Pure Essentials Collection

  Kenyérsütő

  Élvezze a különböző formájú és ízesítésű friss kenyér élményét

  Nem csupán friss és meleg kenyérszeletek várnak Önre minden reggel, de az egyedülálló Philips kenyérsütő tartozék segítségével lehetősége nyílik saját formák kialakítására is. Bagettek, zsemlék, kiflik és finom kis falatok pl. akár perecek és különböző tekercsek is készíthetők. Élvezze az ízeket családjával, és tesztelje a kreativitását! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Pure Essentials Collection Kenyérsütő

Multi-Shape formázótartozék, 14 menüs, 1250 g, Fekete HD9040/90 Hasonló termékek

Élvezze a különböző formájú és ízesítésű friss kenyér élményét

A Multi kenyérfomázóval kisütheti kedvenc formáit

 • Multi kenyérformázó tartozék az egyedi formájú kenyerek sütéséhez

  Multi kenyérformázó tartozék az egyedi formájú kenyerek sütéséhez

  A Multi kenyérformázó egyedülálló tartozék, amellyel bármilyen alakú kenyér süthető: bagett, kifli, zsemle, sőt vicces rágcsálnivalók is, mint perecek és tekercsek, amelyeket az egész család szeretni fog. A két sütőtálcához három-három elválasztó tartozik, amelyekkel különböző méretű és formájú tészta készíthető. Akár 12 kis zsemle süthető: magokkal díszítve ideális barátokkal töltött estékre vagy akár sajttal tízóraira. A bagettek mellett tekercsek stb. is készíthetők, az elválasztók elhagyhatók, és a tészta tetszés szerint formálható. Mutassa meg kreativitását!

 • 14 program kenyérsütéshez, dagasztásához és formázáshoz

  14 program kenyérsütéshez, dagasztásához és formázáshoz

  A Philips kenyérsütő 14 programmal rendelkezik: az egészséges teljes kiőrlésűtől egészen a gluténmentesig, sőt a francia és édes kenyérváltozatokig. Segítségével ízletes tészta készíthető pizzához, bagelhez, süteményekhez stb. Mindig finom és egyszerűen elkészíthető, mivel a lehető legjobb eredmény érdekében a programok tartalmazzák a hőmérséklet és az idő beállítását is. A speciális beállítások használatával kisebb zsemlék is süthetők. Ha pedig siet, akkor a gyors programokkal feleannyi idő vagy akár egyetlen óra alatt készíthet ízletes kenyeret.

 • Hozzávalók adagolásának jelzése az extra összetevőket tartalmazó kenyerekhez

  Hozzávalók adagolásának jelzése az extra összetevőket tartalmazó kenyerekhez

  Süssön kenyérspecialitásokat ízletes kiegészítőkkel, például dióval és szárított gyümölcsökkel: az eredmény igazán egyszerű és ízletes. Ha megjelenik a hozzávalók adagolásának jelzése, adja hozzá a kiegészítőket a tésztához, a többi pedig már a készülék dolga. A kenyérspecialitás tartalmazhat diót, magokat, olívát, szárított gyümölcsöt, sajtot, hagymát, szalonnát, nugátot, csokoládét stb.

 • Háromféle méretű kenyeret süthet; a legnagyobb az extra 1,25 kg-os méret

  Háromféle méretű kenyeret süthet; a legnagyobb az extra 1,25 kg-os méret

  Nem kell többé amiatt aggódnia, hogy megszárad a felesleges kenyér, vagy pont vendégség alatt fogy el. A kenyérsütő extra kapacitása és egyértelmű jelzései segítségével közepes (75 dkg), nagy (1 kg), sőt akár óriási (1,25 kg) veknit is süthet.

 • 3 pirultsági szint az egyéni ízlés kiszolgálásához

  3 pirultsági szint az egyéni ízlés kiszolgálásához

  A három pirultsági szintnek köszönhetően pontosan ízlése szerinti kenyeret készíthet. Ízlésétől és kedvenc receptjétől függően a világos, a közepes és a sötét héjszín közül választhat.

 • Praktikus tartozék receptfüzet

  Praktikus tartozék receptfüzet

  Szeret új dolgokat kipróbálni? A praktikus receptfüzetben kenyérspecialitás-receptek és rengeteg tipp és trükk található a kedvenc alapanyagok hozzáadásáról, ha valóban különlegeset szeretne készíteni. Sőt mi több, jól áttekinthető és egyszerűen követhető még akkor is, ha most használ először kenyérsütőt.

 • Max. 15 órás késleltetett időzítő a friss kenyér élménye érdekében

  Élvezze a friss meleg kenyér ellenállhatatlan illatát minden reggel: ennél jobban nem is kezdődhetne a nap! Állítsa be előző este a késleltetett időzítőt, és a kenyérsütő megdagasztja és kisüti a kenyeret, míg Ön alszik. Így a frissen kisült kenyér illatára ébredhet, amelyet akár rögtön, akár a nap folyamán később elfogyaszthat.

 • Minden felhasználó számára átlátható működés az egyszerűen kezelhető gombokkal

  A Philips kenyérsütő vezérlőgombjai intuitív módon, a programok beállítását megkönnyítendő sorrendben vannak elhelyezve. Először válassza ki a kenyér típusát, majd a súlyát a recept szerint, végül a pirultsági szintet (vagy használja a pirultsági szint előbeállítását), végül indítsa el a programot. Nagyméretű, felhasználóbarát ikonok mutatják az egyes gombok működését, az LCD-kijelzőn pedig megjelennek a kiválasztott lehetőségek.

 • A betekintőablakon követheti a kenyér kelését és pirulását

  A betekintőablakon keresztül megnézheti, hogyan gyúr, kever és süt a kenyérsütő. Így ellenőrizheti a folyamatot, és hogy minden terv szerint halad-e.

 • Tartozék mérőpohár és kanál

  Adja hozzá a megfelelő mennyiségű szilárd és folyékony alapanyagokat a megfelelő mérőpohár és kanál használatával - csak ennyire van szüksége.

 • Integrált, csúszásgátlós fogantyúk az egyszerű és biztonságos használathoz

  Ha át szeretné helyezni a kenyérsütőt, vagy szekrényben szeretné tárolni, akkor a felemelésnél és a mozgatásnál hasznára lesz a masszív, integrált, csúszásgátlós fogantyú.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: