2.1-es házimozi

  A hangzás bűvöletében

  Élvezze a filmeket, zenét és tévéműsorokat nagyszerű térhatású hanggal! A beépített DVD-lejátszóval rendelkező, sokoldalú házimozi-rendszerrel a szórakozás még sosem volt ennyire elegáns. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A hangzás bűvöletében

Élethű hangzás, tökéletes stílus

 • Kristálytiszta hangzás a páratlanul tiszta és részletgazdag hangzásért

  Kristálytiszta hangzás a páratlanul tiszta és részletgazdag hangzásért

  A Philips Crystal Clear Sound technológiájának köszönhetően most a hangzás minden részletére odafigyelhet, és oly módon hallhatja a zenét, ahogy az előadóművész vagy a karmester megszólaltatni kívánta. A Crystal Clear – akár akciófilmről, musicalről vagy élő koncertről van szó – pontosan, hűen, torzításmentesen reprodukálja a hangforrás hangját. A Philips házimozi-rendszerek kristálytiszta hangzást biztosító technológiája a lehető legkevesebb hangfeldolgozással igyekszik megőrizni az eredeti hanganyag tisztaságát. Ennek eredményeképpen a hallgató tökéletes hangélményben részesülhet.

 • Puha dóm magashangszórók a tiszta hangért és a beszédérthetőségért

  Puha dóm magashangszórók a tiszta hangért és a beszédérthetőségért

  A puha dóm magashangszórók által visszaadott magas és közepes frekvenciatartomány még tisztábbá teszi a hangzást.

 • A nagysebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  A nagysebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  Az univerzális soros busz vagy USB számítógépek, perifériák és szórakoztatóelektronikai berendezések csatlakoztatására szolgáló szabványos protokoll. A nagysebességű USB eszközök akár 480 Mb/s adatátviteli sebességgel rendelkeznek, a korábbi USB 12 Mb/s sebességével szemben. Nagysebességű USB 2.0 kapcsolat esetén nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni az USB eszközt, kiválasztani a filmet, zenét vagy képet, és máris kezdheti a lejátszást.

 • DTS, Dolby Digital és Pro Logic II sorround hangzás

  DTS, Dolby Digital és Pro Logic II sorround hangzás

  A beépített DTS és Dolby Digital dekódernek köszönhetően nincs szükség külső dekóderre, mivel feldolgozza mind a hat csatorna hanginformációit és meghökkentően valószerű élményt nyújt. A Dolby Pro Logic II bármely sztereó forrásból ötcsatornás térhangzást állít elő.

 • EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  Az EasyLinknek köszönhetően több készüléket, pl. DVD lejátszót, Blu-ray lejátszót, soundbar hangsugárzót, házimozit, TV-t stb. vezérelhet egyetlen távvezérlővel. Az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a készülékek között a HDMI kábelen keresztül. Egy gombnyomással egyszerre vezérelheti összes csatlakoztatott HDMI CEC berendezését. A készenlét és a lejátszás funkció például tökéletes könnyedséggel használható.

 • Élesebb nagyfelbontású képek HDMI 1080p minőségben

  Élesebb nagyfelbontású képek HDMI 1080p minőségben

  A HDMI-n az 1080p-re felkonvertált jel kristálytiszta képet nyújt. A normál felbontású filmeket most valódi nagyfelbontásban élvezheti - több részlettel és valósághű képpel. A progresszív pásztázás (ezt jelenti a „p” az „1080p” megjelölésben) kiküszöböli a TV-képernyőn gyakori sorstruktúrát, ezzel is biztosítva a kompromisszum nélküli élességet. Ráadásul a HDMI közvetlen digitális kapcsolatot teremt, amely képes tömörítetlen digitális HD videó vagy digitális többcsatornás hang átvitelére, analóg jellé konvertálás nélkül. Az eredmény tökéletes, teljesen zajmentes kép- és hangminőség.

 • Opcionális dokkoló a kényelmes iPod/iPhone lejátszáshoz

  Opcionális dokkoló a kényelmes iPod/iPhone lejátszáshoz

  Csatlakoztassa a dokkolót házimozi-rendszeréhez, és máris élvezheti az iPod és iPhone készülékeken tárolt zenét, videókat és képeket. A dokkoló opcionális tartozékként kapható.

 • 400 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez

  400 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez
 • Síkképernyős TV-készülékéhez illő, elegáns megjelenés minőségi anyagokkal

  Síkképernyős TV-készülékéhez illő, elegáns megjelenés minőségi anyagokkal
 • DVD és CD lejátszás összes filmjéhez és zenéjéhez

  DVD és CD lejátszás összes filmjéhez és zenéjéhez
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: