Nincs hozzárendelve

  Videofal-kijelző

  Hozza létre a legnagyszerűbb videofalakat

  Kínálatunkból létrehozhatja a valaha látott leglenyűgözőbb videofalat. A gyakorlatilag keret nélküli, csodálatos Full HD képminőséget nyújtó kijelzőknek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legemlékezetesebb vizuális élményt tudja nyújtani. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Signage Solutions Videofal-kijelző

46"-es, Közvetlen LED háttérvilágítású, Full HD BDL4676XL/00 Hasonló termékek

Hozza létre a legnagyszerűbb videofalakat

ezzel a keret nélküli LED kijelzővel

 • Szünet nélküli („24/7-es”) működésre tervezve

  Szünet nélküli („24/7-es”) működésre tervezve

  Az üzletben soha nincs szünet, ezért signage kijelzőinket non-stop használatra terveztük. A jobb minőségi szintet biztosító, kiváló alkatrészeknek köszönhetően ezekre a készülékekre bármikor számíthat, ha a folyamatos megbízhatóságot keresi.

 • DVI-összefűzés

  DVI-összefűzés

  A DVI-összefűzéssel akár 150 kijelzőből álló, 15 x 10-es elrendezésű videofalat is építhet. Csatlakoztassa az egyik kijelző DVI kimenetét egy másik kijelző DVI bemenetéhez, és máris kész a lenyűgöző élményt nyújtó videofal.

 • Full HD LED technológia a ragyogó képekért

  A fehér LED félvezető eszközök rövidebb idő alatt érik el teljes fényüket. A higanymentes LED-ek környezetbarát újrahasznosítást és hulladékkezelést biztosítanak. A LED-ek az LCD háttérvilágítás jobb fényerő-szabályozását teszik lehetővé, ami kiemelkedően magas kontrasztarányt eredményez. Ráadásul kifogástalan színhűséget, valamint a képernyő teljes felületén kiegyenlített fényerőt nyújtanak Önnek.

 • Keret nélküli kialakítás a lenyűgöző videofalakért

  A keret nélküli kijelzőkből lenyűgöző videofalakat állíthat össze. Akár 15 x 10 kijelző is összekapcsolható; a Philips az egész iparág legkeskenyebb keretű kijelzőit kínálja, amelyeknél a képek közötti rés olyan kicsi, hogy szinte észre se lehet venni – ezért ezek a videofalak hihetetlen és emlékezetes vizuális élményt nyújtanak.

 • Továbbfejlesztett színkalibráció

  Fejlett színkalibrációs eszközünk segítségével beállíthatja, hogy a hálózatán telepített összes kijelzőn ugyanazok a színek jelenjenek meg. Az eszköz a signage alkalmazás összes kijelzőjén automatikusan beállítja a színek tökéletes összhangját, így közönségének igazán maradandó élményt nyújthat.

 • Smart insert rekesz a hátsó burkolatban egy kis számítógép elhelyezéséhez

  A professzionális számítógépek a legtöbb nyilvános signage installáció szerves részei. Méretük gyakran hozzáadódik a kijelző mélységéhez, és használatuk sokszor kábelrengeteggel jár. Ezért megalkottuk ezt a kijelzőt, amelynek a hátsó burkolatában található egy Smart insert rekesz, amelybe egy professzionális kis méretű számítógép ideálisan behelyezhető. Ezen felül a kábelkezelési rendszer nagyszerű megoldást kínál a kábelek rendben tartására és professzionális elrendezésére.

 • Smart Control szoftvercsomag

  A hálózata összes signage kijelzőjét vezérelheti és menedzselheti ezzel a nagy teljesítményű szoftverrel, amely lehetővé teszi a kijelző-beállítások központi módosítását RJ45 vagy RS232 kapcsolaton keresztül. A Smart Control lehetővé teszi a videobemenet beállítását, a színbeállítások módosítását, a kijelző azonosítójának beállítását videofalak létrehozásakor, valamint az egyes kijelzők állapotának diagnosztizálását is, minden eszközt az Ön kezébe adva, ami a kijelzők központi menedzseléséhez szükséges.

 • IR vezérlés továbbítása

  A signage hálózatban található összes kijelzőt egyetlen távvezérlővel, az elsődleges kijelzőn keresztül vezérelheti. Ez az egyszerű és kényelmes megoldás azt jelenti, hogy nem kell aggódnia amiatt, hogy más kijelzőkön megváltoznak a konfigurációs beállítások a távvezérlő egység használata alatt.

 • Működés álló módban

  A kijelző álló helyzetben is biztonságosan és megbízhatóan felszerelhető.

 • Display Port a gyorsabb képmegjelenítéshez

  Élvezze a kristálytiszta képet a Display Port nagy sávszélességű képmegjelenítő képességének köszönhetően. A teljes körű nagy felbontású képátvitel mellett a Display Port hangot is továbbít, így nincs szükség további kábelre.

 • Hálózati vezérelhetőség: RJ45

  A LAN-csatlakozó (RJ45) alkalmazása megkönnyíti a kijelző kezelését. Az RJ45-ös kapcsolaton keresztül egyszerűen és gyorsan elvégezhető az egyes kijelzők konfigurálása, és az egyes készülékek állapotának ellenőrzése.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: