Hang és látvány
Otthoni audió
Számítógépes hangszórók
Bluetooth® aptX vez. nélküli, stúdióminőségű hangsugárzók

vezeték nélküli, stúdióminőségű hangsugárzók

Bluetooth® aptX, Digitális bemenet, analóg bemenet, max. 30 W BTS3000G/10 Hasonló termékek
 • Játsszon le mindent, méghozzá hangosan!

  vezeték nélküli, stúdióminőségű hangsugárzók

  BTS3000G/10 Hasonló termékek

  Tapasztalja meg a hatalmas Hi-Fi hangzást és a lenyűgöző basszusvisszaadást ezekkel a 30 W-os, stúdióminőséget produkáló hangsugárzókkal. Vezeték nélküli Bluetooth® (aptX® és AAC) zenestreaming, kompakt kivitelben. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Játsszon le mindent, méghozzá hangosan!

 • Bass Reflex hangsugárzó rendszer az erőteljes, mélyebb basszushangért

  Bass Reflex hangsugárzó rendszer az erőteljes, mélyebb basszushangért

  A Bass Reflex hangsugárzó rendszer mély basszus hanghatást produkál egy kompakt hangszóródobozban. Abban tér el a hagyományos hangszóródoboztól, hogy egy basszuscső is csatlakozik, amely akusztikusan összhangban áll a mélynyomóval, és ez optimalizálja a kiadott alacsony frekvenciákat. Az eredmény egy mélyebb, szabályozott basszushang és kisebb torzítás. Úgy működik, hogy a basszuscsőben rezgésbe hozza a levegőt, és az úgy vibrál, mint egy normál mélynyomóban. A mélynyomó reakcióval a rendszer kibővíti az általánosan alacsony frekvenciájú hangokat, és a mély basszushang új dimenzióját hozza létre.

 • Hi-Fi minőségű Bluetooth® (aptX® és AAC) zenestreaming

  Hi-Fi minőségű Bluetooth® (aptX® és AAC) zenestreaming

  A fejlett technológia révén a Bluetooth® funkción keresztül streamelt hang új szintre emelkedik. A Standard Bluetooth® audio SBC kodeket alkalmaz, amelyet alapszintű hangátvitelre terveztek, ennek következtében a felhasználó nem mindig elégedett vele. A Philips hangsugárzó azonban Hi-Fi (aptX® és AAC) Bluetooth® vezeték nélküli technológiát mondhat magáénak - ezáltal gazdag, erőteljes és kristálytiszta hangzást nyújt. A Philips most olyan hangminőséget nyújt, amilyet Ön mindig is elvárt, hiszen a legújabb Android™ okostelefonokkal, táblagépekkel és egyéb készülékekkel is kompatibilis a rendszer. Vezeték nélküli zenehallgatás minden eddiginél jobb minőségben.

 • Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  A hangszóró támogatja a Bluetooth-kapcsolaton keresztüli zenestreaminget. Ennek köszönhetően kiváló minőségben, vezeték nélkül élvezheti kedvenc zeneszámait Bluetooth-kompatibilis eszközén.

 • Magas/mély hangok szabályozása a hangok könnyű beállításához

  A magas- és mélyhang-szabályozás egy hangszínszabályozó funkció, amely az audiorendszerben a magas és a mély frekvenciájú hangok szintjét szabályozza. A magashang-szabályozás specifikusan a zene magas hangjainak erősítését szabályozza, míg a mélyhang-szabályozás az alacsony hangok szintjét állítja be. A használó a felfelé és lefelé mutató nyilak segítségével kényelmesen erősítheti vagy visszafoghatja a mélyebb vagy a magasabb hangokat, illetve meghagyhatja azokat az eredeti felvétel beállításai szerint. A magas- és mélyhang-szabályozás elősegíti, hogy ízlése szerint hallgassa a zenét.

 • A kompakt kialakítás illeszkedik minden helyiséghez és életstílushoz

  A kompakt kialakítás illeszkedik bármilyen térhez és életstílushoz. Tervezésének és méretének köszönhetően a kompakt készülék minden helyiségbe illik.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: