Kiegészítő kézibeszélő a vezeték nélküli telefonhoz

  Kiegészítő kézibeszélő a vezeték nélküli telefonhoz

  Gazdag funkciókínálat

  A HQ-Sound által biztosított kiemelkedő hangminőség, valamint ergonomikus és modern kivitel. Nagy méretű, színes kijelzője és gazdag funkciókínálata – például billentyűzet-háttérvilágítás, adatbiztonsági beállítások, babaőrző és üzenetrögzítő – ez a telefon biztosít minden szükséges funkciót. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kiegészítő kézibeszélő a vezeték nélküli telefonhoz

D605, 1, 7"-es kijelző/fehér háttérvilágítás, Kihangosítás D6050B/12 Hasonló termékek

Gazdag funkciókínálat

 • A teljes duplex visszhangkioltás biztosítja a tiszta beszélgetés

  A teljes duplex visszhangkioltás biztosítja a tiszta beszélgetés

  Az élő beszélgetésben nem egymás után beszélünk – mindig van egy természetes átfedés. A teljes duplex visszhangkioltásnak köszönhetően mindig tökéletesen hallja a beszélgetőpartnerét, még akkor is, ha éppen mindketten egyszerre beszélnek.

 • A Babaőr riasztja Önt, amikor kisbabájának szüksége van Önre.

  A Babaőr riasztja Önt, amikor kisbabájának szüksége van Önre.

  Kapjon riasztást, amikor kisbabájának szüksége van Önre. Csak helyezze a DECT kézibeszélőt a baba szobájába, és fogadja a riasztást az alapegységen vagy egy másik DECT telefonon (pl. egy másik vezetékes számon) vagy mobiltelefonon (mikor nincs otthon), ha a baba sírni kezd.

 • Alacsony sugárzás (ECO és ECO+ üzemmód) és energiafelhasználás

  Alacsony sugárzás (ECO és ECO+ üzemmód) és energiafelhasználás

  A Philips telefonok energiahatékonyak, és tervezésük során fontos szempont volt a környezet megóvása. Az ECO mód aktiválása esetén a kibocsátott sugárzás akár 60%-kal, míg a telefon töltésekor akár 95%-kal kisebb. Az ECO+ mód bekapcsolásával a sugárzás nullára csökken.

 • Szabadon álló kézibeszélő, hangszóróval az egyszerűen kihangosítható hívásokhoz

  Szabadon álló kézibeszélő, hangszóróval az egyszerűen kihangosítható hívásokhoz

  A kéz nélküli üzemmód beépített hangszóró segítségével erősíti fel a hívó hangját, így telefonálás közben nem kell a telefont a füléhez szorítania. Ez a funkció leginkább konferenciabeszélgetések esetén hasznos, vagy több párhuzamos feladat végzése esetén.

 • HQ-Sound: kiváló akusztikai kialakítás a fantasztikus hangminőség érdekében

  HQ-Sound: kiváló akusztikai kialakítás a fantasztikus hangminőség érdekében

  Philips vezeték nélküli telefonok HQ-Sound technológiával: a Hi-Fi audiotermékek és csúcskategóriás fejhallgatók terén szerzett több évtizedes fejlesztési tapasztalataink, és úttörő jelentőségű innovációink révén a DECT telefonjaink kiváló hangtisztaságot kínálnak. A hangminőség javítása terén akusztikai mérnökeink és terméktervezőink mindenre gondoltak – kiváló minőségű alkatrészek, digitális jelfeldolgozás, precíz akusztikai tervezés, fejlett tesztelés és finomhangolás. Az eredmény az éles, tiszta és élethű hang. A hang, amely annyira jó és természetes, hogy majdnem olyan hatást kelt, mintha személyesen jelen lenne a beszélgetőpartnere.

 • Billentyűzet-háttérvilágítás a gyors működtetéshez, még sötét szobában is

  Billentyűzet-háttérvilágítás a gyors működtetéshez, még sötét szobában is

  A lágy, borostyánsárga háttérvilágítás révén rossz fényviszonyok között és éjszaka is könnyen olvashatók a billentyűkön lévő karakterek.

 • Texturált hátsó burkolat a csúszásmentes fogáshoz

  Texturált hátsó burkolat a csúszásmentes fogáshoz

  A még nagyobb kényelem és a jobb fogás érdekében a kézibeszélő hátulja speciális bevonattal van ellátva.

 • Magánszféra-védelmi beállítások: hívásletiltás, csendes üzemmód szűréssel

  Magánszféra-védelmi beállítások: hívásletiltás, csendes üzemmód szűréssel

  Óvná magánéletét és otthona csendjét? Egyszerűen kapcsolja ki a csengőhangot bizonyos „hívásmentes” időszakokra, és élvezze a nyugalmat és a csendet. Egy további szűrőfunkció lehetővé teszi, hogy kiválasztott számokról érkező híváskor mégis kicsörögjön a telefon, így biztosítva, hogy kizárólag a kívánt személyek érhessék el Önt. A hívásletiltásnak köszönhetően elkerülheti a magas telefonszámla okozta kellemetlen meglepetéseket; ehhez tiltsa le bizonyos telefonszámok vagy bizonyos számjegyekkel kezdődő telefonszámok (például az emelt díjas hívószámok), vagy a meghatározott körzetszámokkal kezdődő telefonszámok hívását.

 • Az Ön hangbeállításainak megfelelő MySound profilok

  Az Ön hangbeállításainak megfelelő MySound profilok

  A hangérzékelés szubjektív, mindenkinek vannak saját kedvelt beállításai. A MySound minden beszélgetést személyessé tesz azáltal, hogy Ön kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő hangprofilt: Tiszta – a beszéd élesebben és tisztábban hallható; Lágy – barátságos, lágyabb hangok; Meleg – a beszéd barátságos és meleg tónusban hallható.

 • Magas kontrasztarányú, 4,3 cm-es (1,7"-es) színes TFT kijelző

  Magas kontrasztarányú, 4,3 cm-es (1,7"-es) színes TFT kijelző
 • Akár 18 órányi beszélgetési idő

  Akár 18 órányi beszélgetési idő
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: