Smart LED TV

  46PFL9707S/12 Hasonló termékek

  Díjnyertes teljesítmény

  A Micro Dimming Premium technológiával és Moth Eye szűrővel felszerelt 46PFL9707 3D Smart LED TV bármilyen tartalomhoz a legkiválóbb képminőséget, és kategóriájában a legjobb kontrasztot biztosítja - 2D és 3D mellett is. Élvezze a Smart TV Premium és a 3D előnyeit lenyűgöző minőségben! Összes előny megtekintése

  46PFL9707S/12 Hasonló termékek
 • Díjnyertes teljesítmény

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

9000 series Smart LED TV

117 cm-es (46"-es), 3D Max, DVB T2/C/S2 46PFL9707S/12 Hasonló termékek

Díjnyertes teljesítmény

Élvezze a Smart TV-t legjobb képminőségben

 • Integrált Wi-Fi a Smart TV vezeték nélküli használatához

  Az integrált Wi-Fit tartalmazó Philips TV segítségével otthonában vezeték nélkül hozzáférhet a Smart TV végtelen tartalomválasztékához.

 • Ambilight Spectra XL, a még inkább magával ragadó, új Ambilight technológia

  Ambilight Spectra XL, a még inkább magával ragadó, új Ambilight technológia

  Az Ambilight Spectra XL új dimenziót nyit vizuális élményei terén. Ez a szabadalmaztatott Philips technológia tovább növeli a képernyő méretét azáltal, hogy a képernyő hátuljából fényt vetít a környező falra. Az Ambilight automatikusan beállítja a TV-készüléket körülvevő fény színét és fényerejét, hogy az illeszkedjék a TV-képhez. A fal-adaptív funkció biztosítja, hogy a fény színe mindig tökéletes legyen, a fal színétől függetlenül.

 • 3D Max Clarity 1000 a villódzásmentes Full HD 3D élményért

  3D Max Clarity 1000 a villódzásmentes Full HD 3D élményért

  A 3D Max Clarity 1000 A 3D technológia új, előretolt határa. Az aktív 3D technológia és a legújabb nagy sebességű képernyő életszerű mélységet, kontrasztot és valósághű megjelenítést nyújt, ezért a 3D Max Clarity 1000 páratlanul villódzásmentes Full HD 3D élményt ad. Bármely 2D tartalom élénk és hibátlan 3D képpé alakítható. A 3D Clarity 1000 tökéletes 3D teljesítményt nyújt.

 • Egyedülálló, két résztvevős, teljes képernyős játék mód a 2D játékokhoz

  Egyedülálló, két résztvevős, teljes képernyős játék mód a 2D játékokhoz

  Az aktív Philips 3D szemüvegek segítségével a TV-készülék két játékos részére biztosítja a tökéletes, teljes képernyős játék élményét. A két résztvevős 2D videojátékok alatt általában a játékosok fél képernyőn látják saját játékterüket. A 3D technológiának köszönhetően a játékosok egy időben teljes képernyőn élvezhetik a 2D játékokat, mindezt csupán a szemüveg gombjának megnyomásával.

 • Egyetlen gomb megnyomásával bármely 2D tartalom hibátlan 3D-vé alakítható

  Egyetlen gomb megnyomásával bármely 2D tartalom hibátlan 3D-vé alakítható

  Nézze teljes filmgyűjteményét élénk és hibátlan 3D-ben – még a régi fekete-fehér klasszikusokat is. A Philips egy gombnyomásos, valósidejű, minőségi 2D konvertálást nyújt. A feliratok azonos mélységben jelennek meg, és nincsenek olyan hibák, mint például hogy a háttér előtérként jelenne meg.

 • A 3D mélység egyedi beállításával személyre szabott 3D-t nézhet

  A 3D mélység egyedi beállításával személyre szabott 3D-t nézhet

  Mindenki másképpen érzékeli a 3D-t. Ezért teszi lehetővé a Philips a 3D mélységi szint személyre szabott beállítását. A 3D mélység egyedi beállításával Ön kiválaszthatja a nézett tartalomhoz és az ízléséhez leginkább illő mélységet. Ezzel a szemét is kíméli. Maradéktalanul átadhatja magát a 3D élménynek.

 • Moth Eye a legjobb kontraszt és a legalacsonyabb visszaverődés érdekében

  Moth Eye a legjobb kontraszt és a legalacsonyabb visszaverődés érdekében

  A Moth Eye funkciót az éjjeli lepkék szemében található speciális nanoszerkezet által képviselt természeti evolúciós csoda, a legtökéletesebb tükröződésmentes felületként ismert struktúra ihlette, melynek segítségével az éjjeli lepkék elrejtőzhetnek a ragadozóktól. Kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a nagyobb képkontraszt, amely a sötét tónusokat még mélyebbé, a fényes elemeket pedig visszaverődés és fényudvar nélkül még világosabbá teszi. Élethű kontraszt hihetetlenül csodás részletezettséggel.

 • 1200 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  1200 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  Az 1200 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) szabvány révén a mozgás megjelenítése hihetetlenül éles, így a kép a gyors akciókból álló filmekben is mindig tiszta és ragyogó. A Philips PMR szabvánnyal előállított képhatás a leggyorsabb képernyőfrissítés, a Perfect Natural Motion technológia és egy egyedi feldolgozási mód együttes eredménye, amely minden eddiginél élesebb mozgásmegjelenítést nyújt.

 • A Micro Dimming Premium elhalványít LED szegmenseket a legjobb kontraszt érdekében

  A Micro Dimming Premium elhalványít LED szegmenseket a legjobb kontraszt érdekében

  A Micro Dimming Premium az elképzelhető legerősebb kontrasztot és legélénkebb képeket nyújtja. Ön lélegzetelállító képeket nézhet a speciális vékony kijelzős háttérvilágításnak: több LED hálózat található rajta és azok egyedileg szabályozhatók a legjobb kontraszt elérése érdekében. Az eredmény rendkívül kontrasztos, éles, élénk színeket tartalmazó, lélegzetelállító kép.

 • Bőséges online alkalmazás, videokölcsönzési lehetőség és catch-up TV szolgáltatás

  Bőséges online alkalmazás, videokölcsönzési lehetőség és catch-up TV szolgáltatás

  Kölcsönözzön filmeket közvetlenül a TV-n keresztül az online videotékákból, nézzen catch-up műsorokat kedvenc csatornáiról, és élvezze az online alkalmazások gazdag választékát a Net TV-vel. A nyílt Interneten is böngészhet vele.

 • Végezzen hang- és videohívásokat a Skype™ segítségével a TV készüléken

  Végezzen hang- és videohívásokat a Skype™ segítségével a TV készüléken

  Adjon új dimenziót a hívásaihoz, és ossza meg élményeit szeretteivel, bárhol is vannak. A TV készüléken használt Skype™ segítségével hang- és videohívásokat végezhet a nappalijából. Csatlakoztassa az opcionális Philips TV kamerát (PTA317/00) a TV-hez, és élvezze a kiváló video- és hangminőséget fotelja kényelméből.

 • A Wi-Fi Smart Screen* segítségével otthona bármely helyiségében nézhet TV-t

  A Wi-Fi Smart Screen* segítségével otthona bármely helyiségében nézhet TV-t

  A Wi-Fi Smart Screen*-nel Ön nincs a fotelhoz kötve, hanem otthona bármely helyiségében nézhet digitális TV adást. Egyszerűen töltse le a Philips MyRemote alkalmazást és küldje a programot a TV-ről az iPad-re, majd nézze tovább a programot. Az intelligens eszközökről szintén küldhetők fotók, videók és zene is a nagy képernyőre. Igazán kötetlen vizuális élményben lesz része!

 • Full HD TV és Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli tisztaságért

  Tapasztalja meg a Perfect Pixel HD rendszer rendkívüli élességét és tisztaságát. A kép valamennyi képpontja jobban illeszkedik a környező képpontokhoz. Az eredmény az éles kép, a természetes részletgazdagság, az élénk színek, a kiváló minőségű kontraszt és az egyenletes, természetes mozgás egyedülálló kombinációja. Tiszta és borotvaéles, képhibától mentes képek, tartalomtól független zajérzékelés és -csökkentés. Az 1920 x 1080 képpontból álló Full HD képernyő ragyogó, villódzásmentes képeket biztosít fantasztikus fényerővel.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • A távvezérlő pointer funkciója 2012 őszén lesz elérhető szoftverfrissítés útján
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • A Wi-Fi Smart Screen 2012 őszén lesz elérhető szoftverfrissítés útján
 • Net TV: a www.philips.com/smarttv oldalon megismerheti az adott országban nyújtott szolgáltatásokat.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az IEC62087 Ed 2 szabványnak megfelelő tipikus energiafogyasztás bekapcsolt állapotban.
 • A Skype kamera külön rendelhető
 • A Moth eye felületen a rendkívül alacsony visszaverő képességnek köszönhetően jobban látszanak az ujjlenyomatok. Az optimális teljesítmény érdekében a tisztítást a mellékelt speciális törlőkendő és az SVC1116G tisztítófolyadék (zöld színű palack, nincs mellékelve) segítségével kell végezni. Olvassa el a termékkel küldött tisztítási utasítást.
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető (az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak), analóg adásokról vagy külső bemenetekről nem. Előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+).

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: