Saeco

  Saeco Incanto Executive

  Automata eszpresszó kávéfőző

  Élvezze a professzionális eszpresszót otthonában

  Az időtálló remekműnek tekinthető Saeco Incanto Executive készüléket nem kevesebbre, mint a tökéletességre tervezték. Akár 8 beállítást is használhat az Ön ízlésének tökéletesen megfelelő kávé elkészítéséhez, a kettős vízmelegítő pedig garantálja a professzionális teljesítményt és sebességet. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Saeco Incanto Executive Automata eszpresszó kávéfőző

7-féle kávé főzésére képes, Beépített tejtartály és tejhabosító, Rozsdamentes acél, 8 fokozatban állítható őrlőbetét HD9712/11 Hasonló termékek

Élvezze a professzionális eszpresszót otthonában

Tökéletes eredmény a csészében a lehető leggyorsabban

 • Pompás, forró cappuccino és latte macchiato egyetlen gombnyomással

  Pompás, forró cappuccino és latte macchiato egyetlen gombnyomással

  Az ellenállhatatlan állagú hab érdekében a beépített tejtartály kétszer habosítja fel a tejet, így eltávolítja a buborékokat és az esetleges szennyeződéseket. Egyetlen gombnyomással, fröcskölés nélkül áramlik a bársonyos hab egyenesen a csészéjébe, kellemes hőmérsékleten. Az erőteljes kettős vízmelegítőnek köszönhetően gőzt tud előállítani a tejhabosításhoz, és egyből elkészítheti eszpresszó kávéját, és várakozás nélkül kész a tökéletesen forró itala.

 • Hozza ki az ízekből a maximumot a 100% kerámia őrlőbetétekkel

  Hozza ki az ízekből a maximumot a 100% kerámia őrlőbetétekkel

  A masszív, 100% kerámia őrlőbetétek garantálják a hamisítatlan, kényeztető kávéélményt az elkövetkezendő évekre. A kerámia őrlők ideális őrleményt biztosítanak, mely lehetővé teszi a víz egyenletes átfolyását, így a kávészemek legtisztább aromája nyerhető ki. Emellett a „hagyományos” őrlőbetétekkel ellentétben a kerámia alapanyag megakadályozza a kávé túlmelegítését, mely az odaégett ízért felelős.

 • Tejes különlegességek azonnal a kettős vízmelegítővel

  Tejes különlegességek azonnal a kettős vízmelegítővel

  Egymás után, várakozás nélkül elkészítheti tökéletesen forró eszpresszóját és cappuccinóját az erőteljes kettős vízmelegítőnek köszönhetően. A kávé és a tejhabosítás optimális hőmérsékletét biztosító két különálló fűtőrendszernek köszönhetően a kávéfőző minden alkalommal garantálja a professzionális teljesítményt és sebességet.

 • Kávékülönlegességek sokasága egyetlen gombnyomással

  Kávékülönlegességek sokasága egyetlen gombnyomással

  Az eszpresszótól kezdve a latte macchiatóig sokféle lehetőség közül választhat, melyek mindegyike kielégíti az Ön kávé iránti vágyát. Mindegy, hogy a kora reggeli kávéról vagy egy délutáni ínyencségről van szó, a nap bármely szakának megfelelő íz csak egy karnyújtásnyira van Öntől.

 • Állítsa be, és mentse el az erősség, hossz és tejhab beállításait

  Állítsa be, és mentse el az erősség, hossz és tejhab beállításait

  A kávébabtól a csészéig, minden egyes lépést beállíthat a folyamat során, így minden lefőzött kávé pontosan megfelel majd az ízlésének. Az összes lehetőség beállításával és elmentésével – a kávéőrlemény mennyisége az erősséghez, az előfőzési idő az íz alakításához, a hőmérséklet, a kávé hosszúsága, a tejhab mennyisége és a tejhab állaga – pontosan igényeihez alakíthat minden egyes csészényi kávét.

 • Élvezze az ízlése szerinti krémréteget egyetlen gomb elforgatásával

  Élvezze az ízlése szerinti krémréteget egyetlen gomb elforgatásával

  Élvezze a pontosan az ízlésének megfelelő krémréteget, és fedezze fel az ízek minden árnyalatát mindössze egyetlen gomb elforgatásával! Egyetlen könnyű mozdulattal irányíthatja a kávé áramlását és főzési nyomását, hogy változtassa a krém vastagságát és sűrűségét. Fordítsa balra, hogy gazdag, vastag krémréteget készítsen egy erős és testes eszpresszóhoz, vagy fordítsa jobbra egy sima, kisebb krémrétegű, könnyedebb ízű klasszikus kávéhoz.

 • Bizonyítottan higiénikus szabadalmaztatott gőztisztítós tejtartály

  Bizonyítottan higiénikus szabadalmaztatott gőztisztítós tejtartály

  A magas higiéniai szint fenntartása még soha nem volt ilyen egyszerű. A gőztisztítási ciklus automatikusan kitisztítja a habosító mechanizmust, eltávolítja a tejmaradványokat anélkül, hogy ki kellene üríteni a tejtartályt. A higiénikus megvalósítást a független német tesztintézet, a VDE igazolta.

 • Finomítsa a kávé intenzitását a 8-féle őrlőbeállítás révén

  Finomítsa a kávé intenzitását a 8-féle őrlőbeállítás révén

  Amikor az őrlés finomságáról van szó, ez a kávéfőző sosem okoz csalódást. A különböző kávétípusok aromájának teljessé tételéhez eltérő szemcseméret szükséges. A készülék szemcsemérete nyolc fokozat megadásával állítható be a gazdag aromájú eszpresszót eredményező legfinomabbtól a könnyebb kávéhoz szükséges legdurvábbig.

 • Állítsa be pontosan a kávé ízét az előfőzési idő szabályozásával

  Állítsa be pontosan a kávé ízét az előfőzési idő szabályozásával

  Akár a kávé ízét is befolyásolhatja az előfőzési idő szabályozásával. Az előfőzés biztosítja a kávéőrlemény átnedvesítését a főzés előtt, így az aromák egyenletesen kibontakozhatnak. Az előfőzési funkcióval rendelkező hagyományos eszpresszó kávéfőzőktől eltérően a Saeco lehetővé teszi, hogy állítsa az előfőzési időt, az Önnek tetsző íz elérése érdekében.

 • A teljesen kivehető központi egység pillanatok alatt tisztítható

  A teljesen kivehető központi egység pillanatok alatt tisztítható

  A hatékonyság és az egyszerű használat fontos szempont volt, amikor a Saeco 30 évvel ezelőtt feltalálta az első kávéfőző-termékcsoportot, mely napjainkban, továbbra is a technológia eltökéltségének és ösztönző erejének bizonyítéka maradt. Most is, ahogy mindig, egyszerű tisztítani - csak vegye ki, és öblítse el néhány másodpercig a csap alatt, majd ugyanilyen könnyedén helyezze vissza.

 • Remekmű a konyhájában, rozsdamentes acél kialakítás

  Remekmű a konyhájában, rozsdamentes acél kialakítás

  Ez a gép olyan ízléses megjelenésű, mint amilyen ízletes a kávé, amelyet készít. A rozsdamentes acél burkolatot és a színes TFT-kijelzőt a hagyomány és a modernitás ötvözete ihlette. A letisztult, elegáns forma túlél bármilyen trendet és divatot.

Összes specifikációt mutat
 • A csészék tényleges száma függ a kiválasztott kávétípusoktól, illetve az öblítési és tisztítási szokásoktól. A vízkőmentesítési riasztás automatikus kikapcsolása 8 szűrőt követően történik meg.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: