Ultra Slim Smart LED TV

  Ultra Slim Smart LED TV

  60PFL8708S/12 Hasonló termékek

  Minden szögből lenyűgöző

  Az Elevation bevezetésével minden eddiginél magával ragadóbb látványélményt nyújtunk. A 4-oldalas Ambilight XL és Prism technológia ultravékony méretet tesz lehetővé, és olyan benyomást kelt, mintha a TV fényudvar közepén lebegne. Elkápráztatásra tervezve. Összes előny megtekintése

  60PFL8708S/12 Hasonló termékek
 • Minden szögből lenyűgöző

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Elevation Ultra Slim Smart LED TV

151 cm (60"), Easy 3D, DVB-T/T2/C/S/S2 60PFL8708S/12 Hasonló termékek

Minden szögből lenyűgöző

Ultra Slim TV 4-oldalas Ambilight XL funkcióval

 • Smart TV – az online szórakozás világa

  Fedezze fel a hagyományos tévézés határain túli világot. Béreljen vagy töltsön le adatfolyamként mozifilmeket, videókat, játékokat és még sok mást közvetlenül a TV-re az online videotékákból. Használja kedvenc csatornái catch-up TV szolgáltatását, és élvezze az online alkalmazások gazdag választékát a Smart TV-vel. Lépjen kapcsolatba családtagjaival és ismerőseivel a Skype™ vagy a közösségi hálózatok használatával. Vagy... egyszerűen csak böngésszen az Interneten!

 • MyRemote alkalmazás – vezérelje a TV-t telefonja vagy táblagépe segítségével

  Vezérelje a TV-t és rögzítsen menet közben, távvezérlő nélkül, mindössze egy egyszerű alkalmazás használatával. Változtassa táblagépét vagy okostelefonját univerzális távvezérlővé az eredeti távvezérlő összes funkciójával, plusz olyan extra funkciókkal, mint a szövegbevitel. A SimplyShare funkcióval tartalmat vihet át a TV-re. Küldjön digitálisan sugárzott TV-műsort készülékeire a Wi-Fi smart screen használatával. Hogy mindig naprakész legyen, vegye fel menet közben kedvenc műsorait a MyRemote rögzítés használatával. Csak pörgesse át a TV-műsorfüzet tartalmát, és válassza ki, mely műsorokat kívánja rögzíteni és később megnézni. A Smart TV megérdemel egy valóban okos alkalmazást.

 • Wi-Fi Miracast™ – tükrözés az eszközökről a TV-re

  Nézze azt, amit akar, ahol akarja, és amikor akarja. Tükrözze az eszközein lévő tartalmat, és nézze meg nagy képernyőn. Ossza meg a fényképeket okostelefonja, laptopja vagy más készüléke képernyőjéről. A csatlakozást könnyű beállítani, a technológia pedig számos eszközön működik.

 • 900 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  A pontos, gördülékeny és természetes mozgásvisszaadás érdekében a Philips létrehozta a PMR-t – a mozgókép élességének mérésére szolgáló szabványt. A Perfect Motion Rate egyedi videofeldolgozásunk, a másodpercenkénti képkockaszám és az egyes kockák frissítési gyakorisága, a fényerő-szabályozási képesség tökéletessége, valamint a háttérvilágítási technológia egyesített eredménye. A magasabb PMR szám nagyobb kontrasztot és tisztább mozgás mozgás-megjelenítést jelent – vagyis tökéletesebb képet az Ön számára.

 • Képzelje el, hogy a TV egy fényudvar közepén lebeg

  Képzelje el, hogy a TV egy fényudvar közepén lebeg

  Képzelje el, hogy a TV egy fényudvar közepén lebeg. Élvezze a minden eddiginél fantasztikusabb Ambilight élményt, vagyis a TV négy oldala körül a falra vetülő extra széles ragyogást. A képernyő sokkal szélesebbnek tűnik, az élmény sokkal intenzívebb… és a TV mintha lebegne a levegőben. A színes fényudvar automatikusan igazodik a TV képernyőjén megjelenő képhez, a fal-adaptív funkció pedig biztosítja, hogy a fény színe mindig tökéletesen illeszkedjen a TV-képhez, a fal színétől függetlenül.

 • Billentyűzetes távvezérlő, pointerrel - minden eddiginél több szabályozás

  Billentyűzetes távvezérlő, pointerrel - minden eddiginél több szabályozás

  Teljesen intuitív távvezérlőnkön megtalálja a szokásos funkciókat, például a kurzorgombokat, a hangerő-szabályzást és a gyorsgombokat. És hogy legyen valami extra is: az egyszerű navigációhoz csak le kell nyomnia és nyomva kell tartania az OK gombot. A pointer egérként használható, lehetővé téve az egyszerű mutatást, kattintást és görgetést a képernyőn. Fordítsa meg a távvezérlőt, és a másik oldalon teljes billentyűzetet talál a könnyű szövegbevitelhez! És ami a legjobb: intelligens távvezérlőnkben giroszkópos érzékelő működik, így érzékeli, hogy melyik oldala van felül – vagyis bátran gépelhet, nem kell aggódnia a véletlen csatornaváltások miatt.

 • Ultra Slim TV Ambilight Prism technológiával

  Tapasztalja meg az Ambilight nyújtotta érzelmeket, színeket és energiát az Ultra Slim TV-n. A Prism technológia segítségével az Ambilight LED-ek a TV hátoldalának közepén helyezhetők el. A fal és a TV között visszaverődő fényt intelligens algoritmusok irányítják és kifelé bővítik, hogy minden eddiginél nagyobb és lágyabb Ambilight fényudvar jöjjön létre.

 • Az átlátszó állványnak köszönhetően a TV lebegni látszik

  Az első 4-oldalas Ambilight XL funkcióval rendelkező TV-nk olyan állványt érdemel, amely eltér a megszokottól. Ezért alkottak a Philips TV-formatervezői egy átlátszó állványt, amely egybeolvad a bútorral, amelyen áll, és olyan hatást nyújt, mintha a TV lebegne.

 • 4-oldalas Ambilight XL-hez tervezett egyedi fali rögzítő

  A Philips a 4-oldalas Ambilight XL-hez külön fali rögzítőt tervezett (a készülékhez mellékelve) a minden eddiginél lenyűgözőbb lebegő hatás elérése érdekében.

 • Skype™ a TV-készüléken történő egyszerű hang- és videohívásokhoz

  Adjon új dimenziót a hívásaihoz, és ossza meg élményeit azokkal, akik fontosak Önnek, bárhol is vannak. A TV-készüléken használt Skype™ segítségével hang- és videohívásokat bonyolíthat a nappalijából. Csatlakoztassa a (készülékhez mellékelt) Philips TV-kamerát a TV-hez, és élvezze a kiváló video- és hangminőséget fotelja kényelméből.

 • Perfect Pixel HD - a díjnyertes képminőség-feldolgozó rendszerünk

  Úgy van kialakítva, hogy a legfejlettebb villódzásmentes képeket biztosítsa, páratlan élesség és tisztaság mellett. A képet alkotó minden egyes képpont javításra kerül, hogy jobban igazodjon a környező képpontokhoz. Az eredmény az éles kép, a természetes részletgazdagság, az élénk színek, a kiváló kontraszt és az egyenletes, természetes mozgás egyedülálló kombinációja.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • A MyRemote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-modellek és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TV.
 • A Smart TV alkalmazással kapcsolatban látogassa meg a www.philips.com/TV weboldalt az Ön országában kínált szolgáltatások áttekintéséhez
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • A csatlakoztathatóság a Wi-Fi Miracast tanúsítványú Android 4.2 vagy későbbi függvénye. További részletekért tájékozódjon készüléke dokumentációjából.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: