DVD Video

  Hordozható DVD-lejátszó

  Élvezze menet közben is kedvenc DVD moziját

  Dőljön hátra, engedje el magát, merüljön el a menet közbeni mozinézésben szupermodern, kis méretű PET710 17,8 cm-es (7") TFT LCD képernyőjére tapadva. Élvezze kedvenc DVD-filmjét, hallgassa MP3-CD és CD lemezeit, vagy nézegesse elmentett JPEG fotóit bárhol, bármikor.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Élvezze menet közben is kedvenc DVD moziját

 • DVD, DVD+R és DVD+RW formátumok lejátszásához

  DVD, DVD+R és DVD+RW formátumok lejátszásához

  A Philips lejátszó a legtöbb kapható DVD és CD lemezformátummal kompatibilis. A DVD, DVD+R és DVD+RW lemezek mind lejátszhatók egyetlen lejátszón. A DVD+RW egy rövid kifejezés a DVD-meghajtóra, amely az írható DVD formátumok olvasására alkalmas. Hasonlóan, a DVD+RW képes az újraírható lemezformátumok teljes körének kezelésére.

 • Nézzen filmeket 16:9-es, széles képernyős formátumban!

  Nézzen filmeket 16:9-es, széles képernyős formátumban!

  Mutassa meg barátainak és családjának, és ossza meg velük filmjeit és digitális fényképeit. A 16:9-es széles képformátum egy univerzális szabvány a nagyfelbontású digitális televíziók számára. A natív 16:9-es képoldalarány kiváló játék- és videómegjelenítést kínál a képernyő alján és tetején lévő fekete csíkok nélkül, valamint a kép különböző képernyőméretekhez illeszkedő átméretezéséből adódó minőségveszteség nélkül.

 • Tartozék gépkocsiadapter és kézreálló távvezérlő

  Tartozék gépkocsiadapter és kézreálló távvezérlő

  Amellett, hogy a tartozék gépkocsiadapter lehetővé teszi az autóban való használatot, a hordozható DVD-lejátszó otthoni használatra is alkalmas, csupán csatlakoztatnia kell TV-készülékéhez. Dőljön hátra, és élvezze kedvenc DVD-filmjeit a lejátszási funkciót megkönnyítő távvezérlő használatával.

 • Két fejhallgató kimenet a szórakozás élményének megosztásához

  Két fejhallgató kimenet a szórakozás élményének megosztásához
 • Fotók: Képi CD (JPEG)

  A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot otthona kényelmében, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

Összes specifikációt mutat
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: