Ultra Slim Smart LED TV

  84PFL9708S/12 Hasonló termékek

  Díjnyertes teljesítmény

  Tapasztalja meg a Philips 9000-es sorozatú Ultra HD TV felülmúlhatatlan teljesítményét és képtisztaságát. Az Ultra HD Pixel engine hatmagos feldolgozást alkalmaz, így borotvaéles képeket biztosít a natív Ultra HD és a Full HD tartalmaknál is. Összes előny megtekintése

  84PFL9708S/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

9000 series Ultra Slim Smart LED TV

213 cm-es (84"-es), Easy 3D, DVB-T/T2/C/S/S2 84PFL9708S/12 Hasonló termékek

Díjnyertes teljesítmény

Ultra HD LED TV Ambilight funkcióval

 • 900 Hz-es Perfect Motion Rate Ultra az Ultra HD mozgástisztaság érdekében

  A pontos, gördülékeny és természetes mozgásvisszaadás érdekében a Philips létrehozta a PMR-t – a mozgókép élességének mérésére szolgáló szabványt. A Perfect Motion Rate egyedi videofeldolgozásunk, a másodpercenkénti képkockaszám és az egyes kockák frissítési gyakorisága, a fényerő-szabályozási képesség tökéletessége, valamint a háttérvilágítási technológia egyesített eredménye. A magasabb PMR szám nagyobb kontrasztot és tisztább mozgás-megjelenítést jelent – vagyis tökéletesebb képet az Ön számára.

 • A 3-oldalas Ambilight XL fokozza a vizuális élményt

  Ezzel a szabadalmaztatott Philips technológiával a képernyő sokkal szélesebbnek – a vizuális élmény pedig még inkább magával ragadónak – tűnik, mivel a TV-képernyő három oldalából különlegesen széles ragyogást vetít a környező falakra. A fény színe automatikusan követi a TV képét. A falakhoz alkalmazkodó funkciónak köszönhetően a fény színe tökéletesen megfelel a TV képének a falak színétől függetlenül. Az élményt a különböző beállítások használatával egyéni igényei szerint személyre is szabhatja.

 • Smart TV – az online szórakozás világa

  Fedezze fel a hagyományos tévézés határain túli világot. Béreljen vagy töltsön le adatfolyamként mozifilmeket, videókat, játékokat és még sok mást közvetlenül a TV-re az online videotékákból. Használja kedvenc csatornái catch-up TV szolgáltatását, és élvezze az online alkalmazások gazdag választékát a Smart TV-vel. Lépjen kapcsolatba családtagjaival és ismerőseivel a Skype™ vagy a közösségi hálózatok használatával. Vagy... egyszerűen csak böngésszen az Interneten!

 • MyRemote alkalmazás – vezérelje a TV-t telefonja vagy táblagépe segítségével

  Vezérelje a TV-t és rögzítsen menet közben, távvezérlő nélkül, mindössze egy egyszerű alkalmazás használatával. Változtassa táblagépét vagy okostelefonját univerzális távvezérlővé az eredeti távvezérlő összes funkciójával, plusz olyan extra funkciókkal, mint a szövegbevitel. A SimplyShare funkcióval tartalmat vihet át a TV-re. Küldjön digitálisan sugárzott TV-műsort készülékeire a Wi-Fi smart screen használatával. Hogy mindig naprakész legyen, vegye fel menet közben kedvenc műsorait a MyRemote rögzítés használatával. Csak pörgesse át a TV-műsorfüzet tartalmát, és válassza ki, mely műsorokat kívánja rögzíteni és később megnézni. A Smart TV megérdemel egy valóban okos alkalmazást.

 • Wi-Fi Miracast™ – tükrözés az eszközökről a TV-re

  Nézze azt, amit akar, ahol akarja, és amikor akarja. Tükrözze az eszközein lévő tartalmat, és nézze meg nagy képernyőn. Ossza meg a fényképeket okostelefonja, laptopja vagy más készüléke képernyőjéről. A csatlakozást könnyű beállítani, a technológia pedig számos eszközön működik.

 • Kidolgozott részletek – TV-k a teljesítményüknek megfelelő megjelenéssel

  Az Ön otthona az Ön stílusa. Készülékeink megjelenésében azért döntöttünk a finom, kidolgozott színek és felületek, valamint az eredeti, minőségi anyagok, például alumínium és acél alkalmazása mellett, hogy TV-készülékeink tökéletesen illeszkedjenek otthona hangulatához.

 • Integrált Wi-Fi az online világhoz való egyszerű csatlakozáshoz

  Integrált Wi-Fi az online világhoz való egyszerű csatlakozáshoz

  A Philips Smart TV integrált Wi-Fi funkciójával gyorsan és könnyen csatlakozhat otthoni hálózatához, így hozzáférhet a tartalmak világához, és otthonából, vezeték nélkül oszthatja meg kedvenceit.

 • Billentyűzetes távvezérlő, pointerrel - minden eddiginél több szabályozás

  Billentyűzetes távvezérlő, pointerrel - minden eddiginél több szabályozás

  Teljesen intuitív távvezérlőnkön megtalálja a szokásos funkciókat, például a kurzorgombokat, a hangerő-szabályzást és a gyorsgombokat. És hogy legyen valami extra is: az egyszerű navigációhoz csak le kell nyomnia és nyomva kell tartania az OK gombot. A pointer egérként használható, lehetővé téve az egyszerű mutatást, kattintást és görgetést a képernyőn. Fordítsa meg a távvezérlőt, és a másik oldalon teljes billentyűzetet talál a könnyű szövegbevitelhez! És ami a legjobb: intelligens távvezérlőnkben giroszkópos érzékelő működik, így érzékeli, hogy melyik oldala van felül – vagyis bátran gépelhet, nem kell aggódnia a véletlen csatornaváltások miatt.

 • Az Ultra HD felbontás különlegesen éles képeket biztosít

  Tévézzen úgy, ahogy eddig még soha, a hagyományos Full HD TV-hez viszonyítva 4-szeres felbontás mellett. A 3840 x 2160 pixeles, tiszta és valósághű kép új ablakot nyit a világra.

 • Ultra Pixel HD - a díjnyertes képminőség-feldolgozó engine

  Díjnyertes Picture Quality (Képminőség) technológiánk örökségére építve a következő szintre emeltük a HD képminőséget. Az Ultra Pixel HD engine képminőség-javító algoritmusai bármilyen bemeneti képet a legjobb Ultra HD felbontásúvá varázsolnak képernyőjén. Az eredmény? Függetlenül attól, hogy online videókat néz, vagy natív Ultra HD tartalmakat, a Philips megismerteti Önnel a tökéletes Ultra HD élesség fogalmát.

 • Skype™ a TV-készüléken történő egyszerű hang- és videohívásokhoz

  Adjon új dimenziót a hívásaihoz, és ossza meg élményeit azokkal, akik fontosak Önnek, bárhol is vannak. A TV-készüléken használt Skype™ segítségével hang- és videohívásokat bonyolíthat a nappalijából. Csatlakoztassa a (készülékhez mellékelt) Philips TV-kamerát a TV-hez, és élvezze a kiváló video- és hangminőséget fotelja kényelméből.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • A HbbTV-hez, a Multiroom klienshez és kiszolgálóhoz, a Netflixhez és a MyRemote alkalmazáshoz szoftverfrissítés szükséges.
 • A MyRemote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-modellek és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TV.
 • Smart TV alkalmazással kapcsolatban látogassa meg a www.philips.com/TV weboldalt az Ön országában kínált szolgáltatások áttekintéséhez
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • A csatlakoztathatóság a Wi-Fi Miracast tanúsítványú Android 4.2 vagy későbbi függvénye. További részletekért tájékozódjon készüléke dokumentációjából.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: