Bluetooth

  Mikro Hi-Fi rendszer

  Élvezze a zenét vezeték nélkül a Bluetooth technológiával

  A Bluetooth technológia és a BTM177 mikro Hi-Fi rendszer segítségével mobiltelefonján és számítógépén is vezeték nélkül hallgathat zenét. A teljes körű audiorendszer funkciók a beépített mikrofonnal lehetővé teszik a kéz nélküli használatot, valamint a váltást a hívások és a zenelejátszás között. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Mikro Hi-Fi rendszer

Bluetooth-os, , - beépített hangszórók hívásokhoz BTM177/12 Hasonló termékek

Élvezze a zenét vezeték nélkül a Bluetooth technológiával

mobiltelefonról vagy számítógépről

 • Élvezze az MP3/WMA zenét egyenesen a hordozható USB-eszközökről

  Élvezze az MP3/WMA zenét egyenesen a hordozható USB-eszközökről

  Csatlakoztassa a készüléket a Philips hifi rendszer USB-portjához. A rendszer közvetlenül az eszközről játssza le a digitális zenét. Most már családjával és barátaival is megoszthatja kedvenc pillanatait.

 • MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja Philips lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével (konvertálásával), és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  A digitális hangzásszabályzás lehetővé teszi, hogy az előre beállított Jazz, Rock, Pop és Classic beállítás kiválasztásával optimalizálja a különböző zenei műfajok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszínszabályozás segítségével automatikusan módosítják a hangkiegyenlítést, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat. A digitális hangzásszabályozás pontosan az éppen játszott zene típusához igazítja a kiegyenlítést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

 • Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  A Dinamikus basszuskiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: alacsony vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus basszuskiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • Mobiltelefonos lejátszás és PC zene Bluetooth technológiával

  Mobiltelefonos lejátszás és PC zene Bluetooth technológiával
 • Beépített mikrofon és hangsugárzók a kéz nélküli hívásokhoz

  Beépített mikrofon és hangsugárzók a kéz nélküli hívásokhoz
 • Automatikus váltás a hívások és a zenelejátszás között

  Automatikus váltás a hívások és a zenelejátszás között
 • Magas és mély hangok hangerejének javítása

  A hangspektrumban a magas és alacsony hangfrekvencia-tartományok relatív értelemben kevésbé érzékelhetők az emberi fül számára - különösen kis hangerő mellett. A Loudness (fiziológiai hangerő) funkció bekapcsolásával a mély és magas hangok felerősödnek, ami sokkal kiegyensúlyozottabb hanghatást eredményez.

 • 50 W kimeneti RMS összteljesítmény

  A Philips hangsugárzó kimeneti összteljesítménye 50 W RMS. Az RMS a Root Mean Square szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított elektromos energiát jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • MP3 digitális felvétel 2X-es sebességgel egy gombnyomással - számítógép nélkül

  Egyszerűen csatlakoztassa az USB háttértár eszközt a Philips audiorendszer USB csatlakozójához, és már indíthatja is kedvenc zenéi felvételét CD-ről USB eszközre vagy MP3-lejátszóra 2X-es sebességgel - egy gombnyomással, számítógép nélkül.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: