dokkolós hangsugárzó

  dokkolós hangsugárzó

  Az otthonába illő hang

  Az elegáns Philips Fidelio DS1200/12 dokkolós hangsugárzó kellemes és gazdag hangzású zenével tölti be a reggeleit. Helyezze ágya mellé ezt a többfunkciós készüléket, amely megmutatja az időt, felébreszti Önt reggel, éjszaka irányfényként működik, és akár két iPod, iPhone vagy iPad készüléket is tölthet rajta egyszerre. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

dokkolós hangsugárzó

iPod/iPhone/iPad készülékhez, Órakijelző DS1200/12 Hasonló termékek

Az otthonába illő hang

A hangzás bűvöletében

 • Bármely iPod/iPhone/iPad készülék dokkolása, akár tokban is

  Bármely iPod/iPhone/iPad készülék dokkolása, akár tokban is

  A Philips hangsugárzó ügyes tervezésű, rugós dokkolócsatlakozójához bármilyen iPhone vagy iPod készülék akadálytalanul, külön adapter nélkül rögzíthető. Ráadásul a legtöbb esetben akkor is működik, ha nem veszi le a védőtokot – az iPhone vagy iPod dokkolása így igazán egyszerű. Így a lehető leggondtalanabb a zenehallgatás.

 • Ingyenes DockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal

  Ingyenes DockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal

  Az ingyenes alkalmazás egy sor kiváló exkluzív funkcióval bővíti a dokkolós hangsugárzót. Tájékozódhat a várható időjárásról, a pontos időről, sőt kedvenc képeit is beállíthatja háttérként. A DockStudio segítségével ezenfelül a világ több ezer internetes rádióadásából válogathat. A közeljövőben további felületstílusok és új funkciók is várhatók.

 • Neodímium hangszórók a tiszta, kiegyensúlyozott hangért

  A neodímium a legjobb anyag erős mágneses terek létrehozásához a nagyobb lengőtekercs-érzékenységhez, jobb mélyhang-visszaadással és tiszta, kiegyensúlyozott hangminőséggel.

 • Automatikus óraszinkronizálás iPod/iPhone/iPad dokkolásakor

  Csatlakoztatáskor és dokkoláskor a dokkolóegység automatikusan szinkronizálja az órát az iPod/iPhone/iPad készülékkel.

 • Akár egyszerre is feltöltheti iPhone és iPad készülékét

  Töltse iPad készülékét a Fidelio dokkolóállomás dokk-csatlakozóján keresztül. Ezzel egy időben töltheti iPod, iPhone vagy más mobilkészülékét is az USB csatlakozó segítségével.

 • iPod/iPhone/iPad készülékekhez

  Tegye iPod, iPhone vagy iPad készülékét a dokkolóba, és maga a Philips Fidelio DS1200 dokkolóegység is nagyszerűen mutat. Vegye le a készüléket, és a dokkoló még mindig szép. Más dokkolóegységekkel ellentétben ez a Fidelio dokkolóegység jól néz ki - akár van benne készülék, akár nincs. Ez a magával ragadó megoldás emeli az eleganciát a polcán vagy az íróasztalán.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: