5.1-es házimozi

  DoubleBass - lenyűgöző házimoziélmény

  Adja át magát a házimozi dinamikus, DoubleBass csatornás hangszórórendszere nyújtotta maximális hangzásélménynek! Játssza le összes kedvenc műsorát, köztük 3D Blu-ray lemezeket is, ezen az innovatív Philips HTB4561 házimozirendszeren. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

5.1-es házimozi

DoubleBASS, 3D Blu-ray, iPod/iPhone-hoz felkészített HTS4561/12 Hasonló termékek

DoubleBass - lenyűgöző házimoziélmény

A hangzás bűvöletében

 • Erőteljes hangsugárzók dupla basszustölcsérekkel a nagyszerű hangzáshoz

  Erőteljes hangsugárzók dupla basszustölcsérekkel a nagyszerű hangzáshoz

  A bassz-reflex rendszerű hangszórórendszerek a kettős basszustölcsérek segítségével kiváló alacsony frekvenciájú hangzást és átütően mély basszust biztosítanak. A leghalkabb és a legerőteljesebb hangokat is kiváló minőségben fogja hallani.

 • Vezeték nélküli hátsó hangsugárzók opció a vezetékrengetegtől mentes elhelyezéshez

  Vezeték nélküli hátsó hangsugárzók opció a vezetékrengetegtől mentes elhelyezéshez

  A hátsó hangszórók vezeték nélkül működnek, így oda helyezheti őket, ahova kedve tartja. A használt technológia nem okoz interferenciát, és teljes surround hangzást nyújt anélkül, hogy a kábelekkel kellene bajlódni.

 • Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. Ha speciális szemüveggel tekinti meg ezeket a képeket, amelynek bal és jobb „lencséje” a váltakozó képekkel szinkronban nyílik és csukódik, létrejön a Full HD 3D moziélmény - az Ön otthonában. A Blu-ray lemezen megjelenő kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít, hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valósághű legyen.

 • Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential a legjobb hangzást hozza ki Blu-ray lemezeiből. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a hangstúdiókban készült mesterszalagokétól, így Ön pontosan azt hallja, amit az alkotók megálmodtak. A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential teljessé teszi a nagyfelbontás által nyújtott élményt.

 • DoubleBASS technológia a teltebb és mélyebb basszushangokért

  DoubleBASS technológia a teltebb és mélyebb basszushangokért

  A DoubleBASS technológiának köszönhetően még a legmélyebb basszusok is hallhatók lesznek a kompakt kivitelű mélynyomókból. Érzékeli az alacsony frekvenciákat, és a mélynyomó hallható tartományának megfelelően alakítja át azokat. A létrejövő zengő hang teljes körű, páratlan hallgatási élményt biztosít.

 • Egyedi érintésvezérlés a tartalom egyszerű eléréséhez

  Egyedi érintésvezérlés a tartalom egyszerű eléréséhez

  Az érintésvezérlésnek köszönhetően a főegység érintésérzékeny kezelőszerveinek megérintésével egyszerűen szabályozható többek között a hangerő, illetve az egyéb lejátszási beállítások.

 • 1000 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez

  1000 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez
Összes specifikációt mutat
 • A házimozi az összes többi Philips TV-készülékhez illeszthető.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: