vezeték nélküli mikrofon + Bluetooth® hangsugárzó

  The Voice – Mindenkiben ott a Hang

  Rendezze meg saját tehetségkutatóját a Philips vezeték nélküli mikrofon és a Bluetooth® hangsugárzó segítségével. A „The Voice: On Stage” alkalmazást az iPad készülékére telepítve a legfrissebb slágereket énekelheti el, részt vehet egy meghallgatáson, és még a barátaival is párbajozhat. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

vezeték nélküli mikrofon + Bluetooth® hangsugárzó

Bluetooth® AEA7000/10 Hasonló termékek

The Voice – Mindenkiben ott a Hang

iPad-hez csatlakoztatható vezeték nélküli mikrofon

 • A vezeték nélküli, levehető mikrofonnal szabadon mozoghat

  A vezeték nélküli, levehető mikrofonnal szabadon mozoghat

  A család és a barátok elkápráztatásához hozzátartozik a show részeként bemutatott "testbeszéd" is. Ugyan ki szeretné manapság gúzsba kötve érezni magát vezetékes mikrofon használatával? A Philips vezeték nélküli, levehető mikrofonjával szabadon mozoghat a zenére, vagy a szövegnek megfelelő pózt vehet fel. Ha állványra teszi, akkor mindkét keze szabadon marad. Ha pedig leveszi onnan, akár a tánchoz is felhasználhatja a mikrofont.

 • Énekeljen úgy, hogy a zsüri nem látja, és kiderül, hány mester választja ki

  Énekeljen úgy, hogy a zsüri nem látja, és kiderül, hány mester választja ki

  A The Voice összes rajongójának nagy álma válik valóra – úgy énekelhet, hogy a zsűri nem látja, és kiválaszthatják a mesterek. A The Voice: On Stage alkalmazással éneklési teljesítménye pontokat és ingyenes dalokat jelenthet. Rajta, mutassa meg tehetségét!

 • Mérkőzzön meg családjával és barátaival a verseny üzemmódban

  Mérkőzzön meg családjával és barátaival a verseny üzemmódban

  Ossza meg az éneklés legszórakoztatóbb részét családtagjával és barátaival! Verseny üzemmódra váltva megmérkőzhet velük. A The Voice: On Stage alkalmazás elbírálja és pontozza a teljesítményt pl. hangmagasság, ritmus és hangminőség tekintetében.

 • Folyamatosan frissített, hatalmas letölthető dalkönyvtár

  Folyamatosan frissített, hatalmas letölthető dalkönyvtár

  A The Voice: On Stage alkalmazáshoz ingyenes slágerek is tartoznak. Természetesen alkalmazáson belüli vásárlással is bővítheti könyvtárát. Legyen szó akár a legújabb listavezetőkről, régebbi számokról vagy klasszikusokról, itt mindenki talál pont neki valót.

 • Tökéletes ritmusban a képernyőn megjelenő szöveggel

  Tökéletes ritmusban a képernyőn megjelenő szöveggel

  Szeretne pontosan együtt énekelni a zenekarral? Ennek semmi akadálya, hiszen a The Voice: On Stage alkalmazás minden dal szövegét megjeleníti a képernyőn, más színnel jelölve az éppen játszott sort. A segítséget követve bármilyen ritmusos szám tökéletesen elénekelhető. Szórakoztató és egyszerű!

 • Minden dal elénekelhető a vezetőhangokkal

  Minden dal elénekelhető a vezetőhangokkal

  Megesik, hogy nem ismerjük tökéletesen a kedvelt számot. Ez egyáltalán nem probléma, mivel a The Voice: On Stage alkalmazás vezetőhangok funkciójával, azaz együtt énekelve a profikkal, minden dal könnyen megtanulható. A vezetőhangok hangereje igény szerint állítható.

 • Auto-Tune®: nincs több hamis hang

  Auto-Tune®: nincs több hamis hang

  Az Auto-Tune® funkció használatával mindig eltalálja a helyes hangot. Az Auto-Tune® egy hangprocesszor, amely szabadalmaztatott szoftver segítségével megváltoztatja a hangmagasságot. Akkor is tökéletesen behangolja az éneket, ha a hang nem teljesen pontos. A zenei üzletág profijai is használják, és ezentúl Ön is úgy énekelhet, akár egy világsztár!

 • Nagy érzékenységű Bluetooth® mikrofon a legjobb éneklésélményhez

  Mindenkinek van énekhangja, és mindenki szeret hangosan és tisztán énekelni. A Philips nagy érzékenységű Bluetooth® mikrofonjának használatával biztos lehet benne, hogy előadásának egyetlen apró részlete sem vész el. Mikrofon választásakor az érzékenység és a dinamikatartomány számít, hiszen mindenki azt szeretné, ha hangja egyformán kiválóan szólna, akár szívhez szóló balladát, akár dübörgő rockszámot énekel.

 • Játssza le összes zeneszámát Bluetooth®-kompatibilis hangsugárzón

  Egy jó mikrofon hangja minden apró részletét érzékeli. Most már csak egy jó hangsugárzóra van szükség a mikrofon által érzékelt hang reprodukálásához. Ennek a hangsugárzónak a kimeneti teljesítménye 2 x 5 W, így hangját teljes pompájában, kivételes részletezettséggel adja vissza. Dokkolja iPad-jét, kezdjen énekelni, és saját maga is meg fog lepődni, mennyire jól szól a hangja. A hangsugárzó a Bluetooth® technológia segítségével okostelefonjáról és táblagépéről is képes hang lejátszására.

 • Kezdje énekesi karrierjét az ingyenes világslágerekkel, majd bővítse repertoárját

  A The Voice: On Stage alkalmazás ingyenes világslágereket tartalmaz a kezdéshez. A legfrissebb dalokat pedig mindig letöltheti a dalkönyvtárból.

 • Ossza meg felvételeit a Facebookon, a Twitteren és e-mailben

  A művészek profi stúdiókban rögzítik demófelvételeiket. Ezentúl ezt Ön akár otthonában is megteheti, mivel a The Voice: On Stage alkalmazás keverőpulttá változtatja iPad-jét! A dal rögzítését követően felteheti a felvételt a netre, hogy másik is értékelhessék tehetségét. Minden elénekelt dal pontszámot kap, sőt Ön is pontozhat a Facebookon, a Twitteren és e-mailben.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: