Házimozi

  HDMI

  Házimozi

  Felülmúlhatatlan surround hangzás, kábelrengeteg nélkül

  Merüljön el a moziéhoz hasonló többcsatornás surround hangzásban, anélkül hogy hangszórókkal és kábelekkel kellene körülvennie magát. Az Ambisound technológiát használó Philips SoundBar egy komplett házimozi-rendszert foglal magába, beleértve a DVD-k és CD-k lejátszását lehetővé tevő egységet is. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Felülmúlhatatlan surround hangzás, kábelrengeteg nélkül

Hozza a mozit otthonába

 • Ambisound technológia a kevesebb hangszóróból érkező surround hangzásért

  Ambisound technológia a kevesebb hangszóróból érkező surround hangzásért

  Az Ambisound technológia átfogó, többcsatornás surround hangzást biztosít kevesebb hangszóróval. 5.1-es hangzással felejthetetlen élményt nyújt a hallgató elhelyezkedésétől, a helyiség méretétől és alakjától függetlenül, hangszóró- és vezetékrengeteg nélkül. A pszichoakusztikus jelenségek összetett hatásának, az array-feldolgozásnak és a pontosan beállított hangszóróknak köszönhetően az Ambisound nagyobb hangélményt nyújt kevesebb hangszóróval.

 • Faroudja DCDi a hihetetlenül éles, csúcsminőségű videoképért

  Faroudja DCDi a hihetetlenül éles, csúcsminőségű videoképért

  A Faroudja DCDi hihetetlenül éles, kiváló minőségű képet ad progresszív pásztázású TV-n. A funkcióval elkerülhető a fogazott vonalak megjelenése váltott soros videoformátum (különösen mozgóképek) esetében, így a jelenetek természetesebbek lesznek. A tisztább és egyenletesebb képek magasabb szintre emelik a megtekintés élményét.

 • DoubleBASS technológia a teltebb és mélyebb basszushangokért

  DoubleBASS technológia a teltebb és mélyebb basszushangokért

  A DoubleBASS technológiának köszönhetően még a legmélyebb basszusok is hallhatók lesznek a kompakt kivitelű mélynyomókból. Érzékeli az alacsony frekvenciákat, és a mélynyomó hallható tartományának megfelelően alakítja át azokat. A létrejövő zengő hang teljes körű, páratlan hallgatási élményt biztosít.

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD minőségű zene élményében részesül – bármiféle torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mélyhang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • Clear Voice a könnyebben érthető énekért a zenében és a beszédért a filmekben

  Clear Voice a könnyebben érthető énekért a zenében és a beszédért a filmekben

  Túl gyakran kerülik el a figyelmünket kritikus fontosságú részek a filmekben található beszélgetésekben, vagy a dalok szövegeiben. Míg a DVD-k visszafelé pörgetése megtöri, a nem jól érthető részek figyelmen kívül hagyása csökkenti a filmélményt. A Clear Voice egy innovatív hangtechnológia, amely jelentősen megnöveli a kiejtés érthetőségét, függetlenül attól, hogy énekről vagy szövegről van szó. Biztosítja, hogy minden szót hallani lehessen, a legteljesebb élményt nyújtva ezzel az Ön számára.

 • Rugalmas elhelyezés – falon, asztalon vagy állványon

  Rugalmas elhelyezés – falon, asztalon vagy állványon

  Élvezze ennek a kívánsága szerint elhelyezhető házimozi-rendszernek a sokoldalúságát! A TV-állványra, asztalra vagy falra szerelhető készülék külseje és működése egyaránt szenzációs. Így otthona tetszetős maradhat, miközben nem kell lemondania a házimozi csodálatos élményéről sem.

 • Felszerelése egyszerű, hiszen csupán három kábelt kell csatlakoztatnia

  Felszerelése egyszerű, hiszen csupán három kábelt kell csatlakoztatnia

  A három kábel csatlakoztatását követően a házimozi-rendszer készen áll arra, hogy kiváló hangzásával a legmerészebb álmait válthassa valóra. A surround hangzást lehetővé tevő kifinomult tervezésnek köszönhetően ez a házimozi-rendszer meglepően könnyen összeállítható. A rendszert falra akaszthatja, vagy akár egy asztalra is helyezheti - könnyen megtalálja a megfelelő helyet számára otthonában, és kiválóan illeszkedik életstílusához is.

 • EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  Az EasyLinknek köszönhetően több készüléket, pl. DVD lejátszókat, Blu-ray lejátszókat, soundbar hangsugárzót, házimozit, TV-ket stb. vezérelhet egyetlen távvezérlővel. Az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a készülékek között a HDMI kábelen keresztül. Egy gombnyomással egyszerre vezérelheti összes csatlakoztatott HDMI CEC berendezését. A készenlét és a lejátszás funkció például tökéletes könnyedséggel használható.

 • Érintőpaneles vezérlés – intuitív lejátszás és hangerőszabályzás

  Érintőpaneles vezérlés – intuitív lejátszás és hangerőszabályzás

  Az intuitív érintőpaneles vezérlésnek köszönhetően az előlap érintésérzékeny kezelőszerveinek megérintésével egyszerűen szabályozható a hangerő, illetve az egyéb lejátszási lehetőségek.

 • Dokkolja iPod készülékét a lejátszáshoz, képernyővezérléssel

  Dokkolja iPod készülékét a lejátszáshoz, képernyővezérléssel

  A házimozi-rendszerhez tartozó dokkolóegységen filmet nézhet, zenét hallgathat és fényképeket jeleníthet meg iPod készülékéről. A házimozi távvezérlőjével pedig nemcsak vezérelheti az iPod készüléket, hanem a rajta tárolt tartalmak között is kereshet a TV-képernyőn. A dokkoló eljuttatja a hordozható szórakozást otthonába – maximális kényelem és egyszerű használat mellett.

 • Élvezze minden filmjét és zenéjét CD-ről és DVD-ről

  Élvezze minden filmjét és zenéjét CD-ről és DVD-ről
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: