Avance Collection

Gyümölcsprés

  • KA
  • KA

  Avance Collection

  Gyümölcsprés

  Gyűjtsön be minden finomat a poharába

  A Philips innovatív MicroMasticating technológiájának lényege, hogy felnyissa a gyümölcsök és zöldségek sejtjeit, így a maximumot préseli ki a hozzávalókból. A használatot követően minden alkatrészt 1 perc alatt tisztára öblíthet a szűrő nélküli kialakításnak köszönhetően. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Avance Collection Gyümölcsprés

MicroMasticating technológia, Metálszürke, LED-es visszajelzés, Extra szűrő HR1897/30 Hasonló termékek

Gyűjtsön be minden finomat a poharába

A MicroMasticating technológiával a gyümölcsnek akár a 90%-a* kinyerhető

 • A MicroMasticating technológiával a gyümölcsnek akár a 90%-a* kinyerhető

  A MicroMasticating technológiával a gyümölcsnek akár a 90%-a* kinyerhető

  A gyümölcsök és a zöldségek több ezer sejtből állnak, amelyek gyümölcslevet, vitaminokat és egyéb létfontosságú tápanyagokat tartalmaznak. A Philips innovatív MicroMasticating technológiájának lényege, hogy felnyissa a sejteket, így a maximumot préseli ki az Ön kedvenc hozzávalóiból, lehetővé téve, hogy a gyümölcsnek akár 90%-a* a poharába kerüljön anélkül, hogy kárba veszne.

 • Készítsen gyümölcslevet kedvenceiből, akár banánból vagy mangóból is

  Készítsen gyümölcslevet kedvenceiből, akár banánból vagy mangóból is

  Készítsen ízletes és egészséges leveket puha gyümölcsökből és kemény zöldségekből. Leveket készíthet az összes kedvenc kombinációjából, valamint a készüléket olyan speciális, keményítőtartalmú hozzávalókhoz is használhatja, mint a banán vagy a mangó, melyekből általában nagyon nehéz leveket készíteni.

 • Tegyen leveleket, zöldeket és csonthéjasokat az italaiba

  Tegyen leveleket, zöldeket és csonthéjasokat az italaiba

  A rostban gazdag levelek és zöldségek nagyszerű hozzávalói az egészséges leveknek, és valamennyi feldolgozható a gyümölcsprés segítségével. Többek között a búzafű és a spenót adhat fontos egészséges löketet a napi leveinek a MicroMasticating technológiának köszönhetően. Bizonyos fajta csonthéjasokat is beletehet, például mandulát, és készíthet belőle mandulatejet.

 • Az előtisztító funkció az utolsó csepp lét is kipréseli

  Az előtisztító funkció az utolsó csepp lét is kipréseli

  Az előtisztító funkció egy olyan speciális program, amely az utolsó csepp lét is kipréseli, miközben a készüléke belsejét megtisztítja. Így Ön kinyerheti a gyümölcsei és zöldségei legjavát, és megakadályozhatja, hogy az értékes lé kárba vesszen a tisztítási folyamat során.

 • Könnyen leválasztható és tisztára öblíthető, minden konyhai eszköz nélkül

  Könnyen leválasztható és tisztára öblíthető, minden konyhai eszköz nélkül

  A könnyen leválasztható kialakításnak és a perem nélküli alkatrészeknek köszönhetően a gyümölcscentrifugát gyorsan megtisztíthatja csupán víz használatával. Mivel nincsenek éles szélek, másodpercek alatt kimoshatók a hozzávalók rostjai vagy részecskéi.

 • Egyedülálló, szűrő nélküli kialakítás az 1 percnél rövidebb tisztítás érdekében

  Egyedülálló, szűrő nélküli kialakítás az 1 percnél rövidebb tisztítás érdekében

  Az egyedülálló, szűrő nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy a lé akadálymentesen a poharába folyjon, miközben áthalad egy olyan filteren, amely eltávolítja a gyümölcs- vagy zöldséglé nem kívánt részeit, ugyanakkor olyan egyszerű a tisztítása, hogy nincs szüksége semmilyen kefére.

 • Az innovatív cseppzáró rendszer tisztán tartja a konyhapultot

  Az innovatív cseppzáró rendszer tisztán tartja a konyhapultot

  A teljesen beépített cseppzáró rendszer lehetővé teszi, hogy megállhasson a lékészítési műveletek között, illetve általa folyamatosan tisztán tarthatja a konyhapultját. Egyszerűen nyomja meg a gyümölcslé kimeneti nyílásának alját, és a lé folyása anélkül áll le, hogy az ujjait benedvesítené.

 • A LED-lámpák összeszereléssel kapcsolatos visszajelzést nyújtanak

  A LED-lámpák összeszereléssel kapcsolatos visszajelzést nyújtanak

  A LED visszajelzést nyújt a gyümölcscentrifuga használata közben. Az összeszerelést követően tudni fogja, hogy a készülék mikor áll újból készen a lékészítésre, és hogy minden alkatrészt a helyére szerelt-e. Az Ön biztonságát szem előtt tartva fejlesztettük ki mindezt.

 • Karcsú kialakítású gyümölcscentrifuga beépített alkatrészekkel

  Karcsú kialakítású gyümölcscentrifuga beépített alkatrészekkel

  Az optimalizált, 11 cm széles kialakítás lehetővé teszi, hogy gyümölcscentrifugáját állandóan a konyhapulton tárolja, így mindig készen áll a lékészítésre. Nagyon kevés helyet foglal el tároláskor és használat közben, mivel teljesen beépített, és a lékészítés során nincs szükség külső rekeszekre.

 • Gyümölcslé egyenesen a poharába

  Gyümölcslé egyenesen a poharába

  Mivel a lé közvetlenül a pohárba jut, minden egyes pohár tartalmát a családtagjai ízlése szerint készítheti el, így nem kell szükségtelen alkatrészeket használnia és elmosnia, illetve a konyhapultja is tiszta marad.

 • Inspiráló receptkönyvvel

  Inspiráló receptkönyvvel

  A receptek és hozzávalók kiválasztása fontos része a gyümölcs- és zöldséglékészítésnek. A könyvben 40 recept segítségével nyújtunk ötleteket, valamint teljes útmutatást kap a receptek által nyújtott jótékony hatások eléréséhez.

 • A levehető részek a gyümölcshúsgyűjtőben tárolhatók

  A levehető részek a gyümölcshúsgyűjtőben tárolhatók

  A gyümölcscentrifuga minden kisebb, eltávolítható része – úgy mint a tálca, a betöltő és a gyümölcslé edénye – a gyümölcshúsgyűjtőben tárolható. Így az összes alkatrészt biztonságosan tárolhatja, és tudni fogja, hogy hol találja őket, amikor legközelebb levet készít.

Összes specifikációt mutat
 • Belső tesztek alapján, melyek során 1000-1000 gramm szőlő, alma, szeder, eper, paradicsom, görögdinnye, narancs és gránátalma levét préseltük ki.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: