In.Sight vezeték nélküli HD lakásfigyelő

  In.Sight vezeték nélküli HD lakásfigyelő

  Tartsa szemmel otthonát iPhone/iPad készülékéről

  Tartsa szemmel otthonát az In.Sight vezeték nélküli HD lakásfigyelővel iPhone/iPad készülékén keresztül. A HD videónak és az éjjellátó funkciónak köszönhetően jól láthatja otthonát nappal és sötétben egyaránt. Az egyszerűen beállítható rendszer jelzi Önnek, ha mozgást/zajt érzékel. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

In.Sight vezeték nélküli HD lakásfigyelő

Wi-Fi és HD, Nagy látószög, éjszakai funkció, iPhone, iPad készülékhez, iVideon technológiával M120/10 Hasonló termékek

Tartsa szemmel otthonát iPhone/iPad készülékéről

HD-vel és éjjellátó funkcióval

 • Wi-Fi alkalmasságának köszönhetően a ház bármely pontján elhelyezhető

  Wi-Fi alkalmasságának köszönhetően a ház bármely pontján elhelyezhető

  Az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelő Wi-Fi hálózattal kompatibilis készülék, amely az otthoni vezeték nélküli hálózatot használva élő video- vagy audiostreamet közvetít, tetszés szerinti helyen beállítva.

 • Éjellátó üzemmód a sötétben való megfigyeléshez

  Éjellátó üzemmód a sötétben való megfigyeléshez

  Az infravörös éjjellátó üzemmód segítségével sötétben is figyelheti otthonát. A figyelőegységen bekapcsoló infravörös fény révén sötétben is jól látható fekete-fehér videó rögzíthető. Az éjjellátó üzemmód automatikusan ki- és bekapcsolódik, de manuálisan is vezérelhető.

 • Az extra nagylátószögű objektív segítségével többet láthat

  Az extra nagylátószögű objektív segítségével többet láthat

  A Philips In.Sight M120 vezeték nélküli HD lakásfigyelő készülék 102 fokos látószöge segítségével a szoba nagyobb részét beláthatja egyszerre. Az M120 jóval többet mutat, mint más megfigyelő rendszerek.

 • A rendszer figyelmeztető értesítést küld telefonjára, amint zajt vagy mozgást érzékel.

  A rendszer figyelmeztető értesítést küld telefonjára, amint zajt vagy mozgást érzékel.

  Nem lehet előre jelezni, mikor történik majd valami. Az állítható mozgás- és zajérzékelővel felszerelt In.Sight lakásfigyelő folyamatosan őrködik. A rendszer pedig automatikus figyelmeztető értesítést küld Önnek, amint zajt vagy mozgást érzékel.

 • A lakásfigyelő beállítása QR kód segítségével

  A lakásfigyelő beállítása QR kód segítségével

  Az In.Sight+ alkalmazás segítségével egyszerű a beállítás. Az alkalmazás egy QR kódot hoz létre az otthoni Wi-Fi beállításokhoz. A QR kód segítségével a készülék automatikusan, könnyedén és azonnal kapcsolódik a Wi-Fi hálózathoz.

 • Titkosított videó a biztonságos csatlakozás érdekében

  Titkosított videó a biztonságos csatlakozás érdekében

  Az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelő magas szintű biztonsági titkosítást használ magánélete védelme érdekében. Az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelő egyedi titkosító kulcsot használ minden egyes alkalommal, amikor kapcsolatot létesít, így rendkívül biztonságos kapcsolaton keresztül figyelheti szeretteit.

 • Nyomja meg, és már beszélhet is iPhone/iPad készülékén keresztül

  Az In.Sight készülékkel nemcsak szemmel tarthatja otthonát, hanem beszélhet is szeretteivel. Csak le kell nyomnia a „talk” („beszéd”) gombot az iPhone vagy iPad készülékén, és már folyhat is a kommunikáció. Remek lehetőség a beköszönésre.

 • Lakásfigyelők megosztása más iPhone-/iPad-felhasználókkal

  Tegye lehetővé családtagjainak és barátainak a lakásfigyelő megtekintését, hogy ők is figyelhessék otthonát. Az In.Sight+ alkalmazás lehetőséget biztosít, hogy minden egyes készüléket megosszon a többi felhasználóval, így mások is hozzáférhetnek az élő videóhoz.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: