Smart LED TV

  50PFL7956H/12 Hasonló termékek

  A világ első moziformátumú Smart TV-je

  Hagyja, hogy a látványos, 127 cm-es (50"-es) ultraszéles TV-készüléken nézett Blu-ray filmek vagy HDTV műsorok magukkal ragadják. A Philips Cinema 21:9 Gold sorozatú LED TV-je valódi szélesvásznú moziélményt kínál, amely tökéletesen illeszkedik az eredeti 21:9-es filmformátumhoz. Összes előny megtekintése

  50PFL7956H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Cinema 21:9 Gold Series Smart LED TV

127 cm (50"-es), Ultraszéles képernyő, Easy 3D 50PFL7956H/12 Hasonló termékek

A világ első moziformátumú Smart TV-je

Ambilight és Multiview funkcióval

 • Böngésszen az Interneten TV-nézés közben a Multi-view funkció segítségével

  Böngésszen az Interneten TV-nézés közben a Multi-view funkció segítségével

  A Cinema 21:9 ultraszéles képernyője összekapcsolódó világunkban ideális és kényelmes választás. A Multi-view funkció jóvoltából a focimeccs nézése közben böngészhet az Interneten vagy cseveghet a Twitteren. A Philips Net TV segítségével a legjobb online tartalmakat és szolgáltatásokat érheti el egyetlen gombnyomással: igény szerinti videó (Video on demand), catch-up TV, Twitter és sok egyéb lehetőség áll rendelkezésére. A Net TV ablaka a TV, illetve még egy másik videoeszköz ablaka mellett nyitható meg. A kis képernyőt egyszerűen válthatja a fő képernyővel, így az irányítás mindig az Ön kezében marad.

 • Nézzen bármilyen tartalmat a megszokott formátumban, vagy váltson 21:9-es képernyőre

  Nézzen bármilyen tartalmat a megszokott formátumban, vagy váltson 21:9-es képernyőre

  A Cinema 21:9 készüléken bármilyen tartalmat tetszése szerint tekinthet meg. Ha kedvenc műsorát nézi, a Unique Smart formázási technológia a tartalmat automatikusan a 21:9-es képernyőre tudja igazítani. De dönthet úgy is, hogy a programot az eredeti formátumban tekinti meg. A választás az Öné, mindössze egyetlen gombnyomással!

 • A kétoldalú Ambilight Spectra 2 fokozza a vizuális élményt

  A kétoldalú Ambilight Spectra 2 fokozza a vizuális élményt

  Az Ambilight Spectra 2 új dimenziót nyit vizuális élményei terén. Ez a szabadalmaztatott Philips technológia tovább növeli a képernyő méretét azáltal, hogy a képernyő hátuljának 2 oldaláról fényt vetít a környező falra. Az Ambilight automatikusan beállítja a TV-készüléket körülvevő fény színét és fényerejét, hogy az illeszkedjék a TV-képhez. A fal-adaptív funkció biztosítja, hogy a fény színe mindig tökéletes legyen, a fal színétől függetlenül.

 • Easy 3D az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Easy 3D az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Az Easy 3D-vel hosszú órákon át, villódzás- és szellemképmentesen, kényelmesen nézhet 3D műsort. A kompatibilis 3D szemüveg könnyű, és nem kell bele elem. Élvezze már ma otthonában a 3D-t!

 • Bőséges online alkalmazás, videokölcsönzési lehetőség és catch-up TV szolgáltatás

  Bőséges online alkalmazás, videokölcsönzési lehetőség és catch-up TV szolgáltatás

  Kölcsönözzön filmeket közvetlenül a TV-n keresztül az online videotékákból, nézzen catch-up műsorokat kedvenc csatornáiról, és élvezze az online alkalmazások gazdag választékát a Net TV-vel. A nyílt Interneten is böngészhet vele.

 • Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Ebben a Full HD LED TV-ben a legfejlettebb világítástechnológia figyelemfelkeltő minimalista kialakítással, fantasztikus képminőséggel és kategóriája legalacsonyabb energiafogyasztásával párosul. Ráadásul a LED-es világítási rendszerek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. Így a LED háttérvilágítással a következő előnyökben lehet része: alacsony fogyasztás, nagy fényerő, hihetetlen kontraszt, éles kép, valamint élénk színek.

 • Egyszerű, vezeték nélküli csatlakozás az opcionális, vezeték nélküli USB adapterrel

  Egyszerű, vezeték nélküli csatlakozás az opcionális, vezeték nélküli USB adapterrel

  Élvezze Smart TV-jét vezeték nélkül a Smart TV-hez készült Philips Wi-Fi USB adapter (PTA01) segítségével! Egyszerűen dugja be az adaptert a TV oldalán lévő USB aljzatba, és csatlakoztassa a TV-t közvetlenül az otthoni hálózathoz. Navigáljon kedvenc online tartalmára a TV távvezérlőjével.

 • Vezérelje TV-készülékét okostelefonnal, táblagéppel vagy billentyűzettel!

  Vezérelje TV-készülékét okostelefonnal, táblagéppel vagy billentyűzettel!

  TV-készülékét a lehető legkényelmesebben, legegyszerűbben vezérelheti. Ehhez mindössze egy vezeték nélküli billentyűzetet kell csatlakoztatnia, de okostelefonját vagy táblagépét is használhatja.

 • Keressen, ütemezzen, rögzítsen* és szüneteltessen TV-műsorokat

  Keressen, ütemezzen, rögzítsen* és szüneteltessen TV-műsorokat

  Rögzítsen élő digitális TV-műsorokat egy Philips TV-készülékéhez csatlakoztatott USB eszközre, vagy szüneteltesse őket, amikor és ameddig csak szeretné. Az Elektronikus programfüzetben megkeresheti kedvenc TV-műsorait, és könnyedén beprogramozhatja rögzítésüket. Ezentúl a TV-műsor igazodik az Ön életéhez.

 • Élvezze a TV-jén a fényképeket, a zenét és a filmeket a DLNA segítségével

  Élvezze a TV-jén a fényképeket, a zenét és a filmeket a DLNA segítségével

  Osszon meg fotókat, zenét és filmeket a DLNA segítségével az okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről, és élvezze őket a hatalmas képernyőn.

 • 400 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  400 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  A 400 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) révén a mozgás megjelenítése hihetetlenül éles, így a kép a gyors akciókból álló filmekben is mindig tiszta és ragyogó. Az új Philips standard PMR-rel előállított képhatás a leggyorsabb képernyőfrissítés, a HD Natural Motion technológia és egy egyedi feldolgozási mód együttes eredménye, amely minden eddiginél élesebb mozgásmegjelenítést nyújt.

 • Cinema 21:9-es filmes képformátum, fekete sávok nélkül a képernyő alsó és felső részén

  A legtöbb televízió 16:9 (vagy 1,78:1) képoldalarányú, és 1080p Full HD felbontású. A nagy költségvetésű hollywoodi sikerfilmek azonban általában jóval szélesebb, 2,39:1-es képformátumban készülnek. A Philips új Cinema 21:9 televíziói tökéletesen megfelelnek a rendezők által használt 21:9 (2,39:1) képoldalarányú moziformátumnak. Így Ön akár egy klasszikus, akár a legújabb hollywoodi film mellett dönt, azt az eredeti formátumban, fekete sávok nélkül élvezheti.

 • A Full HD TV és a Pixel Precise HD a részletdús akcióért

  A Pixel Precise HD a díjnyertes Pixel Plus alapjaira épülő technológia. 4 billió színével a képminőséget egy klasszissal magasabb szintre emeli. A Super Resolution és a Pixel Precise HD révén Ön a legkiválóbb képminőséget élvezheti, akár internetes videót, akár Blu-ray filmet néz.

Összes specifikációt mutat
 • Net TV: a www.philips.com/smarttv oldalon megismerheti az adott országban nyújtott szolgáltatásokat.
 • Wi-Fi médiacsatlakozás: A videolejátszást befolyásolhatja a számítógép sebessége és a Wi-Fi sávszélesség. A minimális és ajánlott rendszerkövetelmények érdekében tekintse meg a www.philips.com/wifimediaconnect weboldalt. A tartalom néhány másodperces késéssel jelenik meg. A kép és a hang kisebb eltérései előfordulhatnak.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • A TV támogatja a „Free to air” műsorok DVB vételét. Előfordulhat, hogy egyes DVB szolgáltatókat nem támogat. Erre vonatkozó frissített lista a Philips támogatási weboldal FAQ (GYIK) részében található. Egyes szolgáltatók esetében az elérés feltételes vagy előfizetéshez kötött. További információért forduljon a szolgáltatójához.
 • 8 napos EPG, a szolgáltatás nem minden országban érhető el
 • USB felvétel csak a TV-készülék IP alapú digitális műsorfüzetében foglalt digitális csatornákról készíthető (nem minden ország és csatorna vonatkozásában), továbbá előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). A rögzítéshez internetkapcsolat szükséges.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • A készüléknek csak bizonyos részei vagy alkotóelemei tartalmaznak ólmot, amelyek esetében az RoHS irányelv nem tartalmaz technológiai alternatívákat.
 • Csak 2D játékokhoz.
 • Ellenőrizze, hogy a játékkonzol csatlakozik-e a TV HDMI csatlakozójához.
 • A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: