MiniVac

  Kézi porszívó

  Nagy teljesítményű MiniVac kézi porszívó - hatékonyabb tisztítás

  Hatékonyabb tisztítást élvezhet a Philips MiniVac lítiumos, 10,8 V-os kézi porszívóval. A porzsák nélküli körkörös légáram és a 2 fázisú szűrőrendszer hosszan tartó eredményt biztosít, az aerodinamikus kialakítású szívófej pedig hatékonyabb porgyűjtést tesz lehetővé. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

MiniVac Kézi porszívó

10, 8 V akkus (lítiumion), Porzsák nélküli, körkörös rendszerű, Réstisztító és kefés szívófej FC6146/01 Hasonló termékek

Nagy teljesítményű MiniVac kézi porszívó - hatékonyabb tisztítás

Porzsák nélkül, körkörös légáram, aerodinamikus szívófej

 • Környezetbarát lítium-ion technológia

  Környezetbarát lítium-ion technológia

  A lítium-ion akkumulátorok valóban környezetbarát termékek. Nem károsítják a környezetet, mivel egyáltalán nem tartalmaznak mérgező anyagot. Emellett, használaton kívüli állapotban sem sülnek ki, továbbá készenléti üzemmódban is nagyon alacsony energiafelhasználással rendelkeznek.

 • 2 fázis, porzsák nélkül, körkörös légáram - az optimális szűrésért

  2 fázis, porzsák nélkül, körkörös légáram - az optimális szűrésért

  A porzsák nélküli porszívó körkörös légárama a szennyeződéseket belül keringeti, így biztosítva az optimális, magas szívóerőt és a tartós tisztítási eredményt. 2-szintű szűrőrendszere biztosítja, hogy a már belülre került szennyeződés ne kerülhessen ki. Az első szűrő a szennyeződések nagy részét fogja fel, míg a redőzött második szűrő a finomabb porszemcséket zárja magába.

 • Aerodinamikus kialakítású szívófej a hatékonyabb porgyűjtésért

  Aerodinamikus kialakítású szívófej a hatékonyabb porgyűjtésért

  A Philips MiniVac aerodinamikus kialakítású szívófeje biztosítja az optimális porgyűjtést, még a legfinomabb porszemek esetében is. A szívófej ergonomikus kialakítása révén segít a legnehezebben elérhető területek porszívózásában is.

 • Tartós és könnyű lítium-ion akkumulátor

  Tartós és könnyű lítium-ion akkumulátor

  A Philips kézi porszívó nagyteljesítményű lítium-ion akkumulátorai tartósabbak, mint a normál nikkel-kadmium akkumulátorok. A lítium-ion akkumulátorok nagyon könnyűek, így a takarítás is élvezetesebb.

 • Egy lépésben lepattintható szívófej az egyszerű kiürítéshez

  Egy lépésben lepattintható szívófej az egyszerű kiürítéshez

  A Philips MiniVac porszívó egyszerűen és gyorsan üríthető, és higiénikusan tisztítható. A Philips MiniVac porszívó szívófeje egyetlen mozdulattal leválasztható, így az ürítéskor nem kell érintkezni a benne lévő porral.

 • Gyors feltöltés 8 óra alatt

  Gyors feltöltés 8 óra alatt

  A lítium akkumulátorok mindössze 8 óra alatt töltik fel az üres akkumulátort, azaz kétszer olyan gyorsan, mint a hagyományos töltők.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: