Hordozható MP3-CD lejátszó

  Élvezze az akadozásmentes MP3 zenét!

  Vegye birtokba a várost az eXp2561 kompakt MP3-CD lejátszóval, és menet közben hallgasson akár 50 órányi non-stop MP3 és WMA-formátumú zenét. Az újszerű, érintőképernyős LCD-ről szabályozhatja a lejátszást.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Élvezze az akadozásmentes MP3 zenét!

Érintőképernyős LCD-vel

 • 200 másodperces Magic ESP™

  200 másodperces Magic ESP™

  A Magic Electronic Skip Protection™ (Magic Elektronikus Rázkódásvédelem) egy kényelmi funkció, mely a futás közbeni rázkódás ellenére is megszakítás-mentes MP3-CD lejátszást biztosít. A Magic Electronic Skip Protection™ rendszerrel felszerelt lejátszók különböző formátumú, pl. MP3, WMA, vagy CDDA digitális zene tárolására képes puffert használnak. Ennek tartalma és a letapogatás sebessége folyamatosan változik, hogy megszakítás-mentes lejátszást tudjon biztosítani.

 • Az érintőképernyős LCD intuitív hozzáférést biztosít a zeneszabályzáshoz

  Az érintőképernyős LCD intuitív hozzáférést biztosít a zeneszabályzáshoz

  Az Érintőképernyő segítségével a készülék egyszerűen a képernyőn látható gombokkal vezérelhető, nem szükségesek hozzá a készüléken lévő gombok. Egyszerűen kapcsolja be a készüléket, az LCD kijelzőn megjelenik az Érintőképernyő kezelői felülete és azon a készülék összes vezérlési opciója. Az Érintőképernyő az LCD kijelző technológiát vegyíti a nyomásérzékelőkkel és a hatékony digitális mikroprocesszorral. Amikor Ön a képernyő egy bizonyos pontját megnyomja az ujjával, a megfelelő jel elkerül a processzorhoz, és a parancs azonnal végrehajtásra kerül.

 • Digit. dinam. mélyhangkiemelés - optimális basszus mindig

  Digit. dinam. mélyhangkiemelés - optimális basszus mindig

  A digitális dinamikus mélyhang-kiemelés intelligens mélyhangkiemelő, amely nagy hangerőnél is torzítás mentesen erősíti fel a mélyhangokat, kis hangerő mellett pedig nem veszélyezteti az alsó mélyhangfrekvenciákat. A technológiailag fejlett elektronika állandóan figyeli a hangerő és a mélyhang szinteket, pontosan végzi mindkettő kalibrálását, hogy kivédje a hangtorzulást, és így optimális mélyhangokat nyerjen. A digitális dinamikus mélyhangkiemelés elősegíti a kiváló mélyhangteljesítmény élvezetét – a választott hangerőszinttől függetlenül.

 • MP3 és WMA lejátszás

  MP3 és WMA lejátszás
 • Élvezze az akár 50 órányi zenelejátszást*

  Élvezze az akár 50 órányi zenelejátszást*
 • Kerek, kompakt kialakítás

  Kerek, kompakt kialakítás
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: