Smart All-in-One kijelző

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/s/s221c3afd_00/s221c3afd_00_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Smart All-in-One kijelző

  Smart All-in-One

  Fedezze fel a lehetőségek új világát az Android™ rendszerű Philips Smart All-in-One készülékkel. Az átfogó szolgáltatásokkal rendelkező, 21,5"-es multi-touch technológiájú kijelzővel újabb szintre emelheti a HD videók és a zene streamelését, az e-Learning tevékenységeket, illetve az Interneten való barangolást. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Smart All-in-One kijelző

Androidos, 22"-es (látható 21, 5"-es / 54, 6 cm-es) S221C3AFD/00 Hasonló termékek

Smart All-in-One

A világ Ön előtt!

 • 16:9-es szélesképernyős Full HD kijelző a legjobb minőségű vizuális élményért

  16:9-es szélesképernyős Full HD kijelző a legjobb minőségű vizuális élményért

  A Smart All-in-One 16:9-es Full HD (1920 x 1080 képpont felbontású) képernyővel rendelkezik a tökéletesen magával ragadó kikapcsolódás élményéhez. Teljesen jövőbiztos, hiszen bármilyen forrásból támogatja az 1080p jeleket, beleértve a legújabb Blu-ray rendszereket és a legfejlettebb HD játékkonzolokat. Villódzásmentes, kiváló fényerejű és színhűségű, progresszív pásztázású képet ad.

 • Remek minőségű sztereó hangzás multimédiás felhasználáshoz

  Remek minőségű sztereó hangzás multimédiás felhasználáshoz

  Merüljön el a kiváló minőségű beépített sztereó hangszórók hangzásvilágában.

 • A SmartStand kialakítás egyetlen érintéssel könnyű beállítást tesz lehetővé

  A SmartStand kialakítás egyetlen érintéssel könnyű beállítást tesz lehetővé

  Ez a Philips Smart All-in-One készülék SmartStand technológiát alkalmaz maximális hátradönthetőséggel és egyszerű, egyetlen érintéssel való beállíthatóságért. A SmartStand egyszerű beállíthatósága lehetővé teszi, hogy különböző ergonomikus testhelyzetekben használja. A közel 60 fokos hátradöntéssel az érintéshez és gépeléshez természetes helyzetben kezelheti a kijelzőt, de használhatja állítva is, ha komoly ülőmunkát kell végeznie.

 • Nagy, optikai multi-touch technológiájú képernyő az egyszerű navigációért

  Fedezze fel a lehetőségek új világát az Android rendszerű Philips Smart All-in-One készülékkel. A beépített speciális optikai multi-touch technológiának köszönhetően most már csippentéssel, nagyítással, forgatással, ujjmozdulatokkal és görgetéssel is kezelheti a tartalmat. A hatalmas képernyőjének köszönhetően búcsút mondhat a kis méretű okosképernyők előtti görnyedésnek. A nagy betű- és képméretnek köszönhetően az e-könyvek és újságok olvasása nem megerőltető a szem számára. Nagy méretű érintőképernyője ideális eszköz arra, hogy a kisgyermekek használhassák a kreativitásukat az e-rajzolással, illetve megtanulják az ábécét, vagy éppen interaktív oktatóalkalmazásokat használjanak.

 • Alkalmazások letöltése a Google Play™ Store-ból

  Élvezze a Google Play™ Store-ból származó nagyszerű alkalmazásokat. Csak egy érintés az alkalmazás ikonjára, és a Wi-Fi vagy Ethernet kapcsolat révén máris belépett az online boltba. Innen letöltheti és telepítheti a rendelkezésre álló és a boltból frissített szórakoztató alkalmazásokat, játékokat, hasznos eszközöket, irodai szoftvereket, fényképszerkesztőket, hírolvasókat, közösségi hálózati alkalmazásokat stb. A könnyen áttekinthető, egyszerűen használható felület segítségével intuitív módon böngészhet az alkalmazások között, amelyeket besorolás, kategória vagy népszerűség szerint rendezhet.

 • A webkamera és a mikrofon révén kapcsolatban lehet a családtagjaival és barátaival

  A pompás, ragyogó és éles képeket kínáló integrált webkamera révén kapcsolatban lehet családtagjaival és barátaival, mintha csak személyesen találkoznának. A Smart All-in-One ultraérzékeny mikrofonja biztosítja, hogy az Ön hangja tisztán és élesen hallható legyen a másik oldalon is. A beépített sztereó hangsugárzókból pedig Ön is tiszta hangot hallhat, vagy csatlakoztathatja saját fejhallgatóját, ha magánbeszélgetést kíván folytatni. Ez az egyszerű, beépített megoldás könnyű és bármikor használható lehetőséget kínál.

 • Bővítse a tárhelyét SDHC adathordozóval

  Teremtsen helyet egyre növekvő gyűjteményének. Tárolási kapacitását külső SDHC kártya vagy USB flash meghajtó hozzáadásával bővítheti a beépített bővítőhely használatával.

 • USB hub - egyszerű csatlakoztathatóság 4 porttal

  Az USB hub biztosítja, hogy multimédiaeszközei, mint pl. USB memória, fényképezőgép, hordozható HDD, webkamera, PDA, nyomtató és még sok más készülék esetében a csatlakoztatás egyszerű legyen. A monitoron található, kényelmes elhelyezésű USB 2.0 hub a még könnyebb használhatóság érdekében lehetővé teszi, hogy az USB 2.0 jelek eljussanak a számítógéphez. Vegye figyelembe, hogy több készülék, mint pl. a fényképezőgép és a HDD külön táplálást igényel, mivel nagyobb az áramfelvételük, mint amekkorát a monitor USB hubja biztosítani képes.

 • Gyors internetelérés Wi-Fi-vel vagy Ethernet porton keresztül

  A CDMA, azaz kódosztásos többszörös elérés rendszere egy terített spektrumú digitális cellás rádiórendszer, amely a felhasználók megkülönböztetésére egyedi kódokat alkalmaz.

Összes specifikációt mutat
 • Android esetén külső billentyűzetre és egérre van szükség (nem részei az ajánlatnak)
 • Lehetséges, hogy a külső HDD kiegészítő tápellátást igényel.
 • A Google és az Android a Google, Inc. védjegyei. Az itt szereplő vállalatnevek, védjegyek az illető vállalatok tulajdonát képezik

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: