DVD/SACD házimozirendszer

Progresszív pásztázás HTS5310S/12 Hasonló termékek
 • Lásson, halljon, tapasztaljon!

  DVD/SACD házimozirendszer

  HTS5310S/12 Hasonló termékek

  Ez az elegáns kivitelű, digitális házi szórakoztatórendszer gyakorlatilag minden lemezt kiváló minőségű Dolby, DTS vagy SACD surround hangzásban játszik le. Dőljön hátra, és adja át magát a filmeknek és a zenének - mindezt a megszokott környezetben. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Lásson, halljon, tapasztaljon!

 • Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  A Dinamikus basszuskiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: alacsony vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus basszuskiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • Színkódolással ellátott Easy-fit™ csatlakozók az egyszerű összeállításhoz

  Színkódolással ellátott Easy-fit™ csatlakozók az egyszerű összeállításhoz

  A színes csatlakozók egyszerű és felhasználóbarát megoldást nyújtanak a hangfalaknak és mélynyomóknak a házimozi rendszer központi részéhez történő csatlakoztatásához. A csatlakozókat egyszerűen a hátoldalon található, megfelelő színű aljzatba kell bedugni.

 • Teljes hosszúságú toronyhangszórók a meggyőzőbb hangzásért

  Teljes hosszúságú toronyhangszórók a meggyőzőbb hangzásért
 • A PAL és NTSC progresszív pásztázás borotvaéles képet nyújt

  A Progresszív pásztázás funkció megkétszerezi a kép vertikális felbontását, ami láthatóan sokkal élesebb képet eredményez. Ahelyett, hogy először a páratlan, majd a páros mezőket küldené a képernyőre, mindkét mezőt egyszerre írja át. Villódzásmentes, nagy felbontású kép jön létre, amely a legnagyobb élményt nyújtja filmnézés közben.

 • A kúpos magassugárzó javítja az SACD hangját a magas frekvencián

  A kúpos magassugárzó javítja az SACD hangját a magasabb frekvenciákon azáltal, hogy a hang minden apró részletét rögzíti egy különlegesen vékony és merev membránnal, amely LEXAR-ból készült , és a frekvenciák széles skálájának átvitelét teszi lehetővé. A speciális kúp alak magasabb frekvenciákat és több frekvencia átviteléét teszi lehetővé. Így kristály tiszta magas hangokat, és kiegyensúlyozottabb hanghatást fog kapni.

 • Filmek: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  A multi-format lejátszás segítségével a legtöbb lemezformátum lejátszható. Ez maximális kényelmet és képélményt biztosít.

 • Zene: SACD, CD, MP3-CD, CD-R/RW és Windows Media™ audió

  A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot és VHS kazettát, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • Kép-CD (JPEG) zenelejátszással (MP3)

  A kép-CD egy olyan CD-R vagy CD-RW lemez, amelyen MP3 fájlok és digitális képek tárolhatók. Amikor a kép-CD-t a DVD-lejátszóba helyezi, egy menü jelenik meg a képernyőn, amely a lemezen található JPEG és/vagy MP3 fájlokat mutatja. Egyszerűen válassza ki a lejátszani kívánt zenét és képeket, majd nyomja meg a lejátszás vagy az OK gombot. A képeket a TV-készüléken nézheti, miközben a lejátszott zene szól.

 • Egyszerű beállítás az otthoni szórakozás megkezdéséhez

  A rendszer első telepítésének lépéseihez a Philips egy Gyors áttekintő útmutatót biztosít, amely világos színes képek segítségével végigvezeti Önt a művelet fázisain. Az alapvető lépéseket a csomagban található oldal világosan leírja, meggyorsítva és leegyszerűsítve a telepítést.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: