Saeco

  Saeco GranBaristo Avanti

  Automata eszpresszó kávéfőző

  Az otthoni kávékészítés legkorszerűbb módja

  A Saeco bemutatja a GranBaristo Avanti alkalmazáshoz kapcsolódó kávéfőzés új világát: a táblagép segítségével minden egyes italt a saját, illetve a vendégei ízlése szerint készíthet el. A karbantartása pedig rendkívül egyszerű az alkalmazás által nyújtott lépésenkénti útmutatónak köszönhetően Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Saeco GranBaristo Avanti Automata eszpresszó kávéfőző

18-féle kávé főzésére képes, Beépített tejtartály és tejhabosító, Acél/ezüst, 5 fokozatban állítható őrlőbetét HD8968/01 Hasonló termékek

Az otthoni kávékészítés legkorszerűbb módja

Táblagépe segítségével egyszerűen készíthet el 18-féle italt is

 • Finomítsa a kávé intenzitását az 5-féle őrlőbeállítás segítségével

  Finomítsa a kávé intenzitását az 5-féle őrlőbeállítás segítségével

  Amikor az őrlés finomságáról van szó, ez a kávéfőző sosem okoz csalódást. A különböző kávétípusok aromájának teljessé tételéhez eltérő szemcseméret szükséges. A készülék szemcsemérete öt fokozat megadásával állítható be a gazdag aromájú eszpresszót eredményező legfinomabbtól a könnyebb kávéhoz szükséges legdurvábbig.

 • Hozza ki az ízekből a maximumot a 100% kerámia őrlőbetétekkel

  Hozza ki az ízekből a maximumot a 100% kerámia őrlőbetétekkel

  A masszív, 100% kerámia őrlőbetétek garantálják a hamisítatlan, kényeztető kávéélményt az elkövetkezendő évekre. A kerámia őrlők ideális őrleményt biztosítanak, mely lehetővé teszi a víz egyenletes átfolyását, így a kávészemek legtisztább aromája nyerhető ki. Emellett a „hagyományos” őrlőbetétekkel ellentétben a kerámia alapanyag megakadályozza a kávé túlmelegítését, mely az odaégett ízért felelős.

 • Forró kávé pillanatok alatt a Thermospeed technológiának köszönhetően

  Forró kávé pillanatok alatt a Thermospeed technológiának köszönhetően

  Élvezze a tökéletesen forró kávét várakozás nélkül az új, nagy teljesítményű, Thermospeed technológiával működő Saeco vízmelegítő segítségével. A Thermospeed technológiával működő vízmelegítő hirtelen felmelegíti a kávé funkciókört a gép bekapcsolásakor. Ezzel megakadályozza a hőveszteséget, és már az első csésze kávé is tökéletesen forró lesz.

 • Egy ujjal kiszedhető főzőegység a könnyű tisztításért

  Egy ujjal kiszedhető főzőegység a könnyű tisztításért

  A Saeco GranBaristo az egyetlen automata eszpresszó kávéfőző, amelyet egy ujjal eltávolítható főzőegységgel láttak el a könnyű tisztítás érdekében.

 • Gondtalan kávézás az alacsony vízfogyasztásnak köszönhetően

  Gondtalan kávézás az alacsony vízfogyasztásnak köszönhetően

  Az eszpresszó kávéfőző új, csúcsminőségű központi egységét úgy alakították ki, hogy akár 80%-kal is képes az öblítéskor felhasznált víz mennyiségét csökkenteni. Ez azt jelenti, hogy több kávét készíthet a tartály újratöltése nélkül.

 • Főzzön 18-féle italt közvetlenül okoskészülékéről

  Főzzön 18-féle italt közvetlenül okoskészülékéről

  A tökéletes kávé most csupán karnyújtásnyira van. Töltse le a Saeco Avanti alkalmazást táblagépére vagy okostelefonjára, és létesítsen megbízható csatlakozást Bluetooth 4.0 által a GranBaristo Avanti, az első csatlakoztatott, automata eszpresszó kávéfőzővel. Válasszon a 18-féle ellenállhatatlan ital közül, és főzze le azokat közvetlenül az okoskészülékéről, vagy használja a gépen lévő OneTouch gombokat.

 • Könnyen testre szabható és elmenthető italok az alkalmazáson keresztül

  Könnyen testre szabható és elmenthető italok az alkalmazáson keresztül

  A Saeco Avanti alkalmazás kényeztető lehetőségekkel halmozza el Önt, melyek a tökéletes, pontosan az ízlésének megfelelő eredmény felé fogják vezetni. Könnyedén személyre szabhatja és elmentheti az egyes italok intenzitását, hosszúságát, hőmérsékletét és ízét. Fedezzen fel, kísérletezzen ki és álmodjon meg akármilyen italt akár a karosszékében ülve, és tárolja az alkalmazásban a végtelen számú lehetőséget.

 • Pompás, forró cappuccino és latte macchiato egyetlen gombnyomással

  Pompás, forró cappuccino és latte macchiato egyetlen gombnyomással

  Az elkészített kávét bársonyos, ínycsiklandó tejhab koronázza meg. A tejtartály kétszer habosítja fel a tejet, majd a krémes réteg fröcskölés nélkül, a megfelelő hőmérsékleten kerül a csészébe. A tejtartály a hűtőben is tárolható és rendkívül higiénikus.

 • Tisztítsa ki a tejtartályt minden használat után a gyorstisztítás funkcióval

  Tisztítsa ki a tejtartályt minden használat után a gyorstisztítás funkcióval

  Tisztítsa ki tejtartályát minden használat után az egyedi gyorstisztítás funkcióval, mely egy érintéssel bekapcsolható minden egyes alkalommal, amikor tejet használ fel.

 • Az alkalmazás lépésenkénti útmutatójával egyszerű a karbantartás

  Az alkalmazás lépésenkénti útmutatójával egyszerű a karbantartás

  Soha nem volt még ilyen egyszerű az automata eszpresszó kávéfőző karbantartása. A Saeco Avanti alkalmazás lépésről lépésre végigvezeti a szükséges lépéseken, hogy a gépe tiszta, a kávéja pedig kiváló ízű legyen. A videó minden egyes lépés után megáll, és akárhányszor újranézheti a lépéseket.

 • Könnyen elkészítheti a vendégei számára a saját, személyre szabott kávéjukat

  Könnyen elkészítheti a vendégei számára a saját, személyre szabott kávéjukat

  Most még könnyebben szórakoztathatja a vendégeit. A rendelés leadásához adja körbe a táblagépét, és hagyja, hogy a vendégek személyre szabhassák a kávéjukat, cappuccinójukat, latte macchiatójukat, és hozzáadják azt a listához. A Saeco Avanti alkalmazás lesz a személyes baristája, mely egyik italt főzi le a másik után, hogy mindenkinek a személyes kedvencét szolgálhassa fel.

 • Változó főzési nyomás kávéhoz és eszpresszóhoz

  Változó főzési nyomás kávéhoz és eszpresszóhoz

  A Saeco GranBaristo az italok páratlan, bármely alkalomnak megfelelő változatosságát kínálja a szabadalmaztatott VariPresso kávéfőző kamrának köszönhetően. A titok kulcsa az állítható főzési nyomás; az intenzív, gazdag eszpresszóhoz állítsa magasra, a hosszú, klasszikus kávéhoz pedig állítsa a nyomást alacsonyabbra.

 • Változó főzési nyomás klasszikus kávéhoz és eszpresszóhoz

  Változó főzési nyomás klasszikus kávéhoz és eszpresszóhoz

  A Saeco GranBaristo az italok páratlan, bármely alkalomnak megfelelő változatosságát kínálja a szabadalmaztatott VariPresso kávéfőző kamrának köszönhetően. A titok kulcsa az állítható főzési nyomás; az intenzív, gazdag eszpresszóhoz állítsa magasra, a hosszú, klasszikus kávéhoz pedig állítsa a nyomást alacsonyabbra.

Összes specifikációt mutat
 • A táblagép nem tartozék
 • Az Avanti alkalmazás a következőkkel kompatibilis: iOS7 vagy újabb verziójú iPad 3/4/Air/Mini retina, valamint 4.3-as vagy újabb verziójú Android rendszerű Samsung Galaxy Tab 3 (8,0 hüvelyk)/Tab 4 (10,1 hüvelyk)/Note pro LTE (12,2 hüvelyk), Nexus 7 2013 (7 hüvelyk), Sony Xperia Z LTE(10,1 hüvelyk) és 4.0-ás vagy újabb verziójú Bluetooth

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: