dokkolós hangsugárzó

  dokkolós hangsugárzó

  Az otthonába illő hang

  A DS1400 dokkolós hangsugárzó a Lightning csatlakozónak köszönhetően kompatibilis az iPhone 5 és a legújabb iPod készülékekkel, és nagyszerű hangvisszaadást biztosít. A még sokoldalúbb használat érdekében USB csatlakozóval is rendelkezik, amelyen keresztül akkor is tölthető még egy mobil eszköz, ha dokkolta iPod/iPhone készülékét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

dokkolós hangsugárzó

Lightning csatlakozóval, iPod/iPhone készülékhez, USB port a töltéshez, 6 W DS1400/12 Hasonló termékek

Az otthonába illő hang

 • Gyors töltés és zenelejátszás a Lightning csatlakozóval

  Gyors töltés és zenelejátszás a Lightning csatlakozóval

  Élvezze kedvenc zeneszámait, miközben tölti iPod/iPhone készülékét a Lightning csatlakozóval! Egyszerűen csatlakoztassa készülékét közvetlenül a hangsugárzóra, és máris lejátszhatja az Ön által kiválasztott dallamokat, méghozzá kiváló hangminőségben. Lejátszás közben gyorsan fel is töltheti a készülékét, így nem kell aggódnia az akkumulátor lemerülése miatt.

 • Automatikus idő- vagy dátumszinkronizálás dokkoláskor

  Automatikus idő- vagy dátumszinkronizálás dokkoláskor

  A dokkolóállomás automatikusan szinkronizálja a dátumot vagy a pontos időt a dokkolt iPod vagy iPhone készülékkel. Egy gombnyomással válthat az óra és a dátum megjelenítése között.

 • Második mobil eszköz töltése USB csatlakozón keresztül

  Második mobil eszköz töltése USB csatlakozón keresztül

  A hangsugárzó a még kényelmesebb használat érdekében USB csatlakozóval is rendelkezik, amelyen keresztül akkor is tölthető még egy mobil eszköz, ha dokkolta iPod/iPhone készülékét.

 • Ingyenes ClockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal

  Ingyenes ClockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal

  Az ingyenes alkalmazás kiváló exkluzív funkciók sokaságával bővíti a dokkolós hangsugárzót. Tájékozódhat a várható időjárásról, a pontos időről, sőt kedvenc képeit is beállíthatja háttérként. A ClockStudio segítségével ezenfelül a világ több ezer internetes rádióadásából válogathat. A közeljövőben további felületstílusok és új funkciók is várhatók.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: