Bluetooth

  dokkolós szórakoztatórendszer

  Élvezze a zenét vezeték nélkül a Bluetooth® technológiával

  A Bluetooth® technológia és a BTM630 Micro Hi-Fi System segítségével mobiltelefonján és számítógépén is vezeték nélkül hallgathat zenét. A teljes körű audiorendszer funkciók a beépített mikrofonnal kéz nélküli használatot tesznek lehetővé, valamint váltást a hívások és a zenelejátszás között. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

dokkolós szórakoztatórendszer

Bluetooth-os, , USB- és SD-kártyanyílás BTM630/12 Hasonló termékek

Élvezze a zenét vezeték nélkül a Bluetooth® technológiával

 • Játsszon le zenét és egyúttal töltse iPod készülékét

  Játsszon le zenét és egyúttal töltse iPod készülékét

  Élvezze kedvenc MP3 zenéjét, miközben tölti iPod-ját! A dokkolóval közvetlenül csatlakoztathatja iPod lejátszóját a dokkolós szórakoztatórendszerhez, így kedvenc zenéjét kiváló hangzással élvezheti. Lejátszás közben lehetősége van iPod-jának töltésére, így nem kell aggódnia az akkumulátor megfelelő töltöttségéért. A távvezérlővel navigálhat, kiválasztva és lejátszva az iPod lejátszón tárolt zenéit. A dokkolós szórakoztatórendszer automatikusan tölti iPod készülékét dokkolás közben.

 • USB Direct és SD/MMC kártyanyílás MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  USB Direct és SD/MMC kártyanyílás MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  A fájlátvitel teljes körű támogatásának köszönhetően Ön könnyedén megismerheti a megnövelt mennyiségű digitális tartalom által nyújtott kényelmet és szórakozást a beépített USB Direct csatlakozónak és SD/MMC kártyanyílásnak köszönhetően. Csatlakoztassa a készüléket az USB-porthoz, vagy helyezze memóriakártyáját Philips zenei rendszerének SD/MMC kártyanyílásba, és digitális formátumú zenéje és fényképei közvetlenül az eszközről kerülnek lejátszásra. Most már családjával és barátaival is megoszthatja kedvenc pillanatait.

 • Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  A Dinamikus basszuskiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: alacsony vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus basszuskiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  A digitális hangzásszabályzás lehetővé teszi, hogy az előre beállított Jazz, Rock, Pop és Classic beállítás kiválasztásával optimalizálja a különböző zenei műfajok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszínszabályozás segítségével automatikusan módosítják a hangkiegyenlítést, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat. A digitális hangzásszabályozás pontosan az éppen játszott zene típusához igazítja a kiegyenlítést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

 • Komplett távvezérlő az audiorendszerhez és az iPod készülékhez

  Komplett távvezérlő az audiorendszerhez és az iPod készülékhez

  A Philips univerzális távvezérlő egyetlen gombnyomásával dalok százai között navigálhat egyszerre Philips zenei rendszerén és iPod lejátszóján egyaránt. A műsorszámról, az előadóról, az albumról és a műfajról szóló információk megjelenítése mellett, olyan gyors és könnyed, egy kézzel is kezelhető vezérlést tesz lehetővé, amely garantáltan egyedülálló felhasználói élményt nyújt az Ön számára.

 • Mobiltelefonos lejátszás és PC zene Bluetooth technológiával

  Mobiltelefonos lejátszás és PC zene Bluetooth technológiával
 • Beépített mikrofon és hangsugárzók a kéz nélküli hívásokhoz

  Beépített mikrofon és hangsugárzók a kéz nélküli hívásokhoz
 • Automatikus váltás a hívások és a zenelejátszás között

  Automatikus váltás a hívások és a zenelejátszás között
 • 30 W kimeneti RMS összteljesítmény

  30 W kimeneti RMS összteljesítmény
 • Elegáns külső és szupervékony CD-nyílás

  Elegáns külső és szupervékony CD-nyílás
 • MP3 digitális felvétel 2X-es sebességgel egy gombnyomással - számítógép nélkül

  Egyszerűen csatlakoztassa az USB háttértár eszközt a Philips audiorendszer USB csatlakozójához, és már indíthatja is kedvenc zenéi felvételét CD-ről USB eszközre vagy MP3-lejátszóra 2X-es sebességgel - egy gombnyomással, számítógép nélkül.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: