Hordozható TV

  Hordozható hibrid TV

  Ezzel a hordozható TV készülékkel a digitális tévézés, az elektronikus programkalauz és a digitális minőségű tartalom előnyeit élvezheti. Eközben a beépített USB- és SD-kártyanyílásokon keresztül fényképeket nézegethet, illetve DivX videofelvételeket és MP3/WMA formátumú zenét játszhat le. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható hibrid TV

USB 2.0 és SD-kártyanyílással a digitális fájlokhoz

 • DVB-T támogatása ingyenes digitális TV- és rádiócsatornákhoz

  DVB-T támogatása ingyenes digitális TV- és rádiócsatornákhoz

  Bővítse tovább szórakozási lehetőségeit, és élvezze a digitális csatornák műsorát – ingyen. A DVB-T (földfelszíni digitális műsorszórás) használatával ingyenes digitális televízió- és rádióműsorokat foghat Európában. A jel digitális módon, analóg lépések nélkül érkeznek a kiváló képminőség megtartása érdekében.

 • Akár 3 órás játékidő a beépített akkumulátorral*

  Akár 3 órás játékidő a beépített akkumulátorral*

  Ez a Philips lejátszó egy kompakt beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszantartó teljesítmény érdekében. Akár 3 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. A lejátszó feltöltéséhez Önnek csupán csatlakoztatnia kell a tápkábelt.

 • USB 2.0 csatlakozó és SD memóriakártya aljzat

  USB 2.0 csatlakozó és SD memóriakártya aljzat

  Élvezze a gyors és kényelmes hozzáférést a fénykép-, video- és MP3 zenefájlok USB 2.0 kapcsolaton történő átviteléhez. Nagyobb mennyiségben tárolhatja fényképeit, videóit és MP3 fájljait a Philips lejátszón, ha SD kártyát helyez a beépített SD kártyanyílásba.

 • MP3 és WMA formátumú zene lejátszása

  MP3 és WMA formátumú zene lejátszása
 • Zero Bright Dot™ képernyő az optimális képminőségért

  Élvezze a legkiválóbb minőségű képeket, melyek mentesek az LCD-képernyőkön megszokott, zavaró sötét, illetve világos pontoktól. Az LCD-kijelzőkön általában „fényes pontok”-nak nevezett apró tökéletlenségek figyelhetők meg. Bizonyos számú fényes pont előfordulását korábban a panel-tömeggyártás elkerülhetetlen velejárójának tekintették. A Philips a hordozható DVD-lejátszók gyártásánál szigorú minőségellenőrzési folyamatokat alkalmaz, és így az LCD-kijelzők készítése a fényes pontok tekintetében a zéró tolerancia elvét követik. Válasszon Philips Zero Bright Dot™ technológiájú hordozható DVD-lejátszót az optimális képminőség érdekében.

 • DivX® és MPEG4 formátumú filmek lejátszása

  A DivX támogatottság azt jelenti, hogy kódolt videofelvételeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX médiaformátum egy MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW-n, memóriakártyán és DVD-videón. A DivX CD-lemezt lejátszhatja egyes DVD-lejátszókon, DVD-felvevőkön és házimozirendszerekben.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: