szórakoztatórendszer dokkolóegységgel

  iPod zene – hangosan, kiváló minőségben

  Videofelvételeinek maradéktalan élvezetéhez mindössze állóból fekvő helyzetbe kell fordítania az iPod készüléket a Philips DC910 dokkolós szórakoztatórendszeren. A kettős wOOx hangsugárzók gondoskodnak a zene erőteljes mélyhangjáról – bármely forrásból! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

szórakoztatórendszer dokkolóegységgel

Forgatható dokkoló, USB- és SD-kártyanyílás DC910/12 Hasonló termékek

iPod zene – hangosan, kiváló minőségben

wOOx hangsugárzókkal

 • iPod Touch készülékét álló és fekvő helyzetben is használhatja

  iPod Touch készülékét álló és fekvő helyzetben is használhatja

  Az iPod touch lejátszójában található gyorsulásmérő automatikusan változtatja a kijelző tartalmának megjelenítési módját. Ha forgatja iPod touch lejátszóját, a kijelző tartalma álló helyzetből fekvő helyzetbe vált, vagy fordítva. A Philips rendszer beépített iPod dokkolójának tervezésekor különös fontosságot kapott a kijelző forgatását lehetővé tevő funkció támogatása, így Ön a kép helyzetének megfelelően kényelmesen megtekintheti a weboldalakat, fényképeket, vagy videóklipeket iPod touch lejátszóján.

 • Kettős wOOx hangsugárzók a kitűnő mélyhangért

  Kettős wOOx hangsugárzók a kitűnő mélyhangért

  A wOOx technológia kitűnő mélyhangot hoz létre, mivel az alacsony frekvenciájú basszus megragadásával és felerősítésével drámai módon megnöveli a mélyhang élményét.

 • Játsszon le zenét és egyúttal töltse iPod készülékét

  Játsszon le zenét és egyúttal töltse iPod készülékét

  Élvezze kedvenc MP3 zenéjét, miközben tölti iPod-ját! A dokkolóval közvetlenül csatlakoztathatja iPod lejátszóját a dokkolós szórakoztatórendszerhez, így kedvenc zenéjét kiváló hangzással élvezheti. Lejátszás közben lehetősége van iPod-jának töltésére, így nem kell aggódnia az akkumulátor megfelelő töltöttségéért. A távvezérlővel navigálhat, kiválasztva és lejátszva az iPod lejátszón tárolt zenéit. A dokkolós szórakoztatórendszer automatikusan tölti iPod készülékét dokkolás közben.

 • USB Direct és SD/MMC kártyanyílás MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  USB Direct és SD/MMC kártyanyílás MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  A fájlátvitel teljes körű támogatásának köszönhetően Ön könnyedén megismerheti a megnövelt mennyiségű digitális tartalom által nyújtott kényelmet és szórakozást a beépített USB Direct csatlakozónak és SD/MMC kártyanyílásnak köszönhetően. Csatlakoztassa a készüléket az USB porthoz, vagy helyezze memóriakártyáját Philips zenei rendszerének SD/MMC kártyanyílásába, és digitális formátumú zenéje és fényképei közvetlenül az eszközről kerülnek lejátszásra. Most már családjával és barátaival is megoszthatja kedvenc pillanatait!

 • Stílusos vékony kivitel asztali állvánnyal és falra szerelési lehetőséggel

  Stílusos vékony kivitel asztali állvánnyal és falra szerelési lehetőséggel

  A karcsú és sokoldalú kivitelezés tökéletes kombinációjaként a Philips audiorendszerek beleolvadnak lakóterébe. Az audiorendszer alapzata egy állvány, így a rendszer biztonságosan és tetszetősen elhelyezhető bármilyen polcon. A fali rögzítés ugyanazt a rugalmasságot biztosítja az Ön számára, mint a szabadon álló állvány.

 • Komplett távvezérlő az audiorendszerhez és az iPod készülékhez

  Komplett távvezérlő az audiorendszerhez és az iPod készülékhez

  A Philips univerzális távvezérlő egyetlen gombnyomásával dalok százai között navigálhat egyszerre Philips zenei rendszerén és iPod lejátszóján egyaránt. A műsorszámról, az előadóról, az albumról és a műfajról szóló információk megjelenítése mellett, olyan gyors és könnyed, egy kézzel is kezelhető vezérlést tesz lehetővé, amely garantáltan egyedülálló felhasználói élményt nyújt az Ön számára.

 • FM digitális hangolás programhelyekkel

  FM digitális hangolás programhelyekkel

  A digitális FM-rádió további zenei lehetőségeket rejt magában Philips audiorendszerén található zenei gyűjteménye számára. Egyszerűen hangoljon be egy rádióállomást, amelyet be kíván programozni, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. A beprogramozott állomások kiválasztásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

 • 30 W RMS kimeneti összteljesítmény

  30 W RMS kimeneti összteljesítmény
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: