PerfectCare Elite Silence Gőzállomás

Akár 7 bar nyomás, 480 g gőzlövet, Hordzár, 1, 8 literes levehető víztartály GC9640/60 Hasonló termékek
 • A legerősebb gőz a leggyorsabb vasalásért*

  • KA

  PerfectCare Elite Silence

  Gőzállomás

  GC9640/60 Hasonló termékek

  A Silent steam technológiával rendelkező PerfectCare Elite Silence a Philips legjobb gőzállomása, amely csendes, mégis ultraerős. A farmeroktól a selyemig minden anyag gőzölésére képes anélkül, hogy módosítani kellene a beállításokat. Garantáltan nem égeti ki a vasalható ruhákat. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A legerősebb gőz a leggyorsabb vasalásért*

Ultra kényelmes vasalás és Silent steam technológia

 • Vízkőmentesítse hatékonyan és könnyen a készülékét az élettartama meghosszabbítása érdekében

  Rendkívül hosszan tartó gőzteljesítmény: A Philips egyedülálló és optimálisan beállított Easy De-Calc Plus funkciója ideális megoldást jelent a vízkő eltávolítására és a gőzállomás élettartamának meghosszabbítására. A vasaló fény- és hangjelzéssel emlékezteti, mikor kell elvégeznie a tisztítást. Miután a készülék lehűlt, egyszerűen nyissa ki az Easy De-Calc gombot, és öntse ki a piszkos vizet és vízkövet egy edénybe.

 • Energiatakarékos ECO üzemmód

  A csökkentett gőzmennyiséggel működő ECO üzemmód használatával a vasalási eredmény romlása nélkül takaríthat meg energiát. A gyorsabb vasaláshoz kapcsoljon Turbo üzemmódra, amely több gőzt fejleszt.

 • A könnyű vasalóval még kényelmesebb és egyszerűbb a vasalás.

  A gőzállomás vasalójának ideális súlya van: elképesztően könnyű, és kényelmesen kezelhető. Könnyen siklik a ruhaneműkön, pillanatok alatt eltávolítja a legmakacsabb gyűrődéseket, és csökkenti a csuklót érő terhelést. Roppant egyszerűvé és eredményessé teszi a függőleges gőzölést is. Most már függőlegesen is kényelmesen és hatékonyan távolíthatja el a gyűrődéseket a kényes anyagokból (például kabátokból és ruhákból) és a nehezen vasalható, fodros, díszített, gombokkal rendelkező stb. ruhaneműkből.

 • Erőteljes gőz a rendkívül gyors vasalási eredményekért

  Az innovatív gőzgép rendkívül erőteljes gőzt generál, amely mélyen behatol a ruhaneműbe, a vasalást gyorsabbá és hatékonyabbá téve. A gőzerő az igények szerint szabályozható.

 • A farmeranyagtól kezdve a selyemig bármit vasalhat a hőmérséklet átállítása nélkül

  Mostantól farmeranyagtól kezdve a selyemig bármit vasalhat, anélkül, hogy állítania kellene a hőmérsékleten. Garantáltan nem égeti ki a vasalható ruhaanyagokat. Forradalmi technológia a 1) Speciális, intelligens vezérlőprocesszor révén, amely pontosan szabályozza a vasalótalp hőmérsékletét 2) Nagy teljesítményű, többkamrás cyclone gőzgép által, mely nagyobb teljesítményű, egyenletes gőzt termel és rendkívül könnyű vasaló, amely egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a vasalást.

 • Csapvízbarát, vasalás közben bármikor újratölthető

  A gőzállomás csapvízzel működik. Ha vasalás közben elfogy a víz a víztartályból, könnyen fel lehet tölteni anélkül, hogy várnia kellene vagy ki kellene kapcsolnia a készüléket.

 • A forró vasalótalp biztonságosan a vasalódeszkán hagyható

  A Philips innovatív OptimalTEMP, Optimális Hőmérséklet technológiájának köszönhetően a vasalható anyagok kiégetése garantáltan elkerülhető. A vasalás közben a vasalót nem kell visszahelyezni a dokkoló állomásra: kiegészítő eszköz nélkül is nyugodtan a ruhán vagy a pamut vasalódeszka-huzaton hagyhatja, és egyáltalán nem tesz kárt sem a vasalható ruhában, sem a vasalódeszkában. Mindez megkönnyíti a vasalást, és a csuklóját is kíméli.

 • A biztonsági automatikus kikapcsolás funkció automatikusan kikapcsolja a készüléket

  A biztonsági automatikus kikapcsolás funkcióval a készülék az energiatakarékosság érdekében automatikusan kikapcsol, ha 10 percig nem használták.

 • Halk gőz technológia: Erőteljes gőzlövet minimális hanggal.

  Vasaljon úgy, hogy családja ott van Ön körül, vagy miközben TV-t néz, anélkül, hogy a gőzölés zaja elvonná a figyelmét. A Silent steam technológia csendes, mégis nagyon erőteljes gőzölést biztosít. A hangcsökkentő gőzszűrőkkel ellátott gőzfejlesztő csökkenti a gőzölés zaját, és a hangelnyelő tartónak köszönhetően csökkentheti a szivattyú zaját, ha a készülék a bázisállomáson található éppen.

 • Textilipari szakértők által tesztelt

  Kiemelkedő vasalási teljesítményének köszönhetően ezt a vasalót olyan független textilipari szakértő intézetek tesztelték és hagyták jóvá, mint a DWI, az IWTO és a Woolmark. A Woolmark Apparel Care program segít a fogyasztóknak megismerni a gyapjúból készült termékek számára, a Woolmark Company által jóváhagyott minőségi mosószereket. Optimális hőmérséklet technológiájának köszönhetően hosszú ideje egyedül a Philips tudta megszerezni a Woolmark Gold minősítését. Biztos lehet abban, hogy a Woolmark által jóváhagyott tisztítókellékek ideális megoldást jelentenek minden gyapjú ruhához.

 • A legjobban sikló vasalótalpunk

  A legjobban sikló és leginkább karcálló, 5-csillagosra értékelt vasalótalpunk integrált titán-oxid réteggel

 • Akár 7 bar nyomás

  Több gőz, gyorsabb vasalás. Az eszköz folyamatosan erőteljes gőzt generál, amely mélyen behatol a ruhaneműbe, a vasalást gyorsabbá és hatékonyabbá téve. A gőzerő igény szerint szabályozható.

Összes specifikációt mutat
 • A vasaló súlya és gőzkibocsátása (IEC60311 szabvány) szemben a 10 legkeresettebb gőzállomással, vizsgálva 2014 decemberében

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: