Bluetooth®-os dokkolós hangsugárzó

  Bluetooth®-os dokkolós hangsugárzó

  Az otthonába illő hang

  Ez az erőteljes dokkolós hangsugárzó a személyes teret betöltő, kristálytiszta hangzást nyújt, akár asztalra, akár máshová helyezve, és vezeték nélküli Bluetooth streaming funkciót is biztosít, ezen kívül szinkronizálhatja is iPhone/iPod/iPad készülékét a számítógépével. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Bluetooth®-os dokkolós hangsugárzó

iPod/iPhone/iPad készülékhez DS3600/12 Hasonló termékek

Az otthonába illő hang

A hangzás bűvöletében

 • DBB a mély hangok megőrzéséért minden hangerőszinten

  DBB a mély hangok megőrzéséért minden hangerőszinten

  A Dinamikus mélyhang-kiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: alacsony vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus mélyhang-kiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • Ingyenes DockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal

  Ingyenes DockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal

  Az ingyenes alkalmazás egy sor kiváló exkluzív funkcióval bővíti a dokkolós hangsugárzót. Tájékozódhat a várható időjárásról, a pontos időről, sőt kedvenc képeit is beállíthatja háttérként. A DockStudio segítségével ezenfelül a világ több ezer internetes rádióadásából válogathat. A közeljövőben további felületstílusok és új funkciók is várhatók.

 • 20 W RMS kimeneti összteljesítmény

  20 W RMS kimeneti összteljesítmény

  Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított effektív teljesítményt jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Lényegében az erősítők teljesítményét az az elektromos energia korlátozza, amelyet torzítás nélkül erősíteni tudnak, a hangszórókét pedig annak az elektromos energiának a mértéke, amelyet torzítás nélkül hangenergiává tudnak átalakítani. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • Precízen hangolt basszustölcsérek az erőteljes és gazdag mélyhangzásért

  Precízen hangolt basszustölcsérek az erőteljes és gazdag mélyhangzásért

  A hangszórók bőséges 3L akusztikus térfogata tökéletesen illeszkedik a pontosan hangolt visszanyomó basszustölcsérekhez, így ez a kompakt hangsugárzó lenyűgöző basszushangzást nyújt az Ön számára. Az eredmény a kivételesen valósághű hangzás és a magával ragadó zenehallgatási élmény.

 • Vezeték nélküli Bluetooth zenestreaming iPod/iPhone/iPad készülékről

  A Bluetooth egy robusztus és energiahatékony, rövid hatósugarú vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi a más Bluetooth készülékekhez történő egyszerű csatlakozást, így bármikor kényelmesen lejátszhatja az iPod, iPhone vagy iPad készüléken tárolt kedvenc zeneszámait a Philips audiorendszeren.

 • PC-szinkronizálás iPod/iPhone/iPad készülékkel

  Dokkolás, lejátszás, szinkronizálás és töltés! Hallgassa kedvenc zenéjét iPod, iPhone vagy iPad készülékén, miközben tölt és szinkronizál a PC-vel USB-n keresztül – és élvezze a kiváló hangminőséget felülmúlhatatlan kényelem mellett. Hagyja áramlani a csodálatos dallamokat – kifogyhatatlan tápellátással.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: