang jelenti a kulcsát annak (a BBE Sound Inc. engedélyével felhasznált) a hangkiemelési technológiának, amely élethűvé teszi a zenét, valamint gazdag hangzással és tiszta csengéssel fokozza a beszéd érthetőségét.

 • Forgóállvány az optimális nézési szögtartományhoz

  A TV-készülék tartozéka a forgóállvány; így tetszőleges szögből, kedvenc helyéről élvezheti a látványt.

 • 4 HDMI bemenet a teljes digitális nagyfelbontású kapcsolathoz egyetlen kábelen

  A HDMI a legjobb képminőség érdekében tömörítetlen digitális RGB-csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. A HDMI intelligens technológiája a legnagyobb kimeneti felbontást kommunikálja a forráseszköznek. A HDMI-bemenet visszafelé maximálisan kompatibilis a DVI-jelforrásokkal, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI HDCP-másolásvédelmet alkalmaz. A TV hátoldalán található 3, és az oldalán található 1 HDMI-bemenethez több HD-forrást is csatlakoztathat, például HD beltéri egységet, Blu-ray lejátszót és játékkonzolt vagy digitális videokamerát. Így TV-je teljesen készen áll a HD-jövőre.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: