MiniVac

  Kézi porszívó

  Nagy teljesítményű MiniVac kézi porszívó - hatékonyabb tisztítás

  Hatékonyabb tisztítást élvezhet a Philips MiniVac 12 V -os porszívóval otthonában és autójában is. A 2 fázisú, porzsák nélküli körkörös légáram hosszan tartó teljesítményt biztosít, az aerodinamikus kialakítású szívófej pedig kitűnő porgyűjtést tesz lehetővé. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

MiniVac Kézi porszívó

12 V akkus, Porzsák nélküli, körkörös rendszerű, 5 tartozék és tárolótáska, Otthoni és autós (autós csatlakozóval) FC6149/01 Hasonló termékek

Nagy teljesítményű MiniVac kézi porszívó - hatékonyabb tisztítás

Porzsák nélkül, körkörös légáram, aerodinamikus szívófej

 • Aerodinamikus kialakítású szívófej a hatékonyabb porgyűjtésért

  Aerodinamikus kialakítású szívófej a hatékonyabb porgyűjtésért

  A Philips MiniVac aerodinamikus kialakítású szívófeje biztosítja az optimális porgyűjtést, még a legfinomabb porszemek esetében is. A szívófej ergonomikus kialakítása révén segít a legnehezebben elérhető területek porszívózásában is.

 • 2 fázis, porzsák nélkül, körkörös légáram - az optimális szűrésért

  2 fázis, porzsák nélkül, körkörös légáram - az optimális szűrésért

  A porzsák nélküli porszívó körkörös légárama a szennyeződéseket belül keringeti, így biztosítva az optimális, magas szívóerőt és a tartós tisztítási eredményt. 2-szintű szűrőrendszere biztosítja, hogy a már belülre került szennyeződés ne kerülhessen ki. Az első szűrő a szennyeződések nagy részét fogja fel, míg a redőzött második szűrő a finomabb porszemcséket zárja magába.

 • Nagy teljesítményű 12 V-os NiMH akkumulátorok a hosszan tartó teljesítményért

  Nagy teljesítményű 12 V-os NiMH akkumulátorok a hosszan tartó teljesítményért

  A Philips Kézi porszívó hatékony, tartósabb NiMH akkumulátorai esetén nincs ún. memóriaeffektus. Ez az effektus idővel csökkenti az akkumulátor kapacitását és működési idejét. Az NiMH akkumulátort használó kézi porszívó ereje ezért tovább tart, mint a memóriaeffektussal rendelkező normál nikkel–kadmium (NiCd) akkumulátort használó termékeké.

 • Töltőállvány, tartozéktartóval

  Töltőállvány, tartozéktartóval

  A Philips MiniVac porszívót a kényelmes töltőalapon tárolhatja a falon vagy az asztalon egyaránt. Így a Philips kézi porszívó a nagyteljesítményű akkumulátorával mindig használatra készen áll, ha szükség van rá.

 • Autós csatlakozó a korlátlan használatért

  Autós csatlakozó a korlátlan használatért

  A Philips MiniVac autós porszívó ideális az autó tisztítására, mivel a szivargyújtó csatlakozójának köszönhetően az autó legnehezebben elérhető helyeinek tisztítására is alkalmas anélkül, hogy a MiniVac töltésével kellene bajlódni. Tehát mindig készen áll a használatra!

 • Optimális fogást biztosító markolat

  Optimális fogást biztosító markolat

  A Philips Mini Vac hurkos fogantyúja tökéletes fogást biztosít. A Mini Vac készüléket tetszőleges módon foghatja. A puha gumiburkolat kellemes tapintású és biztonságos fogást nyújt.

 • Tartozékok széles listája bármilyen célra

  Tartozékok széles listája bármilyen célra

  A Philips MiniVac tartozékok széles listájával kapható, ezáltal a legkisebb erőfeszítéssel tisztíthatja otthonát és autóját. Tartozik hozzá kicsi és nagy kefe, kicsi és nagy réstisztító, valamint egy hosszú cső, mellyel még a legnehezebben elérhető helyek is tisztíthatók. Mivel mindent egyben tartalmaz, ideális kombinációt nyújt a lakás és az autó tisztítására!

 • Tárolótáska az autóban való tároláshoz

  Tárolótáska az autóban való tároláshoz

  A tárolótáska segítségével az összes tartozékot és az autós csatlakozót egy helyen tarthatja, hogy mindig kéznél legyen az autó takarításához szükséges minden eszköz.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: