Wi-Fi b/g certified

  Hálózati zenelejátszó

  Engedje szabadon a zenét!

  A beépített hangszórókkal rendelkező Philips Streamium NP2900 hálózati zenelejátszó vezeték nélküli kapcsolaton keresztül éri el a számítógépen tárolt zenét és az internetes rádióállomásokat, majd a LivingSound és a páratlan FullSound technológia jóvoltából ellenállhatatlan hangminőségben szólaltatja meg. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Streamium Hálózati zenelejátszó

Ingyenes internetes rádió, Többszínű kijelzés NP2900/12 Hasonló termékek

Engedje szabadon a zenét!

Élvezze a zenét PC-ről és Internetről - vezeték nélkül

 • Több ezer ingyenes internetes rádióállomás

  Több ezer ingyenes internetes rádióállomás

  A Streamium zeneközponttal több ezer internetes rádióállomás közül választhat, így lépést tarthat a világ minden tájáról származó zenével. Csatlakoztassa a Streamium készülékét az Internethez, és hallgassa kedvenc online programjait hangrendszerén a számítógép bekapcsolása nélkül.

 • Könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felület lemezborítókat megjelenítő funkcióval

  Könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felület lemezborítókat megjelenítő funkcióval

  A GoGear könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felületét egy továbbfejlesztett navigációs technológia teszi lehetővé. Ez a technológia nem csupán az egyszerű és gyors navigációról gondoskodik, hanem olyan multimédiás élményt nyújt, amelyet nem könnyű felülmúlni. Az olyan intelligens funkciók, mint az Album Art, a zenei fájlok közé illesztett albumborítók megjelenítéséről gondoskodik. Ezáltal Ön zenehallgatás közben gazdagabb élménynek lehet részese, hiszen - mint a régi szép időkben - most is megcsodálhatja egy LP vagy CD album borítóját.

 • Alfanumerikus keresés a gyors eléréshez

  Alfanumerikus keresés a gyors eléréshez

  A távvezérlő billentyűzetén történő alfanumerikus keresési funkciónak köszönhetően pillanatok alatt megtalálhatja kedvenc előadóját, műsorszámát vagy albumát. Csak nyomja meg a távvezérlő „Search” (Keresés) gombját, majd adja meg a keresett előadó, album vagy műsorszám első pár karakterét. Ezáltal megtekintheti a keresési feltételekhez legközelebb álló eredményeket. Nincs szüksége többé a teljes gyűjtemény sorról sorra történő végigböngészésére.

 • Nagy képernyő és távvezérlő

  Nagy képernyő és távvezérlő

  Gyorsan és könnyűszerrel navigálhat teljes zenei gyűjteményében. A nagy, 10,2 cm-es (4") LCD-kijelző nagyméretű ikonokat és felnagyított szövegeket jelenít meg. A kézreálló távvezérlő használatával több ezer dal között navigálhat másodpercek alatt, de akár egyenként is. Dőljön hátra kényelmesen, és vegye kezébe a távvezérlőt.

 • LivingSound: nagyobb térben is lebilincselő sztereó hangzás

  LivingSound: nagyobb térben is lebilincselő sztereó hangzás

  A Philips szabadalmaztatás alatt álló LivingSound technológiájának köszönhetően hihetetlenül kitágult a szoba azon része (sweet spot), ahol ideálisak a sztereó zene hallgatásának körülményei. A különböző hangfeldolgozó eljárásokat kombináló LivingSound technológia a hangtér olyan apró részleteit is megeleveníti, amelyek egy kompakt sztereó rendszeren gyakran elvesznek. A végeredmény a sweet spotból szétáradó, minden elképzelhetőnél szélesebb hangtér, amely a helyiség minden pontját egyenletesen betölti. A zenei élmény nem korlátozódik többé egy hagyományosan szűk térrészre. Optimális sztereó hangzás a kitágult térben.

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD minőségű zene élményében részesül – bármiféle torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mély hang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • Egyedülálló hangzás a 4-hangsugárzós rendszerrel

  Egyedülálló hangzás a 4-hangsugárzós rendszerrel

  A négy hangsugárzó (kettő elöl, és egy-egy mindkét oldalon) pontos beállítása garantálja a Philips által szabadalmaztatott LivingSound technológia hangminőségét. A végeredmény a központból szétáradó, minden elképzelhetőnél szélesebb hangtér, amely a helyiség minden pontját egyenletesen betölti. Optimális sztereó hangzás kitágult térben.

 • 30 W RMS

  30 W RMS

  A 30 W RMS zenei teljesítmény megtölti a szobát kedvenc zenéjével.

 • Zenelejátszás vezeték nélkül PC/Mac számítógépekről

  Zenelejátszás vezeték nélkül PC/Mac számítógépekről

  Szabadítsa fel teljes zenei gyűjteményét PC/Mac számítógépéről a Streamium Network zenelejátszóval! Az UPnP-kapcsolat lehetővé teszi bármilyen Universal Plug & Play használatra alkalmas készülékhez csatlakoztatható zene fogadását és átvitelét. A Streamium lehetővé teszi a hozzáférést, a választást és a keresést számítógépe zenei könyvtárában. Élvezze kedvenc zenéjét vezeték nélkül, könnyedén és nagyszerű hangminőségben. A Philips szabadalmaztatott FullSound technológiája olyan MP3-élményt nyújt, mintha CD-t hallgatna, miközben a LivingSound egy nagyobb térben is lebilincselő sztereó hangzást biztosít.

Összes specifikációt mutat
 • Egyes funkciókhoz szélessávú Internet-hozzáférés szükséges
 • Egyes szolgáltatások nem minden területen érhetők el

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: